Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.326
Cevap
32
Favori
92.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SD kart ve radyo yabancı sitelerde gözüküyor, fakat Türkiye'de satılanlarda radyo yok ve ikinci sim kart yerinin sd kart yeri ile ilgili farklı görüşler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhosafci

SD kart ve radyo yabancı sitelerde gözüküyor, fakat Türkiye'de satılanlarda radyo yok ve ikinci sim kart yerinin sd kart yeri ile ilgili farklı görüşler var.

kesin konuşacak kimse yok mu ya. alıp deneyen bir kaç kişi yok mu burada
  • sempati_x S kullanıcısına yanıt
    hocam bir yanlışınız var aksine amoled ekranlar renkleri çok abartır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba. Vibe z2 kullaniyorum 4 gun oldu. Sarj konusu onceki kullandigi z1 e denk gibi birsey biraz daha iyi olabilir. Kullanimi cok rahat, goruntusu harika, kolay kolay kastiramadigim bir telefon. Yalniz dikkatimi ceken clash of clans gibi dusuk bir oyunda kasma yapiyor. Bu durumu cozemedim. Vibe z2 kullanipta clash of clans Oynayan varsa kasma var mi?

• Bende sıfır kazma yok

• Arkadaslar 3g wifi acik oyun oynamadan ekran parlakligini orta seviye yapip bir gunde ekran acik kalma suresi kac saat aliosunuz lutfen paylasir veya dwneyiminizi burda yazarmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_ozen0707 -- 10 Mart 2015; 18:16:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hochimin_55

sd hafıza kartı kesin olmuyor mu ? başka deneyen yok mu. hala bazı sitelerde var diyor sd kart okuyucu

sd card okumuyor. bende 2 adet z2 pro var. her ikiside sdcard okumuyor.
    radyo konusunda ise rom içinde radyo.apk yok.
    uyumlu apk linki verirseniz indirir kurarım.
    ben hiç bir sitede radyo uygulamasının ayrı dağıtıldığına şahit olmadım.
    o yüzden radyo olmadığını düşünüyorum.
    k920 pro için radyo uygulaması diye bir link var ise paylaşın ben denerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar suan en uygun fiyata alabileceğim yer neresidir lg g3 var ve piliyle basim belada bunu esime hediye edip kendime almayi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ZIKKIM

Arkadaşlar suan en uygun fiyata alabileceğim yer neresidir lg g3 var ve piliyle basim belada bunu esime hediye edip kendime almayi düşünüyorum

Türkiye'de uygun fiyata sahibinden falan bulabilirsin sanırım hocam. Ben Bulgaristan'dan almayı düşünüyorum. 1300 Tl. Taxfree geri alıp onunla da pasaport işini halledeceğim. Toplam 1300 falan olacak.

• quote:

Arkadaşlar suan en uygun fiyata alabileceğim yer neresidir lg g3 var ve piliyle basim belada bunu esime hediye edip kendime almayi düşünüyorum

şuan en uygun ben satıyorum. hemen teslim işlemlei bitmiş. sıfır ve kutusunda. 1500tl nakit. istanbul elden teslim.

• Telefon bence mükemmel. Emektar s3ümü değiştirexeğim ama birkaç arkadaş bu telefon işlemcisi ve gpu su hakkında daha iyi olabilirdi demişti.
    Z3te bu açığı kapatırlar galiba. Aynı ekran pil ve daha iyi donanımla seneye kadar s3le idare edeceğim.
    yoksa çift sim kart için bakınıyorum. Bekle der misiniz?
    Açıkçası maddi kaygım çok yok hemen alabilirim ama daha iyisini almak amacım

• quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

quote:

şuan en uygun ben satıyorum. hemen teslim işlemlei bitmiş. sıfır ve kutusunda. 1500tl nakit. istanbul elden teslim.

Malesef ankaradayim ve hanim sadece elden almaya izin veriyor hayırlı satislar

• içinizde bir delikanlı yokmu ya su ekran acık kalma süresinden bahsetcek okdar forumda kullanan var azcık yardımcı olsanız arkadaslar
  • hochimin_55 H kullanıcısına yanıt
    Dün Vatan Bilgisayardan sordum. Türkiye'de satılanlarda SD kart kullanılmıyormuş. Yurtdışında satılanlarda ise varmış.
  • Yaw şu 4K vıdeo cekımı iyi hoşta, 1 sn video yaklasık 20mb yer kaplıyor. Hafızamı dayanır buna
    Artık 1080p vıdeo cekıcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_ozen0707

içinizde bir delikanlı yokmu ya su ekran acık kalma süresinden bahsetcek okdar forumda kullanan var azcık yardımcı olsanız arkadaslar

Az bekle dostum. Cumartesi kısmetse alacağın teli ve senin tüm sorularına cevap vereceğim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: hhosafci

Dün Vatan Bilgisayardan sordum. Türkiye'de satılanlarda SD kart kullanılmıyormuş. Yurtdışında satılanlarda ise varmış.

Hadi inşallah dediğin gibidir...

• ben yurtdışından 2 adet satın aldım. her ikisi de çin veriyon ve ikisi de sdkart okumuyor.
    çin romunda da tr romunda da radyo özelliği yok.

(satın almak isteyenler için)
    1 tanesini satıyorum. cumartesi teslim aldım ve işlemrini yeni bitirdim. sorunsuz türkçe ve kullanıma hazır.
    1500tl nakit. istanbul elden teslim olur.

• Arkadaslar vibe z2 de antutu ile deger alan var mi? Benimki 22000 civari cikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: enhitt

Arkadaslar vibe z2 de antutu ile deger alan var mi? Benimki 22000 civari cikiyor

Güç tasarrufun açıktır muhakkak. 22 olması imkansız yani :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.