Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.326
Cevap
32
Favori
92.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koppa

Gerekli ekran görüntülerini aldım. Bende bu telefonu alıp almama konusunda gidip geliyorum ama yorum çok az malesef.

Ya ilgi yok telefona bu durumda fiyatları düşecek, ya da bir yerlerde sıkıntıları var kullanıcılar bahsetmiyorlar diyorum kendi kendime.

maalesef türkiye de paylaşım yapılmıyor ama ben genellikle rus uzantılı siteleri inceliyorum.
    kronik sıkıntı yok. (araştırmalarımda rastlamadım).
    istenilen bilgiler kullanıcıların çok fazla vaktini alıyor ve test amaçlı kullanmak sıkıcı bir durum.
    telefonu türkiye ayarına getirme konusunu yazıp yazmamakta tereddütlerim vardı. özellikle ayıracak vakit ile ilgili.
    düzgün ve anlaşılır yazabilmek için 4-5 saat kadar üzerinde çalıştım.
    diğer arkadaşlarında bu tür bir anlatım ve/veya test çalışmları için bu kadar vakit ayıramayabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: X_Seller

quote:

Orijinalden alıntı: enhitt

quote:

quote:

Neden?

kaça aldığınızı söyleyin önce

2700 e aldim bende para cok hoca dagitiyorum. Gold a gittim verdim parayi ustunude almadi.

Senden almadigim icin kotu twlefon mu almis oldum?

Sizce sorumun cevabi telefonun fiyati mi?

Siz neden alınmaz diye sormadınızmı

Diğer telefonlarla fiyat performans kıyaslaması yaparak cevap vermek için fiyat sordum

Yeni neslin bu saygısız, laubali, halleri nedir arkadaş

Ben senin tipindekilere telefon zaten satmıyorum boşuna zıplayıp durma orada

Ayrıca benden alıp almadığını nerden bileyim senin

Arkadas benim telefon ile ilgili sorularima cevap olarak telefon modelini sormadin mi? Brnde z2 diyince en alinmayacak telefonu almissin demedin mi? Bende niye alinmayacak telefonmus bi sorunu mu var diye sordum sende karsilik olarak fiyatini sordun. Boyle cevaba tabiki karsilik olarak laubali cevap alirsin. Ayrica telefondan cok memnunum ozellikle cift hat kullanimi ve perforpansi harika. Tek sorunum clash of clans da kasma yapiyor ve antutu dan 22000 civari puan aliyor. nedn dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rusların forumculuk anlayışına bende hayranım. O kadar ki, Google Play hep devre dışıdır telefonlarımda ve 4PDA.ru sitesinden bir uygulama ile güncelliyorum tüm uygulamalarımı.

Diğer dediklerine bende katılıyorum paylaşım sevme işidir diyorum.

• quote:

Rusların forumculuk anlayışına bende hayranım. O kadar ki, Google Play hep devre dışıdır telefonlarımda ve 4PDA.ru sitesinden bir uygulama ile güncelliyorum tüm uygulamalarımı.

Diğer dediklerine bende katılıyorum paylaşım sevme işidir diyorum.

"paylaşım sevme işidir" katılıyorum.
    vaktim olsa daha çok paylaşırım ama "özel hayat" bu konuda çok şeyi kısıtlıyor.
    birde ilgili ürüne kavuşunda bir anda herşey unutuluyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden?

2700 e aldim bende para cok hoca dagitiyorum. Gold a gittim verdim parayi ustunude almadi.

Diğer telefonlarla fiyat performans kıyaslaması yaparak cevap vermek için fiyat sordum

Arkadas benim telefon ile ilgili sorularima cevap olarak telefon modelini sormadin mi? Brnde z2 diyince en alinmayacak telefonu almissin demedin mi? Bende niye alinmayacak telefonmus bi sorunu mu var diye sordum sende karsilik olarak fiyatini sordun. Boyle cevaba tabiki karsilik olarak laubali cevap alirsin. Ayrica telefondan cok memnunum ozellikle cift hat kullanimi ve perforpansi harika. Tek sorunum clash of clans da kasma yapiyor ve antutu dan 22000 civari puan aliyor. nedn dedim.

Güle güle kullanın. Bu arada neye nasıl cevap yazarsanız yazın laubaliliğinizin bahanesi olamaz, kaldıki arkadaşınızda değilim o da ayrı bir laubalilik.

Satış yapıyor olmamla bir telefon hakkında kendi şahsi görüşümü yazmam arasında bağ kurarak cevap yazmanız ayrı bir laubalilik zaten.

Siz 22000 aldım deyince, z2 pro civarı bir puan almak beklentisinde olduğunuzu sanarak tam modeli sormuştum.

Herhangibir saygısız seviyesiz bir üslubumda olmadı size, yalnızca f/p oranı daha iyi telefonlardan bahsedecektim ama cevap yazmaya layık biri olmadığınız kanaatindeyim artık. Uzatmaya gerek yok benim cevabım net

• beyler 32 mb lık güncelleme gelmiş bilgilerinize ben indirdim bakıyorum fark nedir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden?

Güle güle kullanın. Bu arada neye nasıl cevap yazarsanız yazın laubaliliğinizin bahanesi olamaz, kaldıki arkadaşınızda değilim o da ayrı bir laubalilik.

Satış yapıyor olmamla bir telefon hakkında kendi şahsi görüşümü yazmam arasında bağ kurarak cevap yazmanız ayrı bir laubalilik zaten.

Siz 22000 aldım deyince, z2 pro civarı bir puan almak beklentisinde olduğunuzu sanarak tam modeli sormuştum.

Herhangibir saygısız seviyesiz bir üslubumda olmadı size, yalnızca f/p oranı daha iyi telefonlardan bahsedecektim ama cevap yazmaya layık biri olmadığınız kanaatindeyim artık. Uzatmaya gerek yok benim cevabım net

Tribunlere harika oynuyorsun arkadasim bravo.

• Bugün Z2 Pro almak için VATAN Söğütözü'ne gittim. Sadece teşhir ürünü kalmış. Diğer mağazalara da baktık ve sonuç aynı. Ankara içerisindeki tüm Vatan mağazalarında sadece teşhir kalmış.

Satış sorumlusu, bu modelin çok satıldığını söyledi.

Pazar sabahı tekrar oradayım.

Aldıktan sonra detaylı bilgi vermeyi ümit ediyorum.
  • arkadaşlar hücre yayın mesajlarını nasıl iptal ediyoruz
  • 5 haftalık x2 deneyiminden sonra 1200 e denkgelince dayanamadım z2 pro cu oldum :) yalnız benim şarj aleti orjinal değil. aldığım arkadaş sağolsun göndermeyi unuttu. 2 amperlik bir şarj aleti sıkıntı çıkarır mıki?
    http://www.n11.com/kaliteli-sarj-lenovo-vibe-kaliteli-sarj-sarz-P51406486
    bundan aldım. değerler çok yakın ama hayırlısı artık ?
  • melifkaya kullanıcısına yanıt
    Nereden denk geldi?

• quote:

Nereden denk geldi?

Hocam Bayburt tan bir arkadaş alıp IMEI ROM işlemlerini halletmiş. Fakat 3 gün kullanmış. Sonra iphona geçmiş. Sahibinden de 1400 e açmıştı ilanı. 1200 e verdi. Ben de dayanamadım :) telefon belirttiği gibi sıfır ama şarj aletini göndermedi.

• melifkaya kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun, güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ziyankar84

arkadaşlar hücre yayın mesajlarını nasıl iptal ediyoruz

Mesajlara gir önce hocam. Sonra sağ alt köşedeki kapasitif tuşa bas. Daha fazla işlev ve ayarlara gir. Oradan mesajlaşma ayarlarına, oradan en altlardaki hücre yayınına ve en son olarak da channel 50 ve 60'ın yanındaki tikleri kaldır ;) Güle güle kullan telefonunu :)
  • Veeee bende aranıza katılmış bulunmaktayım arkadaşlar ;) Bulgaristan'dan 899 Levaya aldım. Taxfree ile kısmetse 113 Leva'sını geri alacağım. 1140 liraya pasaport hariç gelmiş olacak. 2 teknomarket gezdim, birisinde teşir kalmıştı alamadım, diğerinde de artık teşir kaldı :D
  • koppa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• merhabalar. bende dün malatya vatan bilgisayardan aldım.cihaz çok hoşuma gitti. yalnız çok can sıkıcı bir durum var. telefon beklemedeyken belli bir süre kendiliğinden kapanıyor. acayip moralim bozuk :) neden olabilir. hemen aldığım yere geri mi vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufbayrak82

merhabalar. bende dün malatya vatan bilgisayardan aldım.cihaz çok hoşuma gitti. yalnız çok can sıkıcı bir durum var. telefon beklemedeyken belli bir süre kendiliğinden kapanıyor. acayip moralim bozuk :) neden olabilir. hemen aldığım yere geri mi vereyim.

Bir kere format atıp bir şans verin derim. Yazılımsal bir hata ise düzelir muhtemelen. Ama donanımsal bir sıkıntı ise zaten düzelmez ve geri verin hemen :)
  • format ile düzelebilir ama düzelmezde iade etmek zorunda kalırsan, "format attınız garanti kapsamı dışında kaldı" denebilir.
    biliyorsunuz ki eskiden pc'lere format atınca garanti dışı kalıyordu.
    birçok telefon firması root atınca bile garanti dışı kaldı diyor.
    bence her ne olursa olsun önce aldığın yere götür ve ürünü değiştir.
    ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum ama garantili olması sebebiyle iade etmende fayda var..

• Fabrika ayarlarına geri döndüm. Ortalama 15-20 dakikada bir telefon kendine kendine açılıp kapanıyor. Yabancı forumlara baktım bu sorunu yaşayan çok kişi var. Vatan bilgisayar servis raporu olmadan almayacak. Uğraş dur şimdi. Halbuki Sevdiğim ilk Android telefondu.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.