Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.326
Cevap
32
Favori
92.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufbayrak82

Fabrika ayarlarına geri döndüm. Ortalama 15-20 dakikada bir telefon kendine kendine açılıp kapanıyor. Yabancı forumlara baktım bu sorunu yaşayan çok kişi var. Vatan bilgisayar servis raporu olmadan almayacak. Uğraş dur şimdi. Halbuki Sevdiğim ilk Android telefondu.

Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım en kısa sürede kavuşursun sağlam telefonuna ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu güç tasarrufunda bağlantı gitme sorununu nasıl düzelteceğim? Başta denilen şeyleri yaptım ama halen kapanıyor... Yoğun temizleme ve otomatik bağlantı kesme kapalı..

• Cihazi ankaradan almaya karar verdik ama ankarada sadece teshir cihazlari kalmis ve ne zaman gelecegiyle alakali bir bilgide yok

• Yok mu bir çözümü şu bağlantının kesilmesini engellemenin... Normal modda da kesiliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikaHakkinen -- 15 Mart 2015; 22:17:08 >
  • Dün Vatan Bilgisayar'dan ben de aldım. Cumartesi akşama doğru yeni parti geldi, Pazar günü saat 15:30'da sonuncuyu ben aldım. İlk etapta 2 güncelleme yaptım. Birincisi yaklaşık 57 MB, diğeri ise 32 MB. Sanıyorum kendi içinde iyileştirme yaptılar. Şu an için sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhosafci -- 16 Mart 2015; 9:10:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_ozen0707

quote:

Orijinalden alıntı: MeHMeTDaLGiC

quote:

içinizde bir delikanlı yokmu ya su ekran acık kalma süresinden bahsetcek okdar forumda kullanan var azcık yardımcı olsanız arkadaslar

Az bekle dostum. Cumartesi kısmetse alacağın teli ve senin tüm sorularına cevap vereceğim ;)

Sagolasin hocam koca forumda sesimizi duyan bir kisi cikti bekliorum. Testi cihaz gelince :)))

Hocam telefonu aldım ve şu anda deneme yapıyorum. Şu güç tasarrufu modunda wifi bağlantı kopma sorununu giderince sizin sorularınıza cevap vereceğim elimden geldiğince. Şu anda 3 saat ekran açıklığı, 1 saat konuşma ve tüm gün bluetooth, wifi ve 3g açık. %51deyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufbayrak82

Fabrika ayarlarına geri döndüm. Ortalama 15-20 dakikada bir telefon kendine kendine açılıp kapanıyor. Yabancı forumlara baktım bu sorunu yaşayan çok kişi var. Vatan bilgisayar servis raporu olmadan almayacak. Uğraş dur şimdi. Halbuki Sevdiğim ilk Android telefondu.

son durum nedir, ne yaptin ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

içinizde bir delikanlı yokmu ya su ekran acık kalma süresinden bahsetcek okdar forumda kullanan var azcık yardımcı olsanız arkadaslar

Az bekle dostum. Cumartesi kısmetse alacağın teli ve senin tüm sorularına cevap vereceğim ;)

Sagolasin hocam koca forumda sesimizi duyan bir kisi cikti bekliorum. Testi cihaz gelince :)))

Hocam telefonu aldım ve şu anda deneme yapıyorum. Şu güç tasarrufu modunda wifi bağlantı kopma sorununu giderince sizin sorularınıza cevap vereceğim elimden geldiğince. Şu anda 3 saat ekran açıklığı, 1 saat konuşma ve tüm gün bluetooth, wifi ve 3g açık. %51deyim.

Tamam hocam haber brkliorum guc tasarruf modunda wifi kompasi kotu olmus bu konuda cozum bulursaniz onuda paylasirsaniz guzel olur arti eksileri hocam. Ekran acik kalma.suresi gayet iyimis demekki 6-7 saati bulcak buda ideal..:)

• Şu an yaşadığım tek problem, telefonda yüklü olan güvenlik uygulamasının diğer uygulamaların (whatsapp, viber, e-posta uygulamaları vb. )"kişilerim"e erişmesini engellemesi.

Telefonu yeniden başlatınca sorun gidiyor. Ancak, güvenlik uygulamasını tekrar çalıştırınca (gereksiz uygulamaların kapatılması, ram temizliği vb için) tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum.

Bu sorunla ilgili düşüncesi ya da çözüm önerisi olan varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhosafci -- 18 Mart 2015; 23:45:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhosafci

Şu an yaşadığım tek problem, telefonda yüklü olan güvenlik uygulamasının diğer uygulamaların (whatsapp, viber, e-posta uygulamaları vb. )"kişilerim"e erişmesini engellemesi.

Telefonu yeniden başlatınca sorun gidiyor. Ancak, güvenlik uygulamasını tekrar çalıştırınca (gereksiz uygulamaların kapatılması, ram temizliği vb için) tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum.

Aynı sorunu ben de bir ara yaşıyordum hocam. Şöyle aşabilirsin bu sorunu. Security-Gizlilik Koruması-Kişisel bilgiler-Tümünü Etkinleştir şeklinde sorununu çözebilirsin ;) Yeniden başlatınca tekrar aynı sıkıntıyı yaşarsan format at. Ben de güç tasarrufunda wifi kopması sorunumu format ile çözdüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hhosafci

Şu an yaşadığım tek problem, telefonda yüklü olan güvenlik uygulamasının diğer uygulamaların (whatsapp, viber, e-posta uygulamaları vb. )"kişilerim"e erişmesini engellemesi.

Aynı sorunu ben de bir ara yaşıyordum hocam. Şöyle aşabilirsin bu sorunu. Security-Gizlilik Koruması-Kişisel bilgiler-Tümünü Etkinleştir şeklinde sorununu çözebilirsin ;) Yeniden başlatınca tekrar aynı sıkıntıyı yaşarsan format at. Ben de güç tasarrufunda wifi kopması sorunumu format ile çözdüm.

Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.İslemi yaptım.

• Arkadaşlar lenovo z2 pro bende aldım.
    1 aydan fazladır kullanıyom ön cameranın içi tozla doldu bu telefonda mı sorun var tüm hepsimi böyle acaba . bide şimdiden acma kapama tuşu bozuldu. Onumuzdeki hafta garantiye yollucam .

• Arkadaşlar lenovo z2 pro bende aldım.
    1 aydan fazladır kullanıyom ön cameranın içi tozla doldu bu telefonda mı sorun var tüm hepsimi böyle acaba . bide şimdiden acma kapama tuşu bozuldu. Onumuzdeki hafta garantiye yollucam .

• dellxps2 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba bise danışacam bende aldım lenovo z2 pro benim telin on camerasi tozla doldu seninkide aynı sekil oldu mu?

• Ensar Krbyk kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba, bende de aynı durum var. ön kamera boşluğunda toz var. sanırım ust tarafta ekran camının çerçeve ile birleştiği yerde gözle görülmeyen bir boşluk var. Servise göndersem mi diye düşünüyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gönderin tabiiki,azmi para verdiniz ?
    pratik bi uygulamayla kisa surede halledilir bi hal bu.
  • Koca ankarada bi cihaz bulamadik

• dgnk D kullanıcısına yanıt
    Ben pazartesi gibi yollucam bakalım ne olcak .

• arel.gr kullanıcısına yanıt
    Dogru söylüyorsunuz göndericem . Teşekkürler bilgi için .

• Lenovo vibe z2. Pro gold kutusu açılmadı kayıtsızdır( istek olursa ücret konulmadan imei atılır). Fiyat 1500 dür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.