Şimdi Ara

LENOVO Y50-70 HAKKINDA 2400tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i5-4200h-28ghz-4gb-500gbsshd-156-2gb-w8-notebook.html#genel-bakis

Sizce nasıl bir laptop?
    Ve 2000-2500 TL arasında önerebileceğiniz laptop var mı? Güncel oyunları medium seviyesinde çalıştırsa yeterli.

• eğer ekran kartı gtx860 ve gddr5 ise açar diye düşünüyorum bendede i7 li modeli var çoğu oyunu ultrada açıyor
  • Gayet iyi bir f/p ürünü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1800tl lik asus x550jk şuan oyunları high da çok rahat açacak kapasitede.y50 ile ultra da oynarsınız.2500tl verip medium istemeyin.eğer medium yeter ultra gereksiz derseniz x550jk çok rahat high-med götürür sizi.indirimde 1600e alan var.
    Linkteki makineyi de çok beğendim de vatan dışında bir yerde bulamadım yok mu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gb ram varmış o canımı sıktı ya
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10039 Rakip olarak birde ASUS var. 1800 TL gördüğüm tek fark ekran kartı GTX 850M lenovoda GTX860. ASUS hakkında ne diyosunuz?
  • 4gb ram + ssd eklemen gerekir.

2400'e bunları ekle.

i7lisi 16gb ram lisi. 2950 -2900 aralığında yanılmıyorsam.

Asusun gtx850m lisi daha iyi f/p açısından. onada 4gb ram + win8 masrafı.

Çoğu kişi freedos önerir lakin yazılımları vs. ile sadece win 8e uyarlanmış pcler var sonradan ya çakma ya da orijinal almak zorunda kalıp
    windowsu ucuza almada pek bilgili değilseniz 300 tl masraf çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

4gb ram + ssd eklemen gerekir.

2400'e bunları ekle.

i7lisi 16gb ram lisi. 2950 -2900 aralığında yanılmıyorsam.

Asusun gtx850m lisi daha iyi f/p açısından. onada 4gb ram + win8 masrafı.

Çoğu kişi freedos önerir lakin yazılımları vs. ile sadece win 8e uyarlanmış pcler var sonradan ya çakma ya da orijinal almak zorunda kalıp
    windowsu ucuza almada pek bilgili değilseniz 300 tl masraf çıkar.

Windows işi kolay yıllardır çakma kullanıyoz Zaten ben win7'yi tercih ediyorum yani freedos olması sorun değil Doları beklemeye karar verdim bakalım i7 16 gb ramlisi biraz düşerse onu zorlayabilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.