Şimdi Ara

LENOVO Y50 (Y5070 59-432245) Notebook Satışta (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
10
Favori
57.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de ilkinde kasa yamuktu ancak ikincide herkeste olan basit problemler var bir tek bende olsaydı başka cihazla değişim isteyecektim ama herkeste var diyip kafaya takmadım memnunum :)
  • Tecrübelerimi paylaşayım ozaman; cihazı çok beğenerek vatandan 3260TL ye aldım. şimdi dolar kuru artmış fyatta artmış. Harddisk 1TB 24GB SSHD olarak çıktı bende. Bazıları 8GB SSHD li çıkıyor. Bu HDD avantajlımı bence değil berbat bir performansı var, 1dk gibi bir sürede açılıyordu. Samsung 500GB 840 EVO SSD disk aldım 834 TL ye yine vatandan, yetmedi windows 7 kurdum sürücülerde problem yaşamadım tüm donanımı tanıdı. Lenovo nun sitesinde var win 7 sürücüleri. Değişmeyi düşündüğüm LCD ekran kaldı onuda buldum yakında alıp kendim takacam. Garanti bozulur diye düşünenlere şöyle bir cevap vereyim hiç bir iz bırakmadan temiz bir iş çıkartıp LCD ve HDD i değiştirebilirsiniz. fakat eski parçalarınızı iyi saklayın çünkü bilgisayarınızın başına birşey gelirse eski parçalarınızı tekrar monte edip o şekilde garantiye vermelisiniz.
    Benim merak ettiğim acaba dokunmatik LCD lerde bu cihazla uyumlumu bunu bilen varmı ?
    Çünkü 4K LCD leri tanıyorsa Dokunmatik LCD yi de tanırmı diye sormaktan kendimi alamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: falcon08

Tecrübelerimi paylaşayım ozaman; cihazı çok beğenerek vatandan 3260TL ye aldım. şimdi dolar kuru artmış fyatta artmış. Harddisk 1TB 24GB SSHD olarak çıktı bende. Bazıları 8GB SSHD li çıkıyor. Bu HDD avantajlımı bence değil berbat bir performansı var, 1dk gibi bir sürede açılıyordu. Samsung 500GB 840 EVO SSD disk aldım 834 TL ye yine vatandan, yetmedi windows 7 kurdum sürücülerde problem yaşamadım tüm donanımı tanıdı. Lenovo nun sitesinde var win 7 sürücüleri. Değişmeyi düşündüğüm LCD ekran kaldı onuda buldum yakında alıp kendim takacam. Garanti bozulur diye düşünenlere şöyle bir cevap vereyim hiç bir iz bırakmadan temiz bir iş çıkartıp LCD ve HDD i değiştirebilirsiniz. fakat eski parçalarınızı iyi saklayın çünkü bilgisayarınızın başına birşey gelirse eski parçalarınızı tekrar monte edip o şekilde garantiye vermelisiniz.
    Benim merak ettiğim acaba dokunmatik LCD lerde bu cihazla uyumlumu bunu bilen varmı ?
    Çünkü 4K LCD leri tanıyorsa Dokunmatik LCD yi de tanırmı diye sormaktan kendimi alamıyorum...

Hocam ben HDD'den memnunum açıkçası maks 30 saniyede açılıyor enimkisi. Ama lcd'den ben de memnun değilim. Rnklerde falan sıkıntı yok ama ıps panel lazım bana. Bunda zart zurt ekranı çevirmek gerekiyor renkleri tam görmek için. Panel bulursanız y50 için link atar mısınız? Ve takarsanız buraya deneyimlerinizi falan da yazar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyildiz

Almayı düşünüyorum ama ekranı kötü diyenler olmuş. Ekran nasıl tam olarak?

Fena değil fakat böyle bir laptoptan beklenecek düzeyde değil. :(
  • falcon08 kullanıcısına yanıt
    3,500'ye daha sağlam bir bilgisayar ortaya çıkması lazımdı bence. Tavsiye eder misiniz peki? N550JK da var aklımda ama o da DDR3 ekran kartlı.
  • TABAS_23 T kullanıcısına yanıt
    Eğer alabiliyorsanız SSD yi şiddetle öneririm müthiş hızlı mesela açılış 7 sn oyunlarda performans arttı. herşey çok hızlı gerçekleşiyor. Bu da memnun edici. LCD idare eder aslında ama bazı açılardan bakıldığında kararıyor IPS felan hikaye. 4k LCD yi Aliexpress ve Ebay da buldum ama Türkiyeye hali hazırda getirtmiş bir firmadan almak istiyorum. bakalım araştırmaya devam. Linklere tıklarsanız ekledim. yada google da "4K LED LCD Screen Fit 15.6" LTN156FL02-L01 eDP slim 3840x2160 UHD For Lenovo Y50-70" diye arattırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TABAS_23

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyildiz

Almayı düşünüyorum ama ekranı kötü diyenler olmuş. Ekran nasıl tam olarak?

Fena değil fakat böyle bir laptoptan beklenecek düzeyde değil. :(

Bu mat olmasından kaynaklı galiba.
  • hocam kasa görüntüsü ram miktarı ekran kartı ve işlemci tüm etkileyenler bunlar ve gerçekten etkileyici de olmuş ama performansı siz birkaç parçayı değiştirmezseniz tatmin etmeyebilir. Yada yurt dışından aldırtabiliyorsanz hem ssd li hemde dokunmatik ekranlı olanları var aynı fiyata daha çok kalite elde edebilirsiniz de...
  • Arkadaslar lenovo y50 ve asus n550jk arasında kaldım. Çok oyun oynayan biri değilim. Mühendislik programları için alıyorum szce asus mu lenovo mu? 2 aydır karar veremedim. Neden asus? Neden lenovo?
    Şimdiden teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo birazdaha üstün olduğunu düşünüyorum lenovo al kardeş aldığında LCD yi beğenmeyebilirsin sadece geri kalanı asusa göre daha iyi.
  • merhaba arkadaşlar,

Bu bilgisayarı almak istiyorum ama şu anda piyasada 3200 'den aşağı bulamıyorum internette dahil olmak üzere.

Sizce beklemeli miyim düşer mi?

Bir de bazı oyunlar için yeterliliği nasıldır bilgilendirebilir misiniz?

FIFA 15
    NBA 2K15
    COD Advanced Walfare

Bu oyunları yüksek seviyede sıkıntısız oynayabilir miyim?

Teşekkürler.
  • Bahsettiğiniz oyunlardaki performansı gayet iyi. Hatta çerez o oyunlar CodAd.W hariç tabi. Fiyat konusunda birşey demek yanlış olur dolar kuru malum cum baba dudak kıpırdatsa artıyor nitekim. Dolayısıyla bu tür elektronik ürünlerde fiyatlardan nasibini alıyor. Dolar kurunun düşmesini bekleyin derim. Nezaman düşecekse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon08 -- 10 Şubat 2015; 20:13:32 >
  • Dota 2, Knight Online, facebook(google chrome), youtube'dan müzik dinliyorum(google chrome), team speak 3 aynı anda açık. Hiç kasma yok. 70 C 'de şuanda. Güç tasarrufu modunda kullanıyorum.
  • hocam ssd takınca oyunlarda fps artışı oldu mu acaba?
  • Fan tozu giderme ayarını deneyen oldu mu hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barutferhat

merhaba arkadaşlar,

Bu bilgisayarı almak istiyorum ama şu anda piyasada 3200 'den aşağı bulamıyorum internette dahil olmak üzere.

Sizce beklemeli miyim düşer mi?

Bir de bazı oyunlar için yeterliliği nasıldır bilgilendirebilir misiniz?

FIFA 15
    NBA 2K15
    COD Advanced Walfare

Bu oyunları yüksek seviyede sıkıntısız oynayabilir miyim?

Teşekkürler.

2K15 oynuyorum en yüksek ayarlarda fps 80 den aşağıya düşmüyor. 1 saatten fazla oynamıyorum ben 1 saat içerisinde en fazla 70-72 derecelerde dolanıyor.

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Denemem gerek. Orjinal hdd i tekrar takıp cod gibi bir oyun yukleyip bakmak lazım uzun iş. Fps artmışmıdır bilmem ama hız performans bayağı bi arttı.

• peki hocam normal 2,5 inç'lik bir ssd işimi görür dimi? ben samsung'un 850 evo 500 gb ssd'sini almayı düşünüyorum, uyumlumudur? bir de içinden çıkan hdd'yi ssd'ye birebir kopyalayacağım, recovey bölümünüde kopyalayabiliyor muyuz? siz nasıl bir yol izlediniz?
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Bende 500GB 840 Evo aldım. Evo 850 ile arasında ne fark var hala anlamış değilim ama fiyat farkı 30-40TL daha pahalı evo 850 nin. Birde Vatanda sadece Konya ve istanbul magazalarından birilerinde 1 er taneden 2 adet kalmış sadece bende ankaradayım Netten de sipariş etmedim bir an önce gerekliydi bana diyerekten hemen aldım ist yolu batıkent şub. den.

Kopyalama konusunda birtakım programlar var ben yeni bir isletim sistemi (win 7 ult.64b) kurdum. Siz illaki kopyalamam lazım diyorsanız masa üstü bir pcde iki ayrı hdd inizi baglayarak eskiden yeniye clonlamanız lazım. Bazı programlar kendinden kucuk boyutlu hdd lere kopyalama yapmıyor. Yani sizin laptoptaki hdd 1TB ama 500GB lık bir HDD e kopyalama yapamayabilirsiniz. Bu konuyu bir araştırmanız gerek yanılıyor olabilirim.

• cevap için teşekkürler hocam, sanırım samsung ssd'nin içinden çıkan program kopyalama işini yapıyormuş, tabi bunun için 1 adet hdd kutusuna ihtiyacım olacak, inşallah sorunsuz hallederim, teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.