Şimdi Ara

Lenovo V580C Kullanıcıları Platformu [Sorunlar ve çözümleri 2. Mesajda] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
9
Favori
23.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şahsen mat panelli hiç bir laptop almam z500 de dahil oyunlarda filmlerde oldukça vasat z500 aldım panelinden memnun değilim 580c de aynı panel..asusda aynı kaliteyi bozmuşlar 2008 -2010 arası laptoplar daha iyi çözünürlük ve renk kalitesi veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ocak 2014; 17:18:39 >
  • ben sahsen cok begeniyorum. Arkadaslar begenip begenmemenizi gectimde demode muhabbeti nerden cikti onu anlamadim. Kasa gayette guzel. Notebookun alti ve ustu alimintum zaten. Sadece panelde plastik olmayan plastige benzer bi malzeme var. Esnek bir malzeme. Urunu abuk subuk nedenlerle kotulemeyi birakin artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

ben sahsen cok begeniyorum. Arkadaslar begenip begenmemenizi gectimde demode muhabbeti nerden cikti onu anlamadim. Kasa gayette guzel. Notebookun alti ve ustu alimintum zaten. Sadece panelde plastik olmayan plastige benzer bi malzeme var. Esnek bir malzeme. Urunu abuk subuk nedenlerle kotulemeyi birakin artik

12 senelik pc teknikeriyim niye abuk subuk nedenle kötüliyim kasanın tipi demode(kalitesiz demedim demode demek eski modeller gibi duruyor demek) son çıkan yeni nesile gore + lenovanın mat panelleri oldukça kalitesiz 580c de yakın arkadaşımda var şahsen bir daha mat panelli laptop benden uzak dursun belki iyi bir noktaya ulaşmıştır diye ladım ne renkler renk o pixeller gözüne batmıyormu hiç? panel kalitesi son 1-2 senedir vasat altı çoğu markada lenovaya has brişey değil yani..(anca sony samsung toshiba bazı modellerinde iyi panel kullanıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ocak 2014; 18:59:01 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    panel dediğin ekransa eğer ben ekrandan çok memnunum. önceden acer vardı parlak ekran deli ediyordu ekranın parlamaması için uğraşıyorum bunda o sıkıntı yok. kasanın demode felan bunlar kişiye göre değişeceği için önemli değil. ama özellikler kişiye göre değişmez ve bu fiyata bundan iyi alternatif yok maalesef. anca bir araba parası verip bilgisayar almak istersen en az 2500 tl civarında bulursun. ayrıca doların bu kadar uçtuğu dönemde ne kadar yüksek fiyata laptop alırsan o kadar zarar ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberen

panel dediğin ekransa eğer ben ekrandan çok memnunum. önceden acer vardı parlak ekran deli ediyordu ekranın parlamaması için uğraşıyorum bunda o sıkıntı yok. kasanın demode felan bunlar kişiye göre değişeceği için önemli değil. ama özellikler kişiye göre değişmez ve bu fiyata bundan iyi alternatif yok maalesef. anca bir araba parası verip bilgisayar almak istersen en az 2500 tl civarında bulursun. ayrıca doların bu kadar uçtuğu dönemde ne kadar yüksek fiyata laptop alırsan o kadar zarar ediliyor.

genel olarak renler soluk ve cansız çözünürlükte oldukça kötü dediğim gibi zevk meselesi sen beğenirsin ben beğenmem panel konusunda takıntılı biriyim dir, iyi marka led tvin varsa hdmı takarak aradaki uçurum farkı gözünlede görürsün....

2 tane laptop var hiç fark göremedim ben ama led tv yi denicem en kısa zamanda
    Ekran soluk ve cansız diyorsunuz ama her monitörün rengi canlılığı karşıtlığı vs gibi ayarlar ile yükseltilip azaltılabiliyor.
  • az once Gold'dan siparisi verdim benide ekleyin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Ekran soluk ve cansız diyorsunuz ama her monitörün rengi canlılığı karşıtlığı vs gibi ayarlar ile yükseltilip azaltılabiliyor.

12 senelik pc teknikeriyim neyin ne olduğunu çok yi biliyorum mat paneller ozellikle son 1-2 senedir çıkanlar ozellikle sammynin ürettikleri tft ler oldukça kalitesiz kötü çözünürlüklü ve kötü kalitede elimden günde nerdeyse 4-5 laptop geçiyor nerdeyse bu konu tartışmasak gereksiz ...kötü nokta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ocak 2014; 21:23:51 >
  • Ürünün ekranın soluk olduğuna katılmıyorum. Fakat çok kalitesiz olduğu bir gerçek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Ürünün ekranın soluk olduğuna katılmıyorum. Fakat çok kalitesiz olduğu bir gerçek.

yarı-parlak kalite bir tft panel bulursan kontrast ve renk oranına bakarsan ozellikle daha iyi anlarsın pu panelde siyah tonu hesaplaması berbat! lenova asus hp gibi markalar 1.300 -1.800 gibi satılan modellerine 3.sınıf çöp denilebilcek mat paneller koymaya başladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ocak 2014; 21:51:18 >
    Arkadaşım o zaman git bu sıkıntını başka bir yerde belirt tamam mı? Açarsın notebook genel bölümüne Asus Lenovo Hp Mat ekranlarda kalitesiz malzeme kullanıyo diye... Tartışmanıda orada yaparsın. Burası tartışma bölümü değil. Burada bu ürünü beğenip alan arkadaşların yaşadıkları sorunları problemleri bizlerle paylaşıp çözüme ulaştırdığımız bir platform. Eğer eleştiriniz sadece bu modele yönelikse tamam belirtin ve geçin. Cihazı kötülemek için hala neden bukadar ekran kalitesine taktınız anlamıyorum.
  • Üründe ki Monitör modeli: Samsung LTN156AT24401

İncelemek isteyen araştırsın baksın.
  • bi laptopun ekranı çok kaliteli olsa ne farkeder olmasa ne fark eder küçücük ekranda film izlesen oyun oynasan ne kadar tadı çıkar. bağlarsın led tv full hd televizyonuna ordan izler ordan oynarsın, inanın laptopu alırken ne kasasına ne ekranına baktım sadece işlemci, ram, hdd, ve ekran kartına bakarak aldım. çok memnunum hızlı ve ısınma yok alacak arkadaşlara tavsiye ederim. şu zamanda dolar bu haldeyken alınabilecek en performanslı laptop, kasası ve ekranı kalitesiz olabilir ama bnm için sorun değil
  • Ben bu 2 gün içerisinde sipariş geçeceğim Gold'dan. Bu arada sanırım sadece web satışı için geçerli. Bu ürünün garanti vs işlemleri için ayrıca şubeye mi gitmek gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

Ben bu 2 gün içerisinde sipariş geçeceğim Gold'dan. Bu arada sanırım sadece web satışı için geçerli. Bu ürünün garanti vs işlemleri için ayrıca şubeye mi gitmek gerekiyor ?

Aynen webe ozel fiyat. Garanti belgesi faturayla birlikte gelecek ayrıyeten birsey yapmaniza gerek yok. Hizli davran biraz dolar gun gectikce artiyor. Suan icin en uygun fiyat goldda. Her an fiyati yukari cekebilirler. Diğer sitelerde taksitli fiyati 1700 u gecti. Hemen kargoya verdiler yarin elimde olacak ins.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır zaten fiyat araştırması yapıyorum. Normalde çok miktar alım yapacaktım. Daha sonra miktar azaldı lenovo flex 15 aldık. Ama kendime gt 740'lı bir alet arıyordum. Ürün gerçekten çok hoş işlemci ekran kartı ram, ekran kalitesi çok iyi değil yalnız buna hazırlıklı olmak lazım. bakalım yarın akşam bir yerden haber bekliyorum, ardından bunu alacağım gibi görünüyor
  • touchpad in sayfayı aşağı yukarı kaydırma özelliği bende çalışmıyor ve fn+f6 ile de kapatamıyorum. çözümü nedir bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDixon

touchpad in sayfayı aşağı yukarı kaydırma özelliği bende çalışmıyor ve fn+f6 ile de kapatamıyorum. çözümü nedir bunun.

Driverini kurmamışınızdır. Konu mesajındaki sürücülere bakın. Ek olarak sürücüler 2. veya 3. sayfada olması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Orijinalden alıntı: DDixon

touchpad in sayfayı aşağı yukarı kaydırma özelliği bende çalışmıyor ve fn+f6 ile de kapatamıyorum. çözümü nedir bunun.

Driverini kurmamışınızdır. Konu mesajındaki sürücülere bakın. Ek olarak sürücüler 2. veya 3. sayfada olması gerekiyor

eyvallah

aynı sorunu yaşayan varsa buradan indirebilirler
    win 7 için

http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles/h1ts16ww.exe

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.