Şimdi Ara

LENOVO VS ASUS VS DELL [BÜTCE 2K][YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar şu sıralar iş bakıyorum bu hafta işe girerim yazın çalışacağım can sıkıntısından kazandığım paraylada notebook almak istiyorum şuan kullandığım bilgisaray bitti artık en düşük ayarda LoL'ü 25-45 fps arası oynuyorum artık bf4 crises3 falan oynamak istiyorum gta5 çıkacak eylül ayında onuda oynamak istiyorum kesinlikle sağlam makine olmalı.Ayrıca normal herkes gibi film video müzik takılırım.
    Aklımda 2 model var
    1-) Dell 7537 işlemci çok sıkıntı 1 sene sonra kaldırmaz gibi geliyor bana.
    2-)Lenovo z510 güzel ama tipi hoşuma gitmiyor 700-800 tl'lik kalın notebooklar gibi.
    3-)Asus'un var bir tane herşey iyi güzelde 1.6 ghz nedir ? o da yaramaz gibi.
    Şimdi lenovo alırsam i7'ye gerek yok[klavye ışıklandırması varsa alırım ama i7'yi] i5 alırım 1600 lira'ya alırım.
    Dell alırsam i7'li ve dokunmatik ekran alırım 2400 verebilirim veya dokunmatik almam 2000 liraya i7li alırım sırf 1tb alan 8 gb ram olduğundan o da.
    Aylık 500-600 civarı kazanırım sizce 3 ay sonra peşin mi alayım yoksa 3 taksit veya 5 taksit yapıp şimdi mi alayım ?
    3 ay sonra yeni seriler gelir mi fiyat düşer mi

• bence sen en iyisi 7537 al

Dell Inspiron 7537 S21W65C http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s21w65c-notebook-pmu317230
  • http://forum.donanimhaber.com/m_86382689/tm.htm bi bak istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Mark

http://forum.donanimhaber.com/m_86382689/tm.htm bi bak istersen

Kardeşim çok baktım gönlüm dell diyor ama millet 1 2 sene sonra oyunlarda kasar işletim sistemi yüzünden oynayamazsın diyorlar ben 3 sene sorunsuz oynamak istiyorum lenovo en az 2 sene güncel kalır gibi işletim sistemi önemli bendr anlayan birisi değilimde bakıyorum bunlar yazılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-7537-s51w81c-notebook

Abi ben senin yazdıklarına baktım o yüzden vazgeçtim dell'den işletim sistemi çok kötü 1 2 sene sonra güncel oyunlar oynanmaz falan diyordun lenovonun kaldırdığı oyunları kaldırmaz tarzı bişeyler demiştin.
    Ne diyorsun 2 3 sene oyun oynatır mı ?
    Gta 5 bf4 oynarım hani
    3 sene sonra zaten ygs lys derken çok oynamam üniversite'ye geçerken yeni alırım
    Bana 3 sene güncel oyunları kaldırsın hızlı seri olsun sağlam olsun yeter

• Dell alırsam 3 taksit 737 tl toplam 2200 küsür ediyor dokunmatik olmayan model ben aylık max 500 600 çıkabiliyorum 120 130 tl ailem katar tabiki ama tamamen kendim alsam daha iyi olur bunun i5'lisini alsam olur mu ?
    3 sene gider mi güncel olarak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: poera006

quote:

Abi ben senin yazdıklarına baktım o yüzden vazgeçtim dell'den işletim sistemi çok kötü 1 2 sene sonra güncel oyunlar oynanmaz falan diyordun lenovonun kaldırdığı oyunları kaldırmaz tarzı bişeyler demiştin.
    Gta 5 bf4 oynarım hani
    3 sene sonra zaten ygs lys derken çok oynamam üniversite'ye geçerken yeni alırım

Bu i7' li versiyon oynatır. O sözlerim i5xxxU serisi içindi. Bu modelde ki işlemcide her ne kadar kırpılmış olsada 4 gerçek 4 de sanal çekirdek olan bir işlemci. Dolayısıyla çekirdeklerden dolayı bu açığı kapatıyor ve i54200M ile benzer performansı var. Bu açıdan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bu model sıkıntı yaratmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: poera006

quote:

Gta 5 bf4 oynarım hani

Bu i7' li versiyon oynatır. O sözlerim i5xxxU serisi içindi. Bu modelde ki işlemcide her ne kadar kırpılmış olsada 4 gerçek 4 de sanal çekirdek olan bir işlemci. Dolayısıyla çekirdeklerden dolayı bu açığı kapatıyor ve i54200M ile benzer performansı var. Bu açıdan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bu model sıkıntı yaratmaz.

Z510'dan iyi oynatır degil mi ileridede
    Birde bu fiyatlarda daha iyisi var mı ?

• Oynatır hocam. Valla olsa emin ol önerirdim. Bütçeni 2500 TL ye çıkarabilirsen Asus n550jk var sadece, bundan daha performanslı olarak.
  • quote:

Oynatır hocam. Valla olsa emin ol önerirdim. Bütçeni 2500 TL ye çıkarabilirsen Asus n550jk var sadece, bundan daha performanslı olarak.

2200 bile aşırı zorluyor 120 lira her ay ailemden destek almam gerekiyor saol.
    Sence 3 ay bekleyim mi yeni modeller gelir mi ?
    Fiyatlar düşer mi ?
    Gta 5'i high'te oynatır mı ?
    Ve sence farka değer mi ? 1600'e i5'lisi var ?

• i5' li olany ilk 1 sene hiç bir sorun çykarmaz sana oyunlarda vs fakat sonra sürekli uygulamalar oyunlar geli?iyor ve istedikleri sistem ihtiyaçlary artyyor. Bu nedenle sonrasyny garanti edemem o cihaz için. Ama i7' li olan versiyona garanti verebilirim. Çünkü performans olarak i5xxxM serilerine e?it. 2011 de çykan 2. nesil 2410M i?lemcisi bile çatyr çatyr i? görüyorsa bu i74510U da görür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.