Bildirim
LENOVO VİBE SHOT İMEİ DEĞİŞTİRMEM GEREKİYO
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilen biri yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet arkadaslar ben de uğraştım olmadı marshmalov 6.01 yüklü geldi boot kilidini açamıyoruz -
https://forum.donanimhaber.com/m_109133023/tm.htm anlatılıyo burda -
Orda anlatıyor fakat bizim sıkıntı telefon kesinlikle root olmuyor 10 tane root programı denedim olmadı boot kilidini kıramıyoruz
Lenovo vibe shot z90-7 marshmalov 6.01 sürümüyle Türkiye ye geliyor
İmei root'suz değiştiriliyor. needrom'da 5.1 rootlu rom var direkt onu yükleyebilirsin istersen -
Dostum imei değiştirdik fakat o dediğin romu yükleyemiyoruz herşeyi denedik olmuyor. Telefon bi defa root olmuyor
-
ben dışarda yaptırdım 30 tlye yapıyorlar bakırköyde bi arkadaş var istersen özelden yaz numarasını veririm sana. lenovo uzmanı adam dışardan getirenlerden. senin çinden getirttiğinde band20 (800mhz) bandı açıkmı? 4g heryerde çekiyormu benim getirdiğimde band20 kapalı onu açamadık uğraştık olmadı özellikle vodafone dad çok merkezi yerlerde 4g çekiyor mahallelerde genelde 800 bandından yayın yapıldığı için 4g çekmiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X