Şimdi Ara

Lenovo vs Monster Acele Yorum Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=475190&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR#.VcSG_XHtlHw
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-y50-70-59-425944-full-hd-gaming-notebook-fiyati,157240.html?gclid=CJzXiZfglscCFUvItAodhD0Cug

Ürünlerin fiyatları aynı sizce hangisini tercih etmeliyim ? Birde bu lenovo modeli biraz daha düşük versiyon sanırım diğer sitelerdekine göre acaba ekran kartı ddr5 mi ddr3 müdür bu konuda bilgisi olan var mı ?

Bu hafta sonu alınacak laptop ama seçimde zorlanıyorum bir tarafta lenovonun alüminyum kasası ve şıklığı diğer tarafta monsterin gtx960 ve 7200 rpm hdd si karar veremiyorum bu ürünlerin kullanıcıları varsa yorumda bulunabilirlerse sevinirim.

• büyük ihtimalle 2. üründeki gpu ddr3 model.
    Ayrıca işlemci farkından dolayı monster diyorum ben
  • O fiyata daha iyi laptoplar bulabilirsin gibime geliyor ve mutlaka alacağın bilgisayarda SSD olmasına dikkat et..
    Lenovo Y510P
    MSİ GP60 2PE Leopard
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karapaks

O fiyata daha iyi laptoplar bulabilirsin gibime geliyor ve mutlaka alacağın bilgisayarda SSD olmasına dikkat et..
    Lenovo Y510P
    MSİ GP60 2PE Leopard

Yazmış olduğunuz modellerin ikiside daha düşük seviyede ekran kartı ve işlemciye sahip ürünler.
  • Her türlü monster tercih ederim.Ben tulpar t7 v2.6 modeli kullanıyorum şuan çok memnunum.Size de monster öneririm.Gösterdiğiniz üründe işlemci ve ekran kartı çok daha güncel lenovaya göre.Monster alacaksanız aynı ürünün a7 17.3 almanızı öneririm ya da a5 15.6 alacaksanız ıps ekran yaptırın 100 tl fark oluyor.Ssd tercih ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.