Şimdi Ara

Lenovo Y50-70'e uygun laptop soğutucusu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle arkadaşlar.Y50-70'in 16 gb ram 4 gb ekran kartlı modelini kullanıyorum fakat son günlerde Gpu sıcaklığı 95 dereceyi buluyor fan temizlettim ve termal macun yenilettim pek bir faydası olmadı.Sizden ricam 15.6" ebatlarında y50-70'in gpu sıcaklığını düşürebilecek çift fanlı bir soğutucu önerisi istiyorum.Vatan,Teknosa,Gold gibi yerlerde olursa iyi olur fiyat aralığı 100 TL'yi geçmeyecek şekilde, yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.Veya aynı bilgisayarda kendi kullanmış olduğunuz soğutucuları da önerirseniz sevinirim.Teşekkürler arkadaşlar iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crystallize33 -- 2 Haziran 2015; 7:57:38 >

• merhaba aynı laptopu kullanıyorum son zamanalarda ben de ısınmadan sıkıntı çekmeye başladım laptopu temizledim zaten fanlar temizdi gerçi. termalde de bir sıkıntı yok ben de 80-90 derece civarını görüyorum. araştırdığım kadarıyla o fiyatlarda en iyi thermaltake massive23 lx var. 1 hafta içinde gidip almayı düşünüyorum yabancı forumlarda tavsiye edilmişti
  • İçini açınca garantiden düşmüyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zalman NC3000 diyorum almışken 1 defa alın..

Ayrıca o sıcaklıklar bu havalarda normal..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunları güç ayarlarından dengeli seçip oynayla, birde gelişmiş güç ayarlarından dengeli profil için, işlemci güç yönetiminden fişde ayarını %80 yap.
    Daha az ısınacaktır. Laptopun ekran tarındaki kauçuk ayakların altına kola kapağı yad benzeri şeyler koyup yerden yükselt, buda etki edecektir.
    Ben birde ufak vantilatör ekledim, çok daha iyi oldu. Linkten bakabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_109227009/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Laptop için uygun SSD?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.