Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.326
Cevap
32
Favori
92.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • f/P ürünü bana kalırsa..Sony Z2,LG g2 falan alacaktım ama ben artık sorun yaşamaktan bıktım..Pahalı mahalı, en azından sorunsuz..En yakın zamanda almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 5 Mart 2015; 13:42:22 >
  • Wahtsapp Bildirimlerden ayarladım ama yine sıkıntılı. Bazen gösteriyor bazen göstermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempati_xx

Wahtsapp Bildirimlerden ayarladım ama yine sıkıntılı. Bazen gösteriyor bazen göstermiyor.

Ozaman telefon ayarlarında bır sıkıntı vardır, buyuk olasılıkla uyku modunda bıldırım alma, veya 10 dk kapalı kalırsa bıldırım alma, veya sadece wı-fi olursa bıldırım al gıbı seylerden bırı acık kalmıstır. Tum ayarlara bır goz atmanızı tavsıye ederım
  • arkadaşlar bu telefondan dlna varmı yokmu
    ayruca benim samsung tvde dlna var
    peki telefonda resim video ve görüntü aktarımı veya ekran yansıtma yapılabiliyormu
    bilenlerden açıklama bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyankar84

arkadaşlar bu telefondan dlna varmı yokmu
    peki telefonda resim video ve görüntü aktarımı veya ekran yansıtma yapılabiliyormu

DLNA telefonlarda donanımsal değil, yazılımsaldır. Yoksa bile aşağıdaki uygulama ile DLNA'in bütün özelliklerinden faydalanabilirsiniz;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.cast

Bu uygulama ile televizyonunuza videoları, fotoğrafları ve müzikleri oynatabilirsiniz. Ekran yansıtma olarak Miracast var diye biliyorum.

• peki samsunglarda direk wifi ağı olmadan screen mirrong var bu sadece samsunglara özel bişe mi
    yani ekran yansıtma için miracast almak yani dongle almak şartmı
  • SAR 0.5 W/Kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironman

SAR 0.5 W/Kg

Sar değerinden eminmisin? Kesin bilgi mi? Ben mate7'yi 1.8, k920pro'yu 1.2 olarak okudum. SAR değeri sınırı 2.0'ın üstü çok sıkıntılıymış. İphone6'da 0.4müş. Resmi bilgilere nereden ulaşabiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar whatsapp vb. programlarda bildirim problemleri yaşayanlar Güç yöneticisinde soldaki menüden otomatik bağlantı kesmeyi kontrol etsinler. Varsayılan olarak zannedersem açık geliyor. Telefon ekran kapalıyken
    wifi ya da 3G yi kullanmadığı zaman kapatıyor sizde telefonu tuş kilidinden çıkarttığınız anda devreye girip bildirimler geliyor. Ayrıca burada beyaz liste uygulaması ile ayarda yapabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustekin77

Arkadaşlar whatsapp vb. programlarda bildirim problemleri yaşayanlar Güç yöneticisinde soldaki menüden otomatik bağlantı kesmeyi kontrol etsinler. Varsayılan olarak zannedersem açık geliyor. Telefon ekran kapalıyken
    wifi ya da 3G yi kullanmadığı zaman kapatıyor sizde telefonu tuş kilidinden çıkarttığınız anda devreye girip bildirimler geliyor. Ayrıca burada beyaz liste uygulaması ile ayarda yapabiliyorsunuz.

Hocam teşekkürler işe yaradı şuan bildirimlerde bir sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyankar84

arkadaşlar bu telefondan dlna varmı yokmu

Valla ben hıcbır yazılım yuklemeden Paylaş secenegı ıle tv'ye aktarım yaptım, yapılıyor yanı..
  • dün bende bi tane yurtdışı k920 pro alarak aranıza katıldım.bi sorunum var çözemediğim.rehberde sadce google hesabımı görmek istiyorum ama bi türlü bulamadım.hem sim hemde google kayıtları beraber olarak çift görüntüleniyor.ya ben bulamadım yada gerçekten yok öyle bi seçenek.diğer cihazlarda çok kolay yaptığımı bunda yapamadım sinirden deli olucam valla.bilen bi yardım etsin lütfen
  • quote:

Arkadaşlar whatsapp vb. programlarda bildirim problemleri yaşayanlar Güç yöneticisinde soldaki menüden otomatik bağlantı kesmeyi kontrol etsinler. Varsayılan olarak zannedersem açık geliyor. Telefon ekran kapalıyken

hocam ben güç yöneticisinde otomatik bağlantı kesme diye bi seçenek göremedim,soldaki menüye girince bi yardımcı olurmusun rica etsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirsu

quote:

hocam ben güç yöneticisinde otomatik bağlantı kesme diye bi seçenek göremedim,soldaki menüye girince bi yardımcı olurmusun rica etsem.

Hocam telefonu nereden kaça aldın acaba? Ben de Bulgar'dan almayı planlıyorum. Oradaki bedeli 1300 civarı. Bir de elinde hafıza kartı varsa ya da birinden alıp ikinci sim yuvasına takıp çalışıp çalışmadığını deneme şansın var mı?

• hocam yurtdışından telefon getirip satan bi tanıdık var ondan aldım genelde sahibinden üzerinden satış yapıyor.zaten banada 1300 liraya maloldu fakat pasaport kayıtlı değil imei kayıtlı olarak aldım.
  • quote:

hocam yurtdışından telefon getirip satan bi tanıdık var ondan aldım genelde sahibinden üzerinden satış yapıyor.zaten banada 1300 liraya maloldu fakat pasaport kayıtlı değil imei kayıtlı olarak aldım.

O tanıdık ile ben dr irtibata geçebilir miyim :) Bir de sdkart olayını denersen süper olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz söyleyince hafızakartınıda taktım ama malesef görmüyor hocam.
  • quote:

siz söyleyince hafızakartınıda taktım ama malesef görmüyor hocam.

O zaman şehir efsanesi desene o olay :)

• quote:

dün bende bi tane yurtdışı k920 pro alarak aranıza katıldım.bi sorunum var çözemediğim.rehberde sadce google hesabımı görmek istiyorum ama bi türlü bulamadım.hem sim hemde google kayıtları beraber olarak çift görüntüleniyor.ya ben bulamadım yada gerçekten yok öyle bi seçenek.diğer cihazlarda çok kolay yaptığımı bunda yapamadım sinirden deli olucam valla.bilen bi yardım etsin lütfen

Kişiler
    en alt soldakı fonksıyon tusuna bas
    Daha fazla ıslev ve ayarlar
    Kişi ayarları
    Goruntulenecek kısıler
    Cıkan ekranda ıstedıgını secebılırsın

hayırlı olsun bu arada, aramıza hos geldın

• volkan_aysen kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolun yardımınız için, iyi dilekleriniz için de teşekkürler. Bide şunu söyleyeyim yakın zamanda kullandığım note 4 den daha güzel diyebilirim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.