Şimdi Ara

Lenovo V580C Kullanıcıları Platformu [Sorunlar ve çözümleri 2. Mesajda] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
9
Favori
23.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir sorum daha olacak yedekleme yapmadım daha çünkü DVD im yok ondan dolayı yarın yapmayı düşünüyorum. peki kaç gb tutar yedekleme ona göre DVD alayım Windows 7 ultimate var.
  • Full yedek ortalama 15gb tutar harici bir hdd yada buyuk boyutlu bir flashdisk kullanirsaniz daha iyi olur veya hdd nin bir kosesinede alabilirsiniz yedegi yada alternatif vs acronis gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScknNet kullanıcısına yanıt
    eyv. sağolasın ama ben harddiski bölemediğim için virüs girme ihtimali nedeniyle hdd ye yedek alamicam, 16 gb flashıda sırf yedek için kenarda kalmasın diye DVD ye yönelmiştim ama hdd sonradan da bölünüyormuş. o şekilde bölebilirsem direk d ye yedek alırım daha rahat olur olacak gibi. tekrardan teşekkürler.
  • battlefield 3 ü kurdum ama video ayarlarını sormak istiyorum. otomatik ayarlanan formatlamı oynamalıyım yoksa arttırmalımıyım?
  • lenovo support tan indirilen dosyalar kağnı hızında, 30-40 kb ile dosya indiriyor. diğer indirme sitelerini kullansalar kullanıcılar da rahat eder.
  • Sizi rahatsız etmeyecek bir şekilde ayarları yükseltebilirsiniz. Denemeden birşey söylememiz mümkün değil..
  • mexicana kullanıcısına yanıt
    ben 334 mb tı 6-7 dk felan sürdü sürmedi yani yavaş değil bence.
  • aRiSe* kullanıcısına yanıt
    Sizin en başta paylaştığınız resimlerde gt740m için 2 tane video ayarlarının resmi mevcut. o ikisi arasındaki fark 4x-16x farkı var. siz böyle oynarken kasma donma oldu mu?
  • mexicana kullanıcısına yanıt
    Dns degisin bazen sunucuda yogunlukta olabiliyor

• arkadaşlar bu modeli alıcam beğendim ist avrupa yakasından en uygun nerden alabilirim freedos modelini..(nakit alıcam)+tanıtımlarda daha bir gri -siyah karışımı duruyo arkadaşın çektiği fotolarda kapkara çıkmış renk seçimi varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Ocak 2014; 21:38:36 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Urun siyah bendeki ve bicok arkadastaki model oyle.
    Urun performans cok iyi fiyata gelince bakin arastirin karar verin. Suan dolar kuruda baya yukseldi bu urunu 1200 civarinda alanlar oldu fiyat konusunda bol sanslar.

• Unutmadan ekran arka kismi dediginiz gibi grimsi aluminyum

• quote:

Orijinalden alıntı: ScknNet

Merhabalar
    Urun siyah bendeki ve bicok arkadastaki model oyle.
    Urun performans cok iyi fiyata gelince bakin arastirin karar verin. Suan dolar kuruda baya yukseldi bu urunu 1200 civarinda alanlar oldu fiyat konusunda bol sanslar.

hadi bee heryerde kapağı gri bazı ksımları gri-siyah duruyor açıkçası kapkara bir laptop almaya niyeim yoktu tanıtımlarında bambaşka...
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-v580-59-392191-notebook-fiyati,101622.html#TabPanelStart
    gri-siyah
    1200 tl çok iyimiş :(
    sağol bilgiler için..gri -syahlısını bulursam 100 tl fazla vermeye razıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Ocak 2014; 21:59:16 >

Simdi yine baktim siyah arka kapak aluminyum koyu gri fircalanmis
    Webdenal da gri yaziyor renk secenegi var sanirim ancak fiyat 1500 lere dayanmis dolar yuzunden :(

Ben 1270 e almistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScknNet -- 2 Ocak 2014; 22:00:30 >
  • ScknNet kullanıcısına yanıt
    nerden aldın nakit alıcam çünkü belki dolar farkını biraz inerler..
    Hocam n11.com dan aldim aldigim firma ankarada n11.com da inf_store adli dukkan

• lenova paneli hangi firmadan alıyor arkadaşlar sammy auo? ekran kalitesi diğer markalara gore kötümü? asus dell samsung gibi..+ herhalde bu kendi içinde üç ayrı modelinde biraz kasa kalitesi var var çünkü gri olan biraz daha metaliksi şık duruyor 100tl fark veririm onu alırım yarın ekseni arayıp sorucam tanıtımında olduğu gibimi diye......ScknNet teşşekürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ocak 2014; 0:45:40 >
    Merhabalar

Kasa kalitesi orta diyebilirim ekran kasasinin arkasi aluminyum makina kapaliyken şık duruyor ic taraf normal.
    Ekran bendeki samsung panel ancak cok kaliteli değil
    İsinma cok az fifa 14 te full ayarlarda makina isinmiyor diyebilirim nfs mw 2012 de biraz isiniyor cogu laptop kayniyor o oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScknNet

Merhabalar

Kasa kalitesi orta diyebilirim ekran kasasinin arkasi aluminyum makina kapaliyken şık duruyor ic taraf normal.
    Ekran bendeki samsung panel ancak cok kaliteli değil
    İsinma cok az fifa 14 te full ayarlarda makina isinmiyor diyebilirim nfs mw 2012 de biraz isiniyor cogu laptop kayniyor o oyunda.

sağol tutpda çok süper üstün kaliteli bişey beklemiyorum zaten yaş olmuş 31 oyunluk çağları geçtik en fazla pes oynarım:) f/p ürnü gibi ama bu açıkçası ekranın panelinin biraz kötü denmesi sıktı biraz yarın ist foruma gidip 580a modelini oemli olanları inceleyim bakayım samsung asus sony ekranlarına gore .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ocak 2014; 1:40:51 >
  • arkadaşlar birden bire böyle bir hata ile karşılaştım öncesinde bf3 e girerken mavi ekran verdi yardımcı olur musunuz acaba
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.