Şimdi Ara

Lenovo Vibe X2 - Sony M4 Aqua ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Konuda belirttiğim gibi 2 telefon arasında kaldık. Kardeşime alınıcak.
    Lenovo vibe x2 - 999 TL
    Sony M4 Aqua - 1.099 TL

Fiyatlar birbirine yakın. Su geçirmeme gibi şeyler pek önemli değil. Lg telefondan geçilicek. Vibe X2 hakkında pek forumda bilgi bulamadım o yüzden soruyu size yöneltiyorum. Kullanıcılar varsa yorumları dikkate alınıcak. Vatandan alınıcak iyi forumlar...

• M4 aqua alirdim ben ikiside uzmez ama M4aqua yazilimda ve guncellemede daha uzun soluklu gidecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Bro yorum için saol 2 sinide biraz denedik. 3-4 dkkalık bir kullanımda biraz ısınma yaptı m4 aqua şarja takılı 2 cihazda normal bence ama hissettirdi.
  • tester telefonla degerlendırmek bana gore saglıklı olmaz 10 saattır adaptore takılı cıhazlar,kaldıkı m4q cok yenı onumuzdekı ay alacagı fıx guncelleme ıle cok daha ıyı yonde olacaktır bence,cunku her cıhazın ılk partısı baska sonrakı 2-3 aydakı guncelleme ıle daha baska olabılıor
  • M4 aqua daha iyi olur.

• TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Şuan Vibe x2 daha yakın duruyor. Çift tıklama uyandırma bile bir albeni sayılıyor çünkü önceki telefon lg oluşundan ötürü insan istedği telefona geçsin o özelliği arıyor. Birazdan gidip vatandan almayı planlıyorum bakalım.
  • sony m4 aqua'nın iyi olduğu yönler;

1. kamera
    2. şarjı daha uzun gider ( 720 p ekran )
    3. sd kart desteği
    4. su ve tuza dayanıklı
    5. daha yeni bir telefon, daha fazla güncelleme alabilir.

lenovo'nun güçlü olduğu yönler

1. daha güçlü işlemci
    2. 1080 p ekran ( belki de eksi kişiden kişiye değişir )

bence sony m4 aqua daha iyi bu 2lide
  • Teşekkürler.
    1.kameraları 1-1 de inceledikte pek fark yok bir tık öndeyse sony önde diyebilirim.
    2.Şarj konusunda kesin zaten. Ekran çözünürlüğünüde ortaya koyarsak günü kurtarması yeterli diye düşünüyorum.
    3.Sd kart desteği varmış evet ama uygulamaları hafıza kartına kuramamam gibi bir sorunu okudum.Buda android M ile çözülücek diye bir açıklama yapmış arkadaşlar kendi konularında. Eğer çözülmezse sd kartta pek bir işe yaramıcak gibi.
    4.Su ve tuza yazmışsında toza ile düzeltelim. Bu kimine göre bir artı olabilir ama bence gereksiz. Yani 4-4lük bir özellik değil kapakçıklardı su almaydı bazen değişimde yapmadıkları oluyormuş. O yüzden alsam dahi suya sokmam :D
    5. Yeni bir cihaz güncellemeye açık olabilir ama buda android L de yani ben konuları gezdim. Verdikleri güncellemelerde sürekli sorun oluşmuyor gibi hep bişeyleri iyileştirmişler. Android M de almasada olur stabilliği bozulmadığı sürece. Şöyle bişey daha öğrendim bu ekrana çift tıklama android L de kalkmış galiba :S doğrumudur.

• M4 Aqua
  • Ben de ikisi arasinda kaldim. Tercihim lenovodan yana olacak gibi. Pek bir eksisini okumadim. Kronik bir sorununa rastlamadim. Bu arada Sony'e de kocaman bir Bu devirde 8 gb hafiza mi kaldi. Lenovo hem 200 TL daha ucuz. Hem de bence daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi...

Vibe X2 de pil sıkıntısı var, onun dışında güzel bir telefon ve 32gb rom yeter ise sorun yok çünkü hafıza kartı takılmıyor.

M4 Aqua da pil kapasitesi aşağı yukarı aynı ancak donanımlar daha az pil tüketiyor bu yüzden az da olsa diğerine göre daha uzun pil ömrü sağlar.

8GB rom yetmez, çok bilgim yok fakat yerin çoğunu android sistemi kaplar, uygulama yükleyemezsiniz bile. Hafıza kartına taşımak zorunda kalabilirsiniz o da her uygulama için mümkün değil.

ben de bu fiyat aralığında bir cihaz arıyorum ve gerçekten kararsızım, LG G2 düşündüm indirimle aynı paraya denk getirebilirim ancak 2 sene önce çıkan eskimiş ve yakında desteği çekilebilecek bir cihaz.

sizdeki LG modeli nedir?
  • Sakın o ROM fakiri Sony'i almayın arkadaşlar. Şu anda Sony Xperia ARC S kullanıyorum, tamam telefon malzeme kalitesi işçiliği görünüşü güzel ama 302MB ROM yüzünden hiçbirşey yüklenmiyor. Sizin alacağınız bu M4 de sadece 8 GB ROM var ve inanın 1 yıla kalmaz o ROM yetmez kahrolursunuz. Ayrıca her uygulama SD karta aktarılmaz bunuda unutmayın.
  • Açık ara lenovo vibe x2
    Lenovo 32 gb hafıza
    vibe20 gram daha hafif
    vibe x2 1080x1920 (FHD) m4 720x1280 (HD)
    Piksel Yoğunluğu 441 PPI 294 PP
    İkiside 5 inc ama Vibe x2nin çerçwevesi daha dar ve dogal olarak [daha Ğ·üçük
    vibe x2 de nfc yok ama kimin ihtiyacı oluyor ki zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amplificator

Şimdi...

Vibe X2 de pil sıkıntısı var, onun dışında güzel bir telefon ve 32gb rom yeter ise sorun yok çünkü hafıza kartı takılmıyor.

M4 Aqua da pil kapasitesi aşağı yukarı aynı ancak donanımlar daha az pil tüketiyor bu yüzden az da olsa diğerine göre daha uzun pil ömrü sağlar.

8GB rom yetmez, çok bilgim yok fakat yerin çoğunu android sistemi kaplar, uygulama yükleyemezsiniz bile. Hafıza kartına taşımak zorunda kalabilirsiniz o da her uygulama için mümkün değil.

ben de bu fiyat aralığında bir cihaz arıyorum ve gerçekten kararsızım, LG G2 düşündüm indirimle aynı paraya denk getirebilirim ancak 2 sene önce çıkan eskimiş ve yakında desteği çekilebilecek bir cihaz.

sizdeki LG modeli nedir?

Lg L90 Bro.

• NFC Benim emektarda var birgün kullanmadım :D O konuda doğru diyorsun.
  • fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    Romda can sıkıyor işte yarın birgün bide android sürümü atlıcak diyorlar araştırdım daha fazla yer kaplıyormuş. İleriye dönük sıkıntı yaratabilir.
  • http://www.epttavm.com/item/10342493_sony-m4-aqua-e2303-black

• Vibe x2 alınmıştır. Önceden belirtmeyi unutmuşum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everamazan

Vibe x2 alınmıştır. Önceden belirtmeyi unutmuşum.

kamerası nasıl ? 13mp'in hakkını veriyor mu? kezo ön kamera da öyle hakkını veriyor mu? test telefonundan denediğim kadarıyla ön kamera pek tatmin edici değil gibiydi. tabi yanında kıyasladığım m8'di
  • Kendi açımdan tetcih yapayim;

Telefondan dizi, film izlemeyi çok seviyorum ve Full HD'den aşagısı bundan sonra pek kurtarmıyor beni bu yüzden Lenovo'yu tercih ederdim. Sony en çok güvendiğim markalardan biri yani o kalitesiyle beni çekerdi ama bir ara çıkıpda Z serisinden başka cihazlara güncelleme beklemeyin diye açıklama yapmaları ara modellere değer vermedikleri hissine sebep oldu bende. O paranın biraz üstüne paralel ithalat z2 alınırsa bence en nantıklı seçim olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.