Selamlar,makinayı aldığım 2 yıldan beri sürekli ekranda kararıp açılma, göz kırpma şeklinde bir sorun var. İki kez servise gitti,son gelişinden beri hatayı kesmişti lakin Nisan WİN10 güncellemelerinden sonra tekrar başladı. Sorunun kronik veya bir sebepten WİN10 çakışması olduğunu düşünüyorum. Çünkü video izlerken ve oyun oynarken bir ekran arızası olmuyor. Donanımdan olsa herhalde o sırada da yapardı arızayı değil mi? Şimdi WİN 8.1 dönüş yapsam sizce sorun giderilir mi? Ya da bu konuda bir fikri olan var mıdır? Acil cevap valla çok daraldım. Şimdiden teşekkürler.
Windows güncellemesinden sonra tekrar başlamış olması sorunun kaynağının 100% ihtimalle güncelleme olduğunu göstermez. Ama sen yine de ekran kartı sürücüsünü kaldır ve güzelce yeniden kur. Olmadı, sistemdeki dosyaların vesaire yedeğini al ve sistemi en son Windows versiyonu ile yeniden kur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
win 10 ile microsoft calisan bilgisayarlarimizin ... du. Acik ve net. x79 ilede bir sürü hatayla karsilastim bios tan pc acilip kapanmasina stabilitesine kadar. Win8 ile ekrankarti driveri yükledigimizde bazen mavi ekran alirdik iyi kötü hallederdik ama suan her yeni gelen update ile tüm ayarlamalar sifirlanip yine en basa dönüyoruz. Ben sahsen yakinlarda yeni bir windows sürümü bekliyorum. gelmezse win 7 ye geri dönücem