Şimdi Ara

Lenovo V580C Kullanıcıları Platformu [Sorunlar ve çözümleri 2. Mesajda] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
9
Favori
23.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djcool

Karar sizin tabi. Yani cihaz çalışıyorsa ve uğraşmak isteyebilirsiniz, can sıkıcı bir süreç olabilir uğraşmaya karar verirseniz. Umarım lehinize olur sonuç.

Ugrasacam sinir bozucu bi surec birde bu tavra karsilik birazda inat oldu bu is

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hafta sonu alabilirim bunu satan ist avrupa yakasi bildiniz bi teknomarket varmi yada isletim sistemli internet alisverisi yapmam mumkub deil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalplihayat

bu hafta sonu alabilirim bunu satan ist avrupa yakasi bildiniz bi teknomarket varmi yada isletim sistemli internet alisverisi yapmam mumkub deil

mecidiyeköy eksen bilgisayar elden direk alırısn çağlayan ist bilşimdede ücretini geçtirirsin laptop evine gelir ama eksenin stokunda var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Ocak 2014; 13:48:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

bu hafta sonu alabilirim bunu satan ist avrupa yakasi bildiniz bi teknomarket varmi yada isletim sistemli internet alisverisi yapmam mumkub deil

mecidiyeköy eksen bilgisayar elden direk alırısn çağlayan ist bilşimdede ücretini geçtirirsin laptop evine gelir ama eksenin stokunda var..

tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

tesekkurler

yalnız eksenden alırsan pazar günü kapalı bilgin olsun cumartesi alabilirisin..kasaya bakıp oyle almanı tavsiye ederim tipi oldukça demode duruyor ozellikle kasasındaki plastik z500 e gore..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Ocak 2014; 14:07:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

tesekkurler

yalnız eksenden alırsan pazar günü kapalı bilgin olsun cumartesi alabilirisin..kasaya bakıp oyle almanı tavsiye ederim tipi oldukça demode duruyor ozellikle kasasındaki plastik z500 e gore..

farkettim tamda ekseni aricaktim pazar gunu kapalimisiniz diye tesekkurler..

• Mac os kurmak istiyorum. Deneyen oldu mu hiç acaba.
  • slm beyler bende v580c aldım ist.bilşimden 12ay taksit 1519tlye ama büyük bi sorunum var lütfen yardım edin. win 7 benim bildigim wlan driverini otomatik kuruyo ama ben ne yaptiysam wifi bagdaştırıcısını kuramadım bilg. hiç bi ağı görmüyor lenovonun sitesindeki 5-6tane olan kablosuz bağdaştırıcıların hepsini denedim ama nafile, acaba sıfır bilg. wifisimi bozuk? kafayı yicem lütfen yardımmm
  • Dolardaki acaip üzerine incelemeye aldığım bir model oldu bu cihaz. İyi iş görüyor herhalde...

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_wanted

slm beyler bende v580c aldım ist.bilşimden 12ay taksit 1519tlye ama büyük bi sorunum var lütfen yardım edin. win 7 benim bildigim wlan driverini otomatik kuruyo ama ben ne yaptiysam wifi bagdaştırıcısını kuramadım bilg. hiç bi ağı görmüyor lenovonun sitesindeki 5-6tane olan kablosuz bağdaştırıcıların hepsini denedim ama nafile, acaba sıfır bilg. wifisimi bozuk? kafayı yicem lütfen yardımmm

Notebooku ethernetten moodeme bağlayıp lenovo update system programı ile driverları tekrar yükleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

quote:

Orijinalden alıntı: crazy_wanted

slm beyler bende v580c aldım ist.bilşimden 12ay taksit 1519tlye ama büyük bi sorunum var lütfen yardım edin. win 7 benim bildigim wlan driverini otomatik kuruyo ama ben ne yaptiysam wifi bagdaştırıcısını kuramadım bilg. hiç bi ağı görmüyor lenovonun sitesindeki 5-6tane olan kablosuz bağdaştırıcıların hepsini denedim ama nafile, acaba sıfır bilg. wifisimi bozuk? kafayı yicem lütfen yardımmm

Notebooku ethernetten moodeme bağlayıp lenovo update system programı ile driverları tekrar yükleyin.

hocam modem yok komsunun int. kullanıyorum. ama sorunu 4 saatin sonunda buldum win7 ultimate kurulu ama wlan driveri xp n2200 diye bir driver kurunca sorun çözüldü çok şaşırdım win7 ye xp driveri oldu ilk defa başıma böyle bişi geldi. eger win7 de wifi driver sorunu yaşayanlar xp için olan driveri kursunlar ismi intel pro n2200 gibi bişeydi.

İlk çıktığından beri takipteyim. Doların fırlamasıyla Uzun bir bekleyişten sonra v580ni aldım. şuan en iyi F/P oranına sahip istanbul bilişimde 1519 + 12 taksit şuan en iyi fiyat burada almak isteyenler kaçırmasın, axess ile 12 ay boyunca min. aylık 350tl alışverişe 100tl chip para vee 21 şubata kdr 350tllik alışverişe 30tl chip para fırsatından yararlandım. totalde 1390tl ye geldi. haberiniz olsun

• crazy_wanted C kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada kurulması gereken driverları sırasıyla resimli olarak paylaştım. Oradan bakıpta kurulum yapabilirsiniz. XP driverını kurmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

İlk sayfada kurulması gereken driverları sırasıyla resimli olarak paylaştım. Oradan bakıpta kurulum yapabilirsiniz. XP driverını kurmayınız.

hocam evet donanımların hepsini win7 driver kurdum ama gel gelelim wlan driverıpnı xpye uyumlu driverı kurunca çalıştı.
  • birde wifisi zayıf fln demişler bazı yorumlarda çok iyi çekiyo bence, eski notebookum samsung r522 idi atheros chipset vardı inanın ondan daha iyi çekim gücü, kasa biraz kalitesiz z serisine göre ama dolar bu hale gelmişken alınabilecek en iyi fiyat /performans cihazı
  • crazy_wanted C kullanıcısına yanıt
    bende driverları yüklerken wlan ı yüklememişti system update ile denemiştim. sonra kendim siteden tek tek wlan la ilgili olan ve win7 64 bit olanların hepsini indirip kurdum ve çalıştı.
  • 1 aydir laptop arastiriyorum bunu almaya karar verdim. Aksam 10 gibi gold'dan siparis gececegim babami bekliyorum . :) Maximum kredi karti ile alacagim 1605 tlye geliyor. Daha ucuza satan bir site var mi arkadaslar? Ben bulamadim da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arrow1453

1 aydir laptop arastiriyorum bunu almaya karar verdim. Aksam 10 gibi gold'dan siparis gececegim babami bekliyorum . :) Maximum kredi karti ile alacagim 1605 tlye geliyor. Daha ucuza satan bir site var mi arkadaslar? Ben bulamadim da.

20 gün once 1.475 taksitliydi malum dolardan cayır cayır ist bilşime bakasana...daha uygun..hem direk leneovadan gliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ocak 2014; 16:17:10 >
  • quote:

quote:

1 aydir laptop arastiriyorum bunu almaya karar verdim. Aksam 10 gibi gold'dan siparis gececegim babami bekliyorum . :) Maximum kredi karti ile alacagim 1605 tlye geliyor. Daha ucuza satan bir site var mi arkadaslar? Ben bulamadim da.

20 gün once 1.475 taksitliydi malum dolardan cayır cayır ist bilşime bakasana...daha uygun..hem direk leneovadan gliyor..

Bende 3 gun onceye kadar ist bilisimden almayi hedefliyordum lakin fiyati yeni arttirmislar 1700 kusure geliyor taksitle. Gold en ucuzu gibi gozukuyor

• quote:

quote:

quote:

Bende 3 gun onceye kadar ist bilisimden almayi hedefliyordum lakin fiyati yeni arttirmislar 1700 kusure geliyor taksitle. Gold en ucuzu gibi gozukuyor

o parayı o laptoba vermem şahsen tipi çok demode plastiği anan baban karne hediyesi alıcaksa alsınlar ozaman kazığından bir iki ay daha bekle bence..

• quote:

quote:

quote:

quote:

o parayı o laptoba vermem şahsen tipi çok demode plastiği anan baban karne hediyesi alıcaksa alsınlar ozaman kazığından bir iki ay daha bekle bence..

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

quote:

Unide okuyorum karne hediyesi mi kaldi :) 2 hafta icinde mecburi almam lazim. Dolar ucmusken bu fiyata daha iyisi varsa oner ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 26 Ocak 2014; 17:04:41 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.