Şimdi Ara

LENOVO Y50 (Y5070 59-432245) Notebook Satışta (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
10
Favori
57.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacim var.
    lenovo y50-70 almayi düşünüyorum almanyada yaşiyorum.
    Intel Core i7-4710HQ
    3,5GHz
    16GB RAM
    512GB SSD
    NVIDIA GeForce GTX 860M/4GB, Windows 8.1
    fiyat olarakta 1100 euro sizce almalimiyim veya önereceğiniz başka laptop var mi?
  • İlla ki hafiften de olsa bilgisayarda ses gelecektir. Buna sebep olan şey de hdd'dir. mekanik bir parça olduğundan çok hafiften bir ses nomral. ;) Çok canınızı sıkıyorsa SSD taktırabilirsiniz. :)
  • Monsterın abra V3.1 17.3 olan mı bu mu sizce monster da 8 gb ram var ama ekran 17 inç bunda 16 gb ram var ama ekran 15 sizce ekran mı ram mi hangisini almalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadyr

şimdi cihzda boşta slot varmı yoksa 8lik alıpmı takmak gerekiyor. kendim takıcam ram 'i
    y50-70 için i5 modelinde.

sorum guncel
  • slot ıcın acıp baktım varmıs. benım gıbı sorusuna cevap arayanlara duyrulur.2. sorum 1600 mhz olan butun ramlar uyumlumu bızım pc ye baska degerıne bakmaya gerek vamı yanı
  • Kadyr K kullanıcısına yanıt
    Cihaz 1600 mhz destekliyor ve dahili ram de 1600 mhz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkman -- 26 Şubat 2015; 21:33:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rx2 bisiler yazmislarda onu anlayamadim acaba fark edermi yoksa 1600 mhz tak calsitirmi olur
  • Kadyr K kullanıcısına yanıt
    Detayıni bilmiyorum ve yanıltmak istemem ama sistem özelliklerınde "16GB 1600MHZ" yazıyor.

• Arkadadaslar Y50 70 için 4K UHD Ekran siparişini an itibarı ile vermiş bulunmaktayım. işte Linki
  • TABAS_23 T kullanıcısına yanıt
    Eyw kardesm teşekkür ederim dediklerinde haklısın :) Bnde asus alıcam inşallah biraz fıyatı düşer inşallah alırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: falcon08

Tecrübelerimi paylaşayım ozaman; cihazı çok beğenerek vatandan 3260TL ye aldım. şimdi dolar kuru artmış fyatta artmış. Harddisk 1TB 24GB SSHD olarak çıktı bende. Bazıları 8GB SSHD li çıkıyor. Bu HDD avantajlımı bence değil berbat bir performansı var, 1dk gibi bir sürede açılıyordu. Samsung 500GB 840 EVO SSD disk aldım 834 TL ye yine vatandan, yetmedi windows 7 kurdum sürücülerde problem yaşamadım tüm donanımı tanıdı. Lenovo nun sitesinde var win 7 sürücüleri. Değişmeyi düşündüğüm LCD ekran kaldı onuda buldum yakında alıp kendim takacam. Garanti bozulur diye düşünenlere şöyle bir cevap vereyim hiç bir iz bırakmadan temiz bir iş çıkartıp LCD ve HDD i değiştirebilirsiniz. fakat eski parçalarınızı iyi saklayın çünkü bilgisayarınızın başına birşey gelirse eski parçalarınızı tekrar monte edip o şekilde garantiye vermelisiniz.
    Benim merak ettiğim acaba dokunmatik LCD lerde bu cihazla uyumlumu bunu bilen varmı ?
    Çünkü 4K LCD leri tanıyorsa Dokunmatik LCD yi de tanırmı diye sormaktan kendimi alamıyorum...
    Merhaba forumda uzun incelemelerimden sonra ben de Lenovo Y50 almaya karar verdim. Şu anda en uygun fiyatı Hepsiburada veriyor ancak ben almadan önce bir de bilgisayarı görmek istediğim için Cumartesi günü Gold'a gidip bakıp büyük ihtimalle de alacağım (HB3350, Gold 3400, Bimeks 3400, Vatan 3558, Teknosa 3600). İnternetten diğer alışveriş sitelerine pek güvenmediğim için PCdepo gibi siteleri araştırmadım.

Gördüğüm kadarıyla Ekran görüntüsü konusunda biraz da kişiden kişiye değişen bir algı var. İş için kullanırken ekran parlaklığı çok sorun olmayacaktır, evde de oyun için kullanırken sıkıntı görürsem ayrı büyük bir monitör veya TV ile kullanabilir diye düşünüyorum. TV'ye bağlayarak kullanan oldu mu acaba?
    Asıl dikkatimi çeken harddisk ile ilgili olan yorumlarınızdı. Bu konuda SSD almaya kesin kararlıyım. Az önce forumda incelemeleri okudum fiyatı uygun olsa Burada incelemesi olan harddiski almak isterdim Şu anki sorunum önceki mesajlarda bahsi geçtiği gibi clonlama için ihtiyaç duyulabilecek ikinci bir bilgisayarım yok malesef. Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim? Forumda biraz araştırma yaptım ancak bir cevap bulamadım.

@digi_boy2006
    Acaba siz @falcon08 'in önerdiği gibi HDD kutusu alarak işlemi yaptınız mı? Nasıl yaptığınızı tarif edebilir misiniz; içinden Samsung SDD ile çıkan CD bu konuda ne kadar yardımcı oluyor (oluyor mu)?

Lenovo Y50'yi araştırırken bu başlığı görmüş biri olarak Lenovo Y50 Destek başlığının da burada olması iyi olur diye düşündüm.

• Y50 laptopumu satıyorum. Düşünenler göz gezdiribilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_103246675/f_//tm.htm#103246675
  • aersingirgin A kullanıcısına yanıt
    hocam ben 1 adet usb 3.0 hdd kutusu, 1 adette usb 2.0 hdd kutusu ile denedim, samsung data migration yazılımı ssd'yi görmedi, bende casper 8.0 yazılımı ile sorunsuz kopyaladım, şu anda kullanıyorum, bir problem yok, ssd performansı harika, ancak samsung'un rapid mode'u aktif edemedim, sizde samsung alırsanız, rapid modu deneyip haber verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aersingirgin

Merhaba forumda uzun incelemelerimden sonra ben de Lenovo Y50 almaya karar verdim. Şu anda en uygun fiyatı Hepsiburada veriyor ancak ben almadan önce bir de bilgisayarı görmek istediğim için Cumartesi günü Gold'a gidip bakıp büyük ihtimalle de alacağım (HB3350, Gold 3400, Bimeks 3400, Vatan 3558, Teknosa 3600). İnternetten diğer alışveriş sitelerine pek güvenmediğim için PCdepo gibi siteleri araştırmadım.

Gördüğüm kadarıyla Ekran görüntüsü konusunda biraz da kişiden kişiye değişen bir algı var. İş için kullanırken ekran parlaklığı çok sorun olmayacaktır, evde de oyun için kullanırken sıkıntı görürsem ayrı büyük bir monitör veya TV ile kullanabilir diye düşünüyorum. TV'ye bağlayarak kullanan oldu mu acaba?
    Asıl dikkatimi çeken harddisk ile ilgili olan yorumlarınızdı. Bu konuda SSD almaya kesin kararlıyım. Az önce forumda incelemeleri okudum fiyatı uygun olsa Burada incelemesi olan harddiski almak isterdim Şu anki sorunum önceki mesajlarda bahsi geçtiği gibi clonlama için ihtiyaç duyulabilecek ikinci bir bilgisayarım yok malesef. Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim? Forumda biraz araştırma yaptım ancak bir cevap bulamadım.

@digi_boy2006
    Acaba siz @falcon08 'in önerdiği gibi HDD kutusu alarak işlemi yaptınız mı? Nasıl yaptığınızı tarif edebilir misiniz; içinden Samsung SDD ile çıkan CD bu konuda ne kadar yardımcı oluyor (oluyor mu)?

Lenovo Y50'yi araştırırken bu başlığı görmüş biri olarak Lenovo Y50 Destek başlığının da burada olması iyi olur diye düşündüm.

Ürünü geçen hafta gold dam 3099Tl ye aldım. Kampanyalar devam edebilir. Beklemenizde fayda var

• 17.3" inç ekran düşünenler için Y7070 modeli gelmiş bir baksınlar

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10352
  • sonunda bugun dayanamayıp aldım bildiğim bütün stress testlerine ragmen cpu 90ı ekran kartı sıcaklığı 65i geçmedi ama oyun farklı tabi oyunda ne olur bileniyeceğim, ama bence bu sıcaklık konusunu kafaya takmaya gerek yok, eğer oyundan atmıyorsa sürekli 90-95 arasında olmasının bile bence hiçbir sakıncası yok, ayrıca beklediğimden de iyi çıktı ben gpu core speed 1020 biliyordum ama testler sırasında sürekli 1097 ki bu da yabancı sitelerdeki yapılan benchmark testlerinden daha yüksek almasına neden oldu, tek kafama takılan bu sshd meselesi 8gb ssd varsa anladığım kadarıyla windowsu ssd ye kurup daha hızlı açılıp kapanma süreleri elde edilebilir ama şu an öyle birşey yok su an bende ayrı sadece 20gb bir alan var onda da driverlar filan var, nasıl yapılır bilmiyorum ama yapılabilirse süper olur, bilen biri bu 8gb ssd yi ayırıp windowsu onun üzerine kurmayı anlatabilirse acayip sevap işlemis olur, diğre bir konu da ekran kartına 8gb ram paylaştırılmış, onu nasıl 4e düşürebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gtx 850m ekran kartlı msi la gtx 860 m i hangi kafayla kıyaslıyonuz ?

• mert102398 M kullanıcısına yanıt
    Herkeste var mı busorun bilmiyorum ama beni acaip rahatsız ediyor. lenovo nun teknik servisi konusunda okuduğum yorumlar da servise verme konusunda korkuttu beni, bilmiyorum ne yapmalıyım. sesi kaydedip diğer arkadaşlara sormayı düşünüyorum onlarda da ses olup olmadığı konusunda. açıkçası o kadar para verdim hevesim kursağımda kadı.
  • TABAS_23 T kullanıcısına yanıt
    hhd den gelen sesi bilirim ama bu ritmik bir şekilde anormal gelen bir ses gibi geldi , sesi kaydettim yüklleyince dinlersiniz, yorumları merak ediyorum açıkcası başkasında da var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: travellerrr

hhd den gelen sesi bilirim ama bu ritmik bir şekilde anormal gelen bir ses gibi geldi , sesi kaydettim yüklleyince dinlersiniz, yorumları merak ediyorum açıkcası başkasında da var mı

Ses büyük fandan geliyor, ama sadece belirli bir devir aralığında çalışırken duyuluyor. en yavaş halinde veya hızlı halde dönerken gelmiyor. Lenovo forumlarındaki bilgilere göre bir sonraki bios update ile sorun çözülcekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focal_point -- 4 Mart 2015; 23:41:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.