Şimdi Ara

Lenovo V580C Kullanıcıları Platformu [Sorunlar ve çözümleri 2. Mesajda] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
9
Favori
23.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar kolay gelsin arkadaşlar. ben de yaklaşık 2 hafta önce v580c modelinden aldım. windows 8 yükledim. wifi dışında hiçbir sıkıntısı yok. yurtta kalıyorum. her katta 4 modem var. çevremdeki arkadaşlarımın hepsi tüm modemlere rahatlıkla bağlanabilirken ben 1 tanesine belki bağlanabiliyorum. genellikle o da olmuyor. tanımlanıyor diyor bağlantıyı kopartıyor. sürekli olarak. çok sinir bozucu bir hal almaya başladı. sitedeki bütün driverları indirdim+intelin sitesinden de indirdim. hepsinde sonuç aynı. daha sonra windows 7 yükledim. sonuç yine aynı. acaba çözümü ne olabilir?
  • systemout kullanıcısına yanıt
    Ustteki 4 adet yuklenmemis unlem isareti olanlar samsung telefona ait birde ekran karti duzgun yuklenmemis gorunuyor tekrar yukleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VencrA V kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarina kurulumda isim verirken uzun isimler yada farkli karakterler kullanmak telefonlarda boyle bir sorun olmasina sebep oluyor bi konyrol edin

• quote:

Orijinalden alıntı: VencrA

merhabalar kolay gelsin arkadaşlar. ben de yaklaşık 2 hafta önce v580c modelinden aldım. windows 8 yükledim. wifi dışında hiçbir sıkıntısı yok. yurtta kalıyorum. her katta 4 modem var. çevremdeki arkadaşlarımın hepsi tüm modemlere rahatlıkla bağlanabilirken ben 1 tanesine belki bağlanabiliyorum. genellikle o da olmuyor. tanımlanıyor diyor bağlantıyı kopartıyor. sürekli olarak. çok sinir bozucu bir hal almaya başladı. sitedeki bütün driverları indirdim+intelin sitesinden de indirdim. hepsinde sonuç aynı. daha sonra windows 7 yükledim. sonuç yine aynı. acaba çözümü ne olabilir?

arkadaşların bildiğin laptopmu yoksa wifi usb mi kullanıyor usb wifiyle laptobun kendi wifisiyle dağlar kadar fark var çünkü..
  • arkadaşlar dobly advaced özeliği ses kartı kurumuyla geliyormu srs surround müzik dinlemeyi seven biriyimde bu benim için onemli..

bu ozellik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ocak 2014; 17:13:25 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Evet geliyor bu yazilim

• quote:

Orijinalden alıntı: ScknNet

Evet geliyor bu yazilim

sağol surround bemim için onemli yarın alıcam büyük ihtimal kullanıcılara eklersiniz..
    netten almıycam almamda:) karpuz atar gibi laptob attıkları için(birebir şahidim) kargo firmaları elden mağzadan alıcam mağzada haliyle net ortamından biraz pahalı oluyor :) biraz pazarlıkla 1.400 e bırakırım herhalde ist bilşim veye eksenden alıcam...
    Karpuz olayi hepsinde ayni :) firmada depoda vs :)

Hayirli osun simdiden . konu sahibini bilgilendirin ekleme yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScknNet -- 3 Ocak 2014; 17:46:29 >
  • ScknNet kullanıcısına yanıt
    sağol cantası varmı dostum? yoksa ilaveten alcazmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Arkadaşlar 1 ay civarı süren uğraşlarım sonucu sonunda tam anlamıyla cihazı iade edebildim. Bugün n11.com ve infostar (inf_store) onay verdiler ve iadem gerçekleşti. Lenovo servisine geç de olsa ürünüme iade raporu verdiği için, inf_store mağazasına Ozan bey'e yardımları ve alakaları için çok teşekkürler. n11.com'da elbette sağlam bir site ve her şey olması gerektiği gibi. ScknNet, aRiSe* 'a yardımlarından dolayı teşekkür. Özel mesajlarımla az rahatsız etmedim ve bıkmadan yanıtladılar sorularımı :) Elbette böyle bir forum sitesi hazırladıkları için de donanımhaber'e de teşekkürler. Hakkınızı sonuna kadar arayın, ben bunu öğrendim. Yeni alan arkadaşlara cihazları hayırlı olsun. Selamlar.

in_ store 1 adet stoğa koymuş şimdi senden aldığını milletemi kakalıycak acaba net mağzalarına bu yüzden hiç güvenmiyorum iki defa kullanılmış tv iade ettim frimwareden kullanma ömrünü okumayı bilemesem kakalıycaklar...acaba pclerin kullanım saatini gösteren biosta biyer varmıa acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ocak 2014; 18:11:45 >

• Bahsettiginiz olay refurbished ( yenilenmis ) demek ancak djcool arkadasimizim makinasi 1 ay once gitti degisime firmada onu distrubutore veriyor yenisini aliyor olay budur. Hayirli olsun djcool ins aklindaki makinayi bulursun ama bu arada fiyatlarda uctu 1500 dayanmis dolar yuzunden

• quote:

Bahsettiginiz olay refurbished ( yenilenmis ) demek ancak djcool arkadasimizim makinasi 1 ay once gitti degisime firmada onu distrubutore veriyor yenisini aliyor olay budur. Hayirli olsun djcool ins aklindaki makinayi bulursun ama bu arada fiyatlarda uctu 1500 dayanmis dolar yuzunden

valla teknosadan bir tane kendime,goldan akrabama 1 tane kullanılmış tv denk geldi, yakın bir arkadaşımada kullanılmış laptop geldi hatta fotosunu bile cekti onceki cocuk cips yemiş , cips kırıntıları kalvyenin aralarındaydı.....disböretörlerde onu yağlayıp yıkıyıp jlatinliyip koyoyor herhelde çine postaladıklarını hiç sanmıyorum bura türkiye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ocak 2014; 18:59:51 >
    Teknosa sana teshir urunu vermis olmasin ? Teknosa bolca yapiyor bunu. Ben avukati degilim kimsenin ama ditributor urunu geri verebiliyorken niye boyle bisi yapsin :) teknosa dersen hersey beklerim

• quote:

Teknosa sana teshir urunu vermis olmasin ? Teknosa bolca yapiyor bunu. Ben avukati degilim kimsenin ama ditributor urunu geri verebiliyorken niye boyle bisi yapsin :) teknosa dersen hersey beklerim

aynen neyse size laptop çantası hediye geldimi? yada rakadaşlara bazı yerlerde laptop çantası içinde hediye yazıyorda?
    Canta gelmedi bana :) orjinal kutuda canta yok firmalarin satis politikalarina gore verebilirler belki aldiginiz yere sorun :)

laptop tabiki de. yurtta herkesin laptopu var. 20 kişi tanıyorsam daha hiçbirinden böyle bir sorun duymadım. zaten olsa yurtta duyulurdu bir şekilde.
  • quote:

laptop tabiki de. yurtta herkesin laptopu var. 20 kişi tanıyorsam daha hiçbirinden böyle bir sorun duymadım. zaten olsa yurtta duyulurdu bir şekilde.

biride wifisi iyi çekiyor forumlardan birinde o yüzden, demiş sen iyi çekmiyor demişsin o yüzden, burdaki diğer arkadaşlarda yazsın yorumları bu konuda herkes orta karar diyorsa servise ver..laptopun wifisnin çok iyi çekeni bulmak zor zaten sonylerde kötü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ocak 2014; 21:04:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

biride wifisi iyi çekiyor forumlardan birinde o yüzden, demiş sen iyi çekmiyor demişsin o yüzden, burdaki diğer arkadaşlarda yazsın yorumları bu konuda herkes orta karar diyorsa servise ver..laptopun wifisnin çok iyi çekeni bulmak zor zaten sonylerde kötü..

ben evde kullanıyorum modemle arada 2 duvar tahmini 10 metre var 5 diş çekiyor arada bir 4 oluyor.
  • wi-fi ile ilgili tek sıkıntı FN+F5 ile açılıp kapatılamaması. Bunun haricinde bir sıkıntısı yok. Sorun yazılımsal çünkü linuxda açıp kapatabiliyorum. Lakin windowsda böyle bir özellik mevcut değil..
  • Fn tus yazilimini yuklerseniz acilipkapaniyor sorun yok. Cogu modemler uzun isimli yada alfanumerik karakterleri desteklemiyor. Pc isim verirken buna dikkat edin sacma gelebilir ancak turkcell t40 wifi sorununu arastirirsaniz gorursunuz. Wifi iyi cekmiyorsa sizin wifi kartinda sorun vardir ama full cekip baglanmiyorsa pc isminde sorun vardir.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.