Bildirim
lenovo y50 70
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Skullerkek
Ürün gtx960m ve i7 4720q işlemci barındırıyor fakat ben bu üründe dvd yeri bulamadım yani bende gta 5 dvd li var onu nasıl yüklicem birde yanında slim dvd okuyucu veriyorlarmış pek bir bilgim yok ne yapmalıyım ?
Aynen DVD-ROOM yok. Ama pakette harici çıkıyor onunla yukleyebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alisinasyon
quote:
Orijinalden alıntı: Skullerkek
Ürün gtx960m ve i7 4720q işlemci barındırıyor fakat ben bu üründe dvd yeri bulamadım yani bende gta 5 dvd li var onu nasıl yüklicem birde yanında slim dvd okuyucu veriyorlarmış pek bir bilgim yok ne yapmalıyım ?
Aynen DVD-ROOM yok. Ama pakette harici çıkıyor onunla yukleyebilirsin.
slim dvd ile nasıl yuklenır hocam açarmısınız biraz :) -
cdyi taktığın yer bilgisayar yerine dışarıda olacak kabloyla bağlayacaksın normal oyun yükler gibi yükleyeceksin -
yuh be tek gpu kullanıyorsun,bide dvd koymuyorsun makiaya lenevo y510dan sonra malzeme çalma argesine başlamış -
Bu makineyi almayın. Ekranlarında seri üretim hatası mevcut. Başta farketmeseniz bile bi süre sonra farkedeceksiniz. Ekranda yatay beyaz çizgiler oluşuyor prize takılı iken. y50-70 gtx960m olan model. -
Düzelteyim iki gpu var cihazda -
iki gpudan kastığın biri anakarta gömüülü nvidia diğeride işlemci içerisinde intel gömülü gpu, senin demek istediğin tarife çift nvidia kartlı notebook yani slı sistem uyar
yani optimal olarak bu tip tek gpu nvidia üründe dvd rahatlıkla koyabilirlerdi,hem ondan kesip,m sata slotunuda kaldırmışlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X