Şimdi Ara

lenovo y50 lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende lenova y50 70 laptop var gta eflc oyununu geforce ekran kartı çaliştirmadı entegre kart ile açıldı ve oynanmadı.servis ve aldığım yer dağil kimse sorunu çözemedi.steam da olduğu için oyun geforce u açmıyor dediler ama diğer steamdaki oyunlarda devreye giriyor ekran kartı.bu sorunu çözemedim güncelleme yaptığım halde olmuyor.başka oyunlardada olmasından korkuyorum bu sorunun.yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajj35 -- 9 Şubat 2015; 16:38:14 >

• yardım edecek kimse yokmu.
  • Dostum sorunun oyun ile alakalı sanırım. Oyunun .exe uzantılı çalıştırma dosyasına sağ tıkla, grafik işlemci ile çalıştır gibisinden menü olması lazım. Ordan nvidia seçebilirsin. O da işe yaramazsa masaüstüne sağ tıklayıp nvidia kontrol paneli aç, solda 3d ayarları var ordan seçebiliyor olmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _recoo

Dostum sorunun oyun ile alakalı sanırım. Oyunun .exe uzantılı çalıştırma dosyasına sağ tıkla, grafik işlemci ile çalıştır gibisinden menü olması lazım. Ordan nvidia seçebilirsin. O da işe yaramazsa masaüstüne sağ tıklayıp nvidia kontrol paneli aç, solda 3d ayarları var ordan seçebiliyor olmalısın.

dediklerinizi denemiştim zaten sorun çözülmüyor du.ama nette buldum çözümü commandline adında text doysayası oluşturup içine -availablevidmem 30.0 yazıp sonra bu dosyayı gta 4 veya gta eflc içine atınca sorun çözülüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.