Şimdi Ara

LENOVO VİBE SHOT İMEİ DEĞİŞTİRMEM GEREKİYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba hayırlı cumalar.. çinden getirttiğim lenovo vibe shot model telefonumun imeisini sorunsuz ve risksiz şekilde değiştirebileceğim bi yöntem varmı? bilen yada snapdragonlu bi telefonun imeisi konusunda tecrübeli olanlar varsa tavsiyelerini paylaşabilirler mi? tesekkür ederim

• Bilen biri yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaslar ben de uğraştım olmadı marshmalov 6.01 yüklü geldi boot kilidini açamıyoruz
  • Orda anlatıyor fakat bizim sıkıntı telefon kesinlikle root olmuyor 10 tane root programı denedim olmadı boot kilidini kıramıyoruz

• Lenovo vibe shot z90-7 marshmalov 6.01 sürümüyle Türkiye ye geliyor

• antonov 81 kullanıcısına yanıt
    İmei root'suz değiştiriliyor. needrom'da 5.1 rootlu rom var direkt onu yükleyebilirsin istersen
  • Dostum imei değiştirdik fakat o dediğin romu yükleyemiyoruz herşeyi denedik olmuyor. Telefon bi defa root olmuyor

• ben dışarda yaptırdım 30 tlye yapıyorlar bakırköyde bi arkadaş var istersen özelden yaz numarasını veririm sana. lenovo uzmanı adam dışardan getirenlerden. senin çinden getirttiğinde band20 (800mhz) bandı açıkmı? 4g heryerde çekiyormu benim getirdiğimde band20 kapalı onu açamadık uğraştık olmadı özellikle vodafone dad çok merkezi yerlerde 4g çekiyor mahallelerde genelde 800 bandından yayın yapıldığı için 4g çekmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.