Şimdi Ara

Lenovo Vibe K5 Ana Konu Ve Kullanıcılar Kulübü (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.752
Cevap
44
Favori
203.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok canımı sıkan bir sorun var. Bildiğiniz gibi arama yapinca ve araninca telefon otomatik olarak 4G'den 3G'ye geçiyor, ancak böyle 3G ye gecince telefon hiç çekmiyor çoğu arayan bana ulaşamıyor. Ayarlarimda Lte edge gsm otomatik geçiş yapma açık, Vodafone müşteri hizmetlerini defalarca aradim, çözülemedi, eski telefonumda 4g yoktu ama 3g ful cekerdi. Bunu daha önce yasayan var mi nasil cozebilirim?
  • son zamanlarda pil performansında baya düşüş var. 100 den 58 e 2-3 saatte düşüyor ve bunu sadece 50 dk sı ekran açık . Var mı bi çözüm önerisi olan ?

edit: durum bu arkadaşlar akşam 8 den sabah 8 e 54 dk lık kullanımla bitme noktasına geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_24 -- 18 Şubat 2018; 7:41:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gokhan_24 kullanıcısına yanıt
    Böyle durumlarda ben telefonun şarjını bitirip kapalı olarak şarj ediyorum. Toparlıyor tekrar.
  • bagavir kullanıcısına yanıt
    Tercih edilen ağ türlerinden lte'yi devre dışı bırakıp denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagavir

Çok canımı sıkan bir sorun var. Bildiğiniz gibi arama yapinca ve araninca telefon otomatik olarak 4G'den 3G'ye geçiyor, ancak böyle 3G ye gecince telefon hiç çekmiyor çoğu arayan bana ulaşamıyor. Ayarlarimda Lte edge gsm otomatik geçiş yapma açık, Vodafone müşteri hizmetlerini defalarca aradim, çözülemedi, eski telefonumda 4g yoktu ama 3g ful cekerdi. Bunu daha önce yasayan var mi nasil cozebilirim?

Hocam sizin dediğiniz şey VoLTE Türkiye deki operatörler tarafından kullanılamıyor.Jio gibi büyük operatör firmalarında bu özellik var.

• Bildirim ledi Kendi kendine yanıyor çözümü var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_malcolm

Bildirim ledi Kendi kendine yanıyor çözümü var mı?

Hocam valla ben de WhatsApp güncellemesinden sonra böyle oldu, sizde de ondan dolayı olabilir.

• qabRiéL kullanıcısına yanıt
    Şaşırdığım taraf; bu olay gündüz hiç yaşanmıyor 23.00'dan sonra başlıyor.

• Okunmamis sms veya watsap bildirumleri varsa bildirim ledi kendiliginden arada bir yaniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Böyle durumlarda ben telefonun şarjını bitirip kapalı olarak şarj ediyorum. Toparlıyor tekrar.

işe yaradı teşekkürler

• gokhan_24 kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skywalker11

quote:

Orijinalden alıntı: bagavir

Çok canımı sıkan bir sorun var. Bildiğiniz gibi arama yapinca ve araninca telefon otomatik olarak 4G'den 3G'ye geçiyor, ancak böyle 3G ye gecince telefon hiç çekmiyor çoğu arayan bana ulaşamıyor. Ayarlarimda Lte edge gsm otomatik geçiş yapma açık, Vodafone müşteri hizmetlerini defalarca aradim, çözülemedi, eski telefonumda 4g yoktu ama 3g ful cekerdi. Bunu daha önce yasayan var mi nasil cozebilirim?

Hocam sizin dediğiniz şey VoLTE Türkiye deki operatörler tarafından kullanılamıyor.Jio gibi büyük operatör firmalarında bu özellik var.

Peki ne yapmam gerekiyor bahsettiğim sorunu çözebilmem için, bilginiz var mı?

• son günlerde rehbere ulaşmada ciddi donmalar oluşmaya başladı, telefonu yeniden başlatsam bile bazen düzelmiyor. fabrika ayarlarına dönsem düzelir mi? daha önce başına gelen oldu mu hiç?
  • arkadaşlar kaydettiğim numaralar kendi kendine siliniyor bi zaman sonra. isim kalıyor ama numara yok sebebi nedir
    şu şekilde görünüyor

acil yardımlarınızı bekliyorum bu sorun canımı sıkmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_24 -- 4 Mart 2018; 12:9:8 >
  • Rom var mı?

• k5 plus qualcomm 600 serisi, olduğu için aosp gibi tüm custom romların uygun versiyonu bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersunvanderyanal

Rom var mı?
    https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://forum.xda-developers.com/k5-plus/development&ved=2ahUKEwiTu_ynurTaAhXCYVAKHRC5DE4QFjAAegQIBRAB&usg=AOvVaw2e0i-WpZCvc-L6MXr_a6gF

Xda uygulamasini yuklerseniz daha kullanisli olur.Oreo dahil her turlu mod var.Yakında Android 9 hatta 10 bile gelir.Hindistanlılar sağolsun :)

Suan Dot OS Nougat romundayim.Dragon 1.2inline kernel ile cok iyi.5 saat civarı ekran süresi alıyorum 2 yıllık bataryam var.:)

Ayrıca Stock romda aşırı kasan oyunları bile daha az kasmayla oynayabiliyorum.

Flux White substratrum teması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalker11 -- 12 Nisan 2018; 12:48:0 >

• Skywalker11 S kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın hocam.

• Arkadaşlar yadımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
    Bir önceki sayfada mesajlaşmıştık hatırlayacak olursanız.
    Telefona rom kuramıyorum. Aslında kuruyorum da kurarsam şebeke gidiyor. Yine aynı mesajlarda açıklamıştım durumu belki hatırlarsınız.
    Telefona ait donanım bilgileri şu şekilde. Acaba sizinki ile aynı mı? Yoksa benim telefonun serisi falan mı farklı?

• agritux kullanıcısına yanıt
    https://onelabs.net/konu/lenovo-k5-sebeke-hatasinin-cozumu.11927/ buradaki konuda yazdıklarımı uygula düzelir belki
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.