Şimdi Ara

Lenovo Y50 Destek (Sorular,Sorunlar ve Çözümleri) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
21
Favori
39.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bios guncellemesi neler iceriyor ? Oyunda ara ara donma yasiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal-tr

Sanırım harddisk 5200 rpm ve hibrid olduğu için böyle bir durum var. Açılana kadar bir süre kendine gelmesi için beklemek gerekiyor yada ssd değişimi yapmak.

hocam bendede lenovo settings programı yok nasıl bulabilirim ? almanyadan geldi ürün free-dos olarak. herşeyini yükledim ancak lenovo settings yok. yardımcı olabilirmisin y50-70 modeli
  • Arkadaslar selam, i7 li modelden cikan harddiskin bilgilerini ogrenebilir miyim rica etsem, elimde xtreem 3 ssd var uyumlu diye ogrenmek istiyorum.

• Recovery tuşu çalışmıyor PC'yi formatlamak istiyorum. Yeni alınmış gibi olsun geçmişe döndürmek istemiyorum. Nasıl yapabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytaccgl

Recovery tuşu çalışmıyor PC'yi formatlamak istiyorum. Yeni alınmış gibi olsun geçmişe döndürmek istemiyorum. Nasıl yapabilirim?

Güç tuşunun sol tarafındaki küçük tuşa bir kere basın OneKey Recovery otomatik olarak başlayacak. Sistem kurtarmaya tıklayın yönergeleri takip edin. Ben bu şekilde yaptım iki defa. Ancak güncellemeler biraz vaktinizi alabilir.
  • Belirttiğim gibi o tuş çalışmıyor şuan.
  • quote:

Belirttiğim gibi o tuş çalışmıyor şuan.

çalışmıyor derken hemen basıp mı çekiyorsunuz ? ben de ilk böyle yapıp çalışmıyor diyordum uzun basmak gerekiyormuş
  • Aurorax kullanıcısına yanıt
    uzun uzun bastım ve pc'yi kapadı bu sefer.
  • quote:

Belirttiğim gibi o tuş çalışmıyor şuan.

OneKey Recovery yüklü değil mi? Şayet yüklü ise programlardan arama yapıp (OneKey Recovery) kendiniz de çalıştırabilirsiniz. Geri yükleme tuşu zaten OneKey Recovery'i başlatıyor. Benim cihaz Windows 8.1 ile birlikte OneKey Recovery önyüklü olarak geldi hem masa üstünden hem de tuştan OneKey Recovery'i açabiliyorum. Farklı bir işletim sistemi kullanıyorsanız bilemem. Farkında olmadan kaldırmış da olabilirsiniz!
  • Dostum bir şey soracaktım ben bimeks ten bu serinin 1600x900 çözünürlük lü serisini aldım sence 1920x1080 arasındaki fark çok mu

• tamamdır uygulamayı buldum. tuş çalışmıyor ama uygulaması çalışıyor çok şükür. teşekkür ederim ilgilenenlere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANPOLAT86

Dostum bir şey soracaktım ben bimeks ten bu serinin 1600x900 çözünürlük lü serisini aldım sence 1920x1080 arasındaki fark çok mu

1600x900 mü? Y50-70'de full hd standart değil miydi?
  • http://m.bimeks.com.tr/Urun/145416

Böyle bir ürün vardı fiyatı uyguna geldi aldım çözünürlük 1600x900 yazıyor o zaman yanlış mı yazıyor ürün yarın gelecek elime.

• Kardeşim y5070 için bir Program vardı donanım özellikleri hakkında bilgi veriyordu ekran kartı ram detaylı bilgi için di burda varmı o Program

• Selam arkadaşlar i7li modelini aldım 2 gün oldu sizce ssd takmalımıyım takarsam garanti bozulurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: CANPOLAT86

http://m.bimeks.com.tr/Urun/145416

Böyle bir ürün vardı fiyatı uyguna geldi aldım çözünürlük 1600x900 yazıyor o zaman yanlış mı yazıyor ürün yarın gelecek elime.

bekleseydin keşke biraz. İlk çıktığımda ürün 3100 TLdi. Dolar arttığı için fırladı o fiyata. teknosada aynı 3100 hala
  • Ürünün i5 lisini aldim ancak anlık donmalar yasiyorum (masa üstündeyken bile)

• quote:

Orijinalden alıntı: ertandu

Selam arkadaşlar i7li modelini aldım 2 gün oldu sizce ssd takmalımıyım takarsam garanti bozulurmu

Ben de aynı şeyi düşünüyorum ancak servisin kendisi değiştirmesi gerekiyormuş.
  • Hocam vidaları eskitmeden kaliteli tornavida ile söktüm garanti durumunda orjinali takıp yollicam

• Selam, dün cihazı vatandan alarak aranıza katıldım. Sizlere bir sorum var. Mause kısmına tık tık diye vurunca arada ufak bir boşluk var gibi bir ses geliyor. Sizde de böylemi yoksa şüphelenmelimiyim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.