Şimdi Ara

Lenovo V580C Kullanıcıları Platformu [Sorunlar ve çözümleri 2. Mesajda] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
9
Favori
23.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servise gonderin bekletmeyin.veya degisim iade isteyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScknNet -- 2 Şubat 2014; 15:54:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrow1453

merhaba beyler bir sorunum var :/ daha 1 hafta olmadı laptopu alalı. İlk gun bir sorun yoktu güzelce kullanıyordum. Daha sonra battlefield 3 e her 3 giriste bir mavi ekran veriyordu , oyun icinde donma yoktu. Daha sonra pc acilinca nvidia denetim masasi kayboluyordu yeniden baslatmak zorunda kaliyordum laptopu. Dun film izlerken 20 dkda bir ekran kapanıyordu. Bugun ise laptop acilmiyor. Dugmeye basiyorum lenovo yazisi geciyor ekran karariyor daha snra windows hosgeldin yazisi cikiyor yine karariyor , acma tusu yanip sonuyor kapatamiyorumda. Btarya yeri oynuyor elimle dokundugumda snki tam temas yapmiyor. Son olarak beyler ilk 2 gun hic ses yoktu oyun oynarken de dahil , smdi ise sanki fana bisey takilmis gbi sinek vizirti sesi cikiyor. Cok memnundum laptopumdan son 2 gundur ne oldu anlmadim yardim edin :/ servisi aradim bugun hizmet vermiyorlarmis. Yarin servise vermeyi dusunuyorum

o kapanmayı genelde aşırı sıcaklıktan yapar(ekran kartı 85+ olunca) hiç bakmadınmı sıcaklığına anladığım kadarıyla nvidia yı pişirmissin servisler okadar uyuzki umarım kullanıcı hatası diye sana fatura çıkarmazlar ...yok yanlış kurulum yapıp %100 gpu kullandırıp yakmışssın diyen servis tonla sende hata olmasa bile...hiç oyun moyun deme kendi kendine olu de ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Şubat 2014; 16:58:54 >

• ScknNet kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler bir de windows çok geç açılıyor. Bu notebook masaüstümden daha iyi ama Windows 7 yüklü geç açılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

merhaba beyler bir sorunum var :/ daha 1 hafta olmadı laptopu alalı. İlk gun bir sorun yoktu güzelce kullanıyordum. Daha sonra battlefield 3 e her 3 giriste bir mavi ekran veriyordu , oyun icinde donma yoktu. Daha sonra pc acilinca nvidia denetim masasi kayboluyordu yeniden baslatmak zorunda kaliyordum laptopu. Dun film izlerken 20 dkda bir ekran kapanıyordu. Bugun ise laptop acilmiyor. Dugmeye basiyorum lenovo yazisi geciyor ekran karariyor daha snra windows hosgeldin yazisi cikiyor yine karariyor , acma tusu yanip sonuyor kapatamiyorumda. Btarya yeri oynuyor elimle dokundugumda snki tam temas yapmiyor. Son olarak beyler ilk 2 gun hic ses yoktu oyun oynarken de dahil , smdi ise sanki fana bisey takilmis gbi sinek vizirti sesi cikiyor. Cok memnundum laptopumdan son 2 gundur ne oldu anlmadim yardim edin :/ servisi aradim bugun hizmet vermiyorlarmis. Yarin servise vermeyi dusunuyorum

o kapanmayı genelde aşırı sıcaklıktan yapar(ekran kartı 85+ olunca) hiç bakmadınmı sıcaklığına anladığım kadarıyla nvidia yı pişirmissin servisler okadar uyuzki umarım kullanıcı hatası diye sana fatura çıkarmazlar ...yok yanlış kurulum yapıp %100 gpu kullandırıp yakmışssın diyen servis tonla sende hata olmasa bile...hiç oyun moyun deme kendi kendine olu de ,

tamam kardesim aklimda bulundurcam. İns kisa zamanda geri yollarlar. Bu arada oyun oynarken isinma cok azdi. Elimi koyuyorum ilik hava ufluyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

Tamamdır teşekkürler bir de windows çok geç açılıyor. Bu notebook masaüstümden daha iyi ama Windows 7 yüklü geç açılıyor

hocam ayni durum bende de oluyor. Clenar ile baslangicta acilan 4 programi kapatmama ragmen gec aciliyor. Hosgeldin yazisindan sonra cok bekliyor bende. Bakalım yarn servise verecegim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

hocam ayni durum bende de oluyor. Clenar ile baslangicta acilan 4 programi kapatmama ragmen gec aciliyor. Hosgeldin yazisindan sonra cok bekliyor bende. Bakalım yarn servise verecegim

Servisle uğraşmayı sevmiyorum ben ya. Netten bakmak lazım biraz aslında

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    hocam demin tekrar acmayi denedim sorunsuz acildi , sag tık yaptim nvidia denetim masasi kaybolmustu. Goruntu bagdastiricilarina grdim orada da gozukmuyordu sonra ekran tekrar kapandi power tusu yanip sonuyordu bataryayi
    cikardm anca oyle kapatabldm. Sanirim sorun nvdia ekran kartnda. Bzen pcyi actgmda geliyor bazen kayboluyor..

• quote:

hocam demin tekrar acmayi denedim sorunsuz acildi , sag tık yaptim nvidia denetim masasi kaybolmustu. Goruntu bagdastiricilarina grdim orada da gozukmuyordu sonra ekran tekrar kapandi power tusu yanip sonuyordu bataryayi
    cikardm anca oyle kapatabldm. Sanirim sorun nvdia ekran kartnda. Bzen pcyi actgmda geliyor bazen kayboluyor..

donanımsal bir sorun var gibi hiç uğraşma servise verdiğindede aldığımdan beri boyle anlamadım gitti tarzında bişey soyle ver oyun kurdum crack yaptım şunu bunu yaptım dersen kabağı senin başına patlatabilirler hatta kurduğun oyunları sil verirken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Şubat 2014; 19:38:55 >
  • Yeniden windows kurun belki windowsda bir problem vardır?
    hocam oyunlari silecek vakit bile kal
    miyor aninda kapaniyor. Dediklerini soyleyecegim.

• aRiSe* kullanıcısına yanıt
    wındows cdsi yok bende kardes. Makul bir fiyata tanidik bilgisayarcida kurdurdum. Tekrar para verip duzelmeme riski var. Servis hallder umarim.

• quote:

wındows cdsi yok bende kardes. Makul bir fiyata tanidik bilgisayarcida kurdurdum. Tekrar para verip duzelmeme riski var. Servis hallder umarim.

okadar acemisin yaw 12 yaşında çocuk biliyor artık formatı veya cd yi bulmayı kuranda poposu gibi acronili yedek sitemdende kurduysa sorun yazılımsalda olabilir malum 2dk yedekten atıyolar chip dirverleri birbrine giriyor tabi kök sürücüler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Şubat 2014; 20:39:02 >

windows 7 32 bit var cd olarak. Bi kac kisiye sorduysamda bulamadim . Ne yapmamı bekliyordun ki ? Neyse tesekkurle
    r . Sorunu halletmeye calisicam

• quote:

windows 7 32 bit var cd olarak. Bi kac kisiye sorduysamda bulamadim . Ne yapmamı bekliyordun ki ? Neyse tesekkurle

hayatında porrent imaj yazdırma diye birşey duymadınmı hadi bayan olsan anlarımda biraz teknoloji özürlülüler kızlar 18+ yaş nerdeyse bu zamanda kasayı toplayıp yeniden dağıtıyor low level format atıyor..başka pc varsa evinde yardımcı olurum pm at..format atmayı biliyon dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Şubat 2014; 21:02:48 >
  • Hizli bir hafiza kartinizi heba edip readyboost kullanin 15 saniyede win aciliyor bende bu sekilde

• quote:

ben win 7 32 bit kurdum.

bir sorun olur mu

• 64 bit kur en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

64 bit kur en iyisi.

bunu bulunca direkt kurmuştum. bi sorun cikmadi .

performansi fark eder mi

• sormanız hata birkere 32 bit 3.5 GB ' a kadar ram destekliyor yani 6 GB ramin hepsini kullanamaz . Ama 64 bit 96 GB'a kadar galiba destekliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceloq

sormanız hata birkere 32 bit 3.5 GB ' a kadar ram destekliyor yani 6 GB ramin hepsini kullanamaz . Ama 64 bit 96 GB'a kadar galiba destekliyo

bilmiyordum bunu sağolun en kısa zamanda değiştireceğim.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.