Şimdi Ara

LENOVO Y50-70 Ekran kartı değişimi/Harici ekran kartı kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Lenovo y50-70 kullanıcısıyım ama ekran kartım gtx 860m ve bu birçok oyunda orta düzey üzerinde grafik ayarı kullanmama olanak sağlamıyor malesef. Bu pc lerde ekran kartı değişimi yapılabiliyor mu yapılmıyor ise harici ekran kartı kullanmak mantıklı bir iş midir ?

• Harici ekran kartı için birşey diyemem ama bu bilgisayarlarda, ekran kartı anakarta gömülü, o yüzden değişim imkansız.
    Hariciyi araştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

Harici ekran kartı için birşey diyemem ama bu bilgisayarlarda, ekran kartı anakarta gömülü, o yüzden değişim imkansız.
    Hariciyi araştırmak lazım.

Asus çıkarmış usb ile kullanılabiliyormus ama fiyatı ne olur tabi bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calıskan2144 C kullanıcısına yanıt
    Usb den veri aktarım hızı çok düşük olur, muhtemelen başka bir bağlantı şekli daha vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

Usb den veri aktarım hızı çok düşük olur, muhtemelen başka bir bağlantı şekli daha vardır.

Usb 3.1 type c ile bagliyormus o da asusun bazi performans bilgisayarlarında varmis arastirdim biraz da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calıskan2144 C kullanıcısına yanıt
    Bir nebze de olsa daha iyi performans verir, saniyede 1.2gb veri aktarım hızına sahip , type c .
    Ama yine de pci express veri kapasitesinden uzak. İyice araştırmak lazım almadan, ama kamyon yükü para isterler Türkiyede ona.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    Orası öyle canını çıkartırlar dolar da yükseldi ki o paraya masaüstü kurarsın anasını satim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.