Şimdi Ara

Lenovo V580C Kullanıcıları Platformu [Sorunlar ve çözümleri 2. Mesajda] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
9
Favori
23.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • V580 daha iyi gibiymiş ya
  • v580 Türkiye de yok heralde. ilanlara baktım da hep v580c.
  • ekran kartı konusunda çekingelerim vardı ancak ilgili videoyu izleyince bitin ve belleğin çokta önemli olmadığını anladım

1 aya almayı düşünüyorum

notebookun herhangibir kronik sorunu var mı?
  • arkadaşlar intel ekran kartının sürümüyle ilgili bir sıkıntı mı var? bilgisayarda hd video açıyorum hiç hd gibi değil.

film denedim youtube dan video denedim hep aynı. gt740 ile çalışşın diye uğraştım, programların çoğunda intel grafik kartı öntanımlı ve değiştirilmiyor.(mediaplayer dahil)
  • AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    hocam 1 buçuk haftadır kullanıyorum. oynadığım oyunlar battlefield3 , need for speed rivals , call of duty ghosts. bu oyunları uygun ayarlarda oynayınca sıkıntı olmuyor. ne de olsa 3500 - 4000 tl lik oyun bilgisayarı değil dolayısıyla ona göre performans veriyor. bende zaten oyun için almamıştım ama şimdi oyunları çalıştırınca oynuyorum o ayrı mesele :) yani diyeceğim o ki sıkıntısını görmedim inşallahta görmem.
  • Hepinize selamlar. 1500 civarinda butcem var. Artik notebook alma arifesindeyim. Bu leptobu oneriyormusunuz? Kronik sorunu v.b. var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çerkez*

Hepinize selamlar. 1500 civarinda butcem var. Artik notebook alma arifesindeyim. Bu leptobu oneriyormusunuz? Kronik sorunu v.b. var mi?

100-200 daha arttır lenevonun z500 ünü al derim kasa yapısı olar 580c den oldukça iyi ben 1.600 aldım oldukça memnunum(paneli dışında ama 2012-2013 mat panallerin çoğu oyle biraz soluk cansız) 580c nin biraz tipi demode ...

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z500-59-377485-notebook-urun10836.html
    50-60 tl artmış pazardan bu yana tabi :)

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Hocam z500 gerçekten istemiyorum. Onlarca şikayet sorun var. Şimdi ya bunu alacağım yada Dell in yeni gelecek modelini. Ve ya 645m li z500.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çerkez*

Hocam z500 gerçekten istemiyorum. Onlarca şikayet sorun var. Şimdi ya bunu alacağım yada Dell in yeni gelecek modelini. Ve ya 645m li z500.

lenovunun şu modeli çok iyi şu modeli sorunlu demek biraz uçuk :) leneovo z500 bir model değilki devamlı upradge oluyor wifi çihipleri bile farklı ilk serileriyle çekmiyor demişler 8-10m oteden bile 5 diş alıyorum çok satılandan çok şikayet duyman doğal beceremeyen oluyor optimize edemeyen oluyor doğru düzgün driver kurmayı bilmeyen oluyor ama şunu soyleyim kasa kalitesi olarak z500 daha iyi ikisinide dokanarak inceledim sen bilirsin..580c 2005 lerden fırlamış gibi(tipsel açıdan) iç kalitesi aynı sayılır z500 le ikiside aynı fabrikanın ürünü delli onermem fan kalitesini çok bozdular kasa plastikleri çok adi dokunsan elinde kalcak gibi havası var nerde eski deller taş gibi kasalar ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ocak 2014; 11:49:37 >

• Lenovo parmak izi yazılımını kullanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScknNet -- 9 Ocak 2014; 12:02:10 >
  • fan sesine takılmıyorsanız yani çok sessiz ortamlarda fan sesi var
    kasa kalitesi orta seviye bir arkadaş üst mesajlarda kasa kalitesine iyi bile demişti karşılaştırma yapmış
    kronik sorunu yok akıcı az ısınan oyunlarda yüksek performans sağlayan bir makinadır
    tavsiye ederim ama şuan fiyatlar baya bi yükseldi bu makinayı 1200 tl alanlar oldu şuan 1500 tl
  • ScknNet kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten fingerprintten parmakları tamamladım ama bilgisayar açılışta ben sadece parmak izini sormasını istedim :) Parmak iziyle giriş yapmayı yani. Şifre tanımlayınca, şifreyle birlikte soruyor. Anlatabilmişimdir umarım.
  • Onu hic denemedim hocam ancak sifresiz girilebilecegini sanmiyorum.

Parmak izi bazen deforme oluyor ve sifreye ihtiyac duyuluyor
    Kastettigiz buysa zor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScknNet -- 9 Ocak 2014; 15:43:04 >
  • Bu ürünü bende aldım arkadaslar.benide eklerseniz sevinirim.ürün daha kargoda yarın bakacaz artık.yalnız kafama takılan lenovo türkiye sitesinde böyle bir seri görmedim ben.acaba benmi göremedim.destek sayfasında driver indirirken bu model var fakat onun haricinde ben göremedim.3.dünya ülkesi muamelesimi görüyoruz anlamadım.youtube deki videolar da hep rusca.türkiye ile rusya ya mı satılıyor sadece bu model.

• sanalove kullanıcısına yanıt
    dediğinde haklı olabilirsin de şunu da düşünmek lazım rusya 3. dünya ülkesi mi? ya da dünya da ki süper güçlerden biri mi? ben 2. seçeneğin olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberen

dediğinde haklı olabilirsin de şunu da düşünmek lazım rusya 3. dünya ülkesi mi? ya da dünya da ki süper güçlerden biri mi? ben 2. seçeneğin olduğunu düşünüyorum.

Hocam genelde öyle bir yaklaşım olduğu için söyledim.bir de lenovo türkiye sitesinde de göremeyince daha mantıklı bişey gelmedi aklıma.çok garip bir durum bence.

• v580 ile v580c nin büyük bi farkı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

v580 ile v580c nin büyük bi farkı var mı?

kasa farkı 580 titanyum karışık metalik kasa diğeri bildiğin plastik kauçuk kasa..(ön bölümü, kapağı değil) 580 tr de olsa alıcaktım zaten herhalde bir ruskilerde var, 580 nin kasası tam benlikti koyu gri metalik kasa z500 ü almak zorunda aldım o yüzden orta gri metalik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Ocak 2014; 15:27:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScknNet

Onu hic denemedim hocam ancak sifresiz girilebilecegini sanmiyorum.

Parmak izi bazen deforme oluyor ve sifreye ihtiyac duyuluyor
    Kastettigiz buysa zor gibi

Evet bunu kastettim, bilgisayarın açılışında sadece parmak iziyle açmayı ama bir türlü halledemedim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.