Şimdi Ara

Lenovo y50 inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
240
Cevap
4
Favori
10.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taylan31

Hocam 8 gb ssd yi soracaktım,ne işe yarıyor acaba sistem oraya mı yüklü?

O tam oyle degilmis, ben de oyle saniyordum. Kapasitesi degil o. Normal hdd yi hizlandiriyormus ama tabi ki ssd kadar performansli olmuyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogan1992 kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç lira verdiniz notebook a

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Hocam 8 gb ssd yi soracaktım,ne işe yarıyor acaba sistem oraya mı yüklü?

O tam oyle degilmis, ben de oyle saniyordum. Kapasitesi degil o. Normal hdd yi hizlandiriyormus ama tabi ki ssd kadar performansli olmuyormus.

hocam ssd ayrı olarak görünmüyor 1tb içserisnde hibrit disk
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoli3120

Hocam kaç lira verdiniz notebook a

Dostum 3110tl notebook +15 tl kargo aldım
  • Eyvallah kardesim

• dogan1992 kullanıcısına yanıt
    Dostum Gülegüle hep ilk günki gibi kullan :)

Bende bu Modeli almaya karar verdim tabikide vatanbilgisayar ve diğer firmalara gelmesini ayrıca doalrında biraz daha düşmesini bekleyeceğim. 100 tl fark etse onun yerine bi soğutucu veya çanta veya gaming mause alınır :) .

1) Online oyunlarda (şayet deneme imkanınız olursa ) bağlantı kopması yaşanıyor mu ? Zira lenovoda neredeyse kronik denilecek bir sıkıntı . gerçi kullananlarda değilde genelde yazanlardan duydum bunu . (world of tanks - world of warship ve world of warplanes v.b. gibi)

2) Gtx 860m 4 Gb ddr5 ekran kartı ? ve maxwell Killer mi? çünki yanılmıyorsam genel üstünlük şu anda Maxwell'di.

3) Lenovo genelde özelliği sağlam kasası ucuza kaçmakla ün aldı bu seride kasa malzemesinin verdiği hissin dışında ne kadar bir sürelik kullanıma dayanır.

4) Bataryası office kullanımında ne kadar bir süre dayanmakta ? (Standart 4-cell, 54W batarya ile 5 saate kadar demiş sitede ancak başka bir sitede 6-cell 7saate kadar yazılı malum önemli bir nokta :))

5) turbo boot tuşunun olmadığını söylemişsin peki görev çubuğunda turboyu aktif etmek için bir seçenek var mı ( bazı yerlerde var olduğunu okudum geneldede geç keşfediliyor)

6) Yanında ağırlıkdan kar etmek için harici olarak verdikleri sürücü DVD mi Blue-ray mi? ( Blue-Ray diyen çok ama video incelemelerinde DVD deniliyor)

7) USB'lerde bi sorun yaşadın mı ( telefon bağlantısının kopması v.s gibi )

son iki sorum kaldı :)

8) jack girişinde kullaklık kullanımında herhangi bir cızırtı veya olmaması gereken ses varmı

9) müzik film ve oyunalrda tatmin edici bir ses seviyesine sahip mi ?

şimdiden emeğine sağlık dostum :) ( oyun incemelerinde ağırlık verirsende çok memnun olurum :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrLacrymosa -- 22 Ağustos 2014; 23:40:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrLacrymosa

Dostum Gülegüle hep ilk günki gibi kullan :)

Bende bu Modeli almaya karar verdim tabikide vatanbilgisayar ve diğer firmalara gelmesini ayrıca doalrında biraz daha düşmesini bekleyeceğim. 100 tl fark etse onun yerine bi soğutucu veya çanta veya gaming mause alınır :) .

1) Online oyunlarda (şayet deneme imkanınız olursa ) bağlantı kopması yaşanıyor mu ? Zira lenovoda neredeyse kronik denilecek bir sıkıntı . gerçi kullananlarda değilde genelde yazanlardan duydum bunu . (world of tanks - world of warship ve world of warplanes v.b. gibi)

2) Gtx 860m 4 Gb ddr5 ekran kartı ? ve maxwell Killer mi? çünki yanılmıyorsam genel üstünlük şu anda Maxwell'di.

3) Lenovo genelde özelliği sağlam kasası ucuza kaçmakla ün aldı bu seride kasa malzemesinin verdiği hissin dışında ne kadar bir sürelik kullanıma dayanır.

4) Bataryası office kullanımında ne kadar bir süre dayanmakta ? (Standart 4-cell, 54W batarya ile 5 saate kadar demiş sitede ancak başka bir sitede 6-cell 7saate kadar yazılı malum önemli bir nokta :))

5) turbo boot tuşunun olmadığını söylemişsin peki görev çubuğunda turboyu aktif etmek için bir seçenek var mı ( bazı yerlerde var olduğunu okudum geneldede geç keşfediliyor)

6) Yanında ağırlıkdan kar etmek için harici olarak verdikleri sürücü DVD mi Blue-ray mi? ( Blue-Ray diyen çok ama video incelemelerinde DVD deniliyor)

7) USB'lerde bi sorun yaşadın mı ( telefon bağlantısının kopması v.s gibi )

son iki sorum kaldı :)

8) jack girişinde kullaklık kullanımında herhangi bir cızırtı veya olmaması gereken ses varmı

9) müzik film ve oyunalrda tatmin edici bir ses seviyesine sahip mi ?

şimdiden emeğine sağlık dostum :) ( oyun incemelerinde ağırlık verirsende çok memnun olurum :) )

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
    1) online oyunlarda deneme şansım olmadı ancak sürekli internetdeyim herhangi bir bağlantı kopması yaşamadım.
    2)ekran kartı NVIDIA GeForce GTX 860M 2GB DDR5 128 BİT Maxwell Mimarisinde
    3) daha önce z500 y510p gibi lenovo modellerini kullanıdım y50 kasa kalitesi hepsinde iyi
    4) Ben 5 saat film izlemeyi başardım ama vakit darlığından tam olarak ne kadar dayanır bilmiyor.
    5) buna bakıcam
    6) dvd
    7) usb lerde herhangi bir sorun yok telefon hdd flash hepsini denedim gayet iyi
    8) ses girişine 5+1 bağladım herhangi bir parazit yok
    9) oldukça kaliteli bir ses sistemi var

vakit bulursam işten güçten oyunları da ekliycem yakında

• @dogan1992

Peki bazı kullanıcıların sshd'sinde sorun var yorumunu nasıl buluyorsunuz? Oyunlarda donma oluor ve bazen oyundan falan atıyormuş. Hatta yazan arkada baktım yurt dışı forumlarınd da var ve kronikmiş gibi bir yorum yaptı. Sizde oyun oynarken böyle bir durum söz konusu mu?
  • Y50 alacak olan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: memoli3120

Y50 alacak olan var mi

Tekno mağazalarına gelir gelmez :) alıcam

• Bimeks fiyatı 3425 ben 2700 ben bahsediyorum

• Bimexte sadece web satışı var.mağazalara gelsin inceleyelim sonrada webden sipariş veririz

• Bu arada 3200 e versinler ben bimex ya da vatandan alırım,nedeni peşin fiyatına taksit yapıyorlar+koşulsuz iadede sorun yaratmıyorlar

• quote:

Bu arada 3200 e versinler ben bimex ya da vatandan alırım,nedeni peşin fiyatına taksit yapıyorlar+koşulsuz iadede sorun yaratmıyorlar

Valla aga bende iadede sorun yasamadım 3000 liraya almıştım iade ettim

• 128 SSD + 17.3 olsaydi tam benlik makine olacakti.

• Tuş rengi kırmızı olmasa,kısa yol tuşları mac gibi tek olsa ne güzel olurdu

• Ekran karti maxwell oldugu icin merak ediyorum oyun performanslarini. Cunku ben gtx870M aldim kepler mimarili olani :D bu modeli cok bekledim cok sevmistim yani siz oyun performanslarini atinca bir bakarim seversem elimdeki pc yi satar bunu alirim acikcasi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

Ekran karti maxwell oldugu icin merak ediyorum oyun performanslarini. Cunku ben gtx870M aldim kepler mimarili olani :D bu modeli cok bekledim cok sevmistim yani siz oyun performanslarini atinca bir bakarim seversem elimdeki pc yi satar bunu alirim acikcasi :D

onlarca gaming test var girip bakabilirsin
  • Cihaz kapalıyken telefon şarj oluyor mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.