Şimdi Ara

Lenovo V580C Kullanıcıları Platformu [Sorunlar ve çözümleri 2. Mesajda] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
9
Favori
23.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 58zara

merhaba arkadaşlar bende bu notebook u almayı düşünüyorum.Sizce en uygun nereden bulabilirim?Bir de driverleri win8.1 yükleyince otomatik olarak geliyormu?teşekkürler

En uygun havale ile 1497 TL ye PC depoda var şuan

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-v580c-59392191-notebook-urun10842.html

Kredi kartı ile fiyat artıyor. Peşin elden alacaksanız alın derim.

• daha oncede yazmıştım benim işten arkadaşım oda panelini hiç beğenmiyordu değiştirmeye karar verdi 200tl gibi bir masrafla 1900*1080 lik parlak bir kaliteli panel taktırcak olumlu sonuç olursa konuya yazıcam saygılar.....
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bende yaklaşık 2 hafta olacak Lenovo v580c Yi alalı.
    Laptopumdan memnunum. Fifa 14'ü ultra ayarlarda sorunsuz oynayabildiğimden :) Başka oyun hiç denemedim bu arada.

Neyse tek olumsuz yanı sanırım fan sesinin sessiz ortamda bariz şekilde duyuluyor olması.
    Ben casper da kullanmıştım. Oradan bir aşinalık var :) Ama kimileri için sorun olabiliyor demek ki...

F/P olarak önerebileceğim modeldir ancak bu laptopun fiyatı yükselmiştir. Ben 1500 TL ye aldım buradaki arkadaşlar 1277 tl ye getirmişler :) Kazıklandım gibi düşünüyorum ama yapacak bir şey yok... kur yükseldi olaylar böyle oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

daha oncede yazmıştım benim işten arkadaşım oda panelini hiç beğenmiyordu değiştirmeye karar verdi 200tl gibi bir masrafla 1900*1080 lik parlak bir kaliteli panel taktırcak olumlu sonuç olursa konuya yazıcam saygılar.....

dostum benimde panelle ilgili sıkıntım var sanki ekran pul pul mat olduğu için sanırım.Bende ekranı değiştirmeyi düşünüyorum arkadaşın ekranı değiştirdiği zaman sonuçları buraya yazarmısın?
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Benimde ilk başlarda kafamda vardı bu düşünce. Garanti kapsamında değişim yaptırmak mümkün mü acaba? Paneli servise götürüp serviste değişim yaptırabiliyormuyuz?

1350 liraya aldım olur 1550 TL eski ekranı kaça satabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Benimde ilk başlarda kafamda vardı bu düşünce. Garanti kapsamında değişim yaptırmak mümkün mü acaba? Paneli servise götürüp serviste değişim yaptırabiliyormuyuz?

1350 liraya aldım olur 1550 TL eski ekranı kaça satabiliriz?

garanti dışı kalcağı doğru ama cocuk göze aldı (tabi ekranı dikkatli incelerse bir ihtimal) 30 pinlik oluyomuş sanal pazardan mesaj ekranın kodunu vermeniz yeterli 1080p uyumlu ekranı sağlıyor arkadaş elinle bile değiştirisin çok basit bir iki vida sadece...yurtdışında değiştiren dolu zaten..kendi servisine yaptırmaya kalkasan 3 katı fahiş fiyat odersin rahat yine burdan alacağın gibi kaliteli olmaz..priz takmayı bile bilen ekranı değiştirir videosu vardı koyarım..

http://www.sanalpazar.com/19201080-Yuksek-Cozunurluk-B156hw01-V.5-Ekran__isp6697221

isteyenler bu arakdaşa ekran kodu verip sorabiliriler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Şubat 2014; 13:29:39 >

Eğer olursa alibabadan sipariş de geçerim ilerleyen tarihlerde. Hele bir dursun notebookta bir problem olursa tamiri ile uğraşmayayım :) Garanti bitince alır takarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Eğer olursa alibabadan sipariş de geçerim ilerleyen tarihlerde. Hele bir dursun notebookta bir problem olursa tamiri ile uğraşmayayım :) Garanti bitince alır takarım.

sen bak bizim arkadaş dayanamadı ota moka kullanıcı hatası diyip gerçiriyolar zaten dedi garantiyi umursamadı...sipariş etti sanırsam..yurtdışında değiştiren dolu zaten..
    http://www.youtube.com/watch?v=1e4Zh5aKKKA
    örnek çok basit..
    Değiştirmek dert değil. Zaten Elektronik benim alanım. Birşeyleri söküp dağıtmak hoşuma gidiyor.
  • peki bu linkde verdiğiniz ekran ile cihazın flex kablosu uyumlu olucak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: racal

peki bu linkde verdiğiniz ekran ile cihazın flex kablosu uyumlu olucak mı?

hayır satıcıyla konuşçan ilk once msj laş yada cebini ara aid64 le ekranın koduna bakıcan sana uygun olanını soyluyecek oyle kafana gore panel alma diye brişey yok..1080p ve parlak ekran almanı oneriirim kalite için mat alıyım deme yerim yansımasını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Şubat 2014; 16:08:48 >
  • V580C sahibi arkadaşlar benim için önemli bir iki soru soracaktım.
    1. Bu laptopta capslock NumLock ışıkları var mı? Bu ışıklar benim için önemli sürekli yazı yazıyorum.
    2. Bu laptopa recovery yükleyip recovery özelliğini kullanabiliyor muyuz?

2. soruma gerçekten kafa yormuş arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
  • Arkadaşlar yukarıda da sordum ama cevaplayan olmamış.Windows 8.1 yüklesem driverleri yüklememe gerek varmı?Elimde win7 ultimate ve win 8.1 var hangisini yüklemeliyim?Driverleri internetten indirmek benim için gerçekten sıkıntı.Kotalı ve oldukça yavaş bir internet kullanıyorum
  • @toplamkaliteyonetimi

Numlock ve Capslock ışıkları var.
    Tek tuşla recovery özelliği mevcut. Kurmadım kullanmadım. Nasıl yapılır bilmiyorum araştırınız.

@58zara

Windows 8.1 yüklerseniz tüm driverlarınızı otomatik yüklememekte. 1. sayfada belirtmiş olduğum driverlardan yüklenmemiş veya eksik olanları aratıp yükleyerekde çözüm üretebilirsiniz. Boş yere driver indirmemiş olursunuz hem.
  • aRiSe* kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Bilgisayarınızı hayırlı günlerde güle güle kullanın.
  • http://www.n11.com/lenovo-v580c-59-392191-i5-3230m-6gb-1tb-2gb-gt740mArkadaşlar bu linkteki laptobu almayı düşünüyorum ama ekran kartı büyük bi ihtimal 64 bit sizce bu sorun olurmu olursa z500 modeli var ondaki ekran kartı gt645m ve bu kart 128bit aralarında 500tl fark var bu laptopların sizce değermi bu farka yoksa v580c yi almalımıyım ve bununla battlefield3 crysis2 gibi oyunları akıcı bir şekilde oynayabilirmiyim maksat bilgisayarı aldıktan sonra ekran kartı için pişman olmamak? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBedbaht

http://www.n11.com/lenovo-v580c-59-392191-i5-3230m-6gb-1tb-2gb-gt740mArkadaşlar bu linkteki laptobu almayı düşünüyorum ama ekran kartı büyük bi ihtimal 64 bit sizce bu sorun olurmu olursa z500 modeli var ondaki ekran kartı gt645m ve bu kart 128bit aralarında 500tl fark var bu laptopların sizce değermi bu farka yoksa v580c yi almalımıyım ve bununla battlefield3 crysis2 gibi oyunları akıcı bir şekilde oynayabilirmiyim maksat bilgisayarı aldıktan sonra ekran kartı için pişman olmamak? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

onu alcağına z510 almanı tansiye ederim hem ram 8gb kasa daha iyi ve panelde kısmen daha iyi..jbl hapörlör var..
    http://www.sadecenotebook.com/lenovo-z510-59-405839-notebook-pmu310576

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: MrBedbaht

http://www.n11.com/lenovo-v580c-59-392191-i5-3230m-6gb-1tb-2gb-gt740mArkadaşlar bu linkteki laptobu almayı düşünüyorum ama ekran kartı büyük bi ihtimal 64 bit sizce bu sorun olurmu olursa z500 modeli var ondaki ekran kartı gt645m ve bu kart 128bit aralarında 500tl fark var bu laptopların sizce değermi bu farka yoksa v580c yi almalımıyım ve bununla battlefield3 crysis2 gibi oyunları akıcı bir şekilde oynayabilirmiyim maksat bilgisayarı aldıktan sonra ekran kartı için pişman olmamak? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

onu alcağına z510 almanı tansiye ederim hem ram 8gb kasa daha iyi ve panelde kısmen daha iyi..jbl hapörlör var..
    http://www.sadecenotebook.com/lenovo-z510-59-405839-notebook-pmu310576

peki kardeşim bunun işlemcisindede turbo core varmı?

• sana onerdiğimim işlemcisi daha üst sınıf 4. nesil ..ordada fiyatı oldukça iyi win8 li fiyatı 2100 civarında mağzalarda..format atabilcek seviyedeysen kaçırma bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Şubat 2014; 17:46:08 >
  • cevabınız için teşekkür ederim ama yazın alacağım bu pc yi o zamana kadar pahalanır
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.