Şimdi Ara

LENOVO Y50 (Y5070 59-432245) Notebook Satışta (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
10
Favori
57.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen hocam bende aradım banada bozulmaz dediler bende samsung evo 240 gb ssd takdım şuan süper 5 snyde masa üstü hazır
  • TABAS_23 T kullanıcısına yanıt
    Eğer 1 ayı geçmediyse ve ürünü sıfır aldıysan, değişim ve iade hakkın mevcut.
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar, benim bir sorum olacaktı. Ben bugün bu ürünü vatan bilgisayar dan satın aldım. Yalnız arkadaşlar bana bu ürünün ısınmayacağını söylediler daha alalı 2 saat falan oldu pc yi açtım. Ortalama 1 saat kullandım. Isınma fark ettim ısınma da klavyenin en üst kosesinde hoparlörün ortasın da. Şimdi arkadaşlar sorum şu. bu cihazı alan arkadaşlar benim gibi ısınma ile karşılaştı mı ?. Bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar daha 1 gün olmadı ürünü alalı muallakta kaldım .
  • Değerli arkadaşlar yok mu yardım eden ? ya da bilgisi olan birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael6161

Değerli arkadaşlar yok mu yardım eden ? ya da bilgisi olan birisi.

Klavye kullanırken elinizi rahatsız edecek bi durum yoksa normaldir. Fanların olduğu kısımların ısınması normal ama tabi sizin cihazda ne işlem yaparken hangi sıcaklıkta onu bilmek gerek. Normal masaüstünde iken 50 60 derece ise sorun vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, bugün ürünü alıp vatan bilgisyra gitim orada ki arkadaş da sizin söylediğinizi söyledi. Isınması normal hatta teşhir ürüne gitti 4 saat açık olan ürün aynı benim cihaz gibi sıcaklıktaydı. Daha oyun oynamadım bugün oyun alıp oynamayı düşünüyorum. Bakalım eğer beni tatmin etmezse 180 günlük iade verme hakkım olduğunu söyledi çalışan arkadaş.
  • Arkadaşlar genel olarak laptoptan memnunmusunuz sizce almalımıyım msi ge60 apache de düşünüyorum ama sizce mantıklımı

• quote:

Orijinalden alıntı: qral623

Arkadaşlar genel olarak laptoptan memnunmusunuz sizce almalımıyım msi ge60 apache de düşünüyorum ama sizce mantıklımı

Apachenin yenileri geliyor bomba gibi ;)

• Çok şık y50 de ne biliyim birazda ondan msi düşünmüyorum ama y50 sorunluysa sıkıntı:)

• Arkadaşlar kapalı kutu y50 isteyen varsa benimle irtibata geçsin i7 li modeli garantiden Sıfır ürün geldi

• Arkadaşlar bbugü vatana gittim kafamda ge60 ve g550jk vardı.İnanır mısınız ge60'a karşı ısınma probleminden dolayı korkum vardı ve stantta duran makina bile sıcak geldi bana g550jk da hoşuma gitti ta ki y5070 ve üst düzey ekran kartını görene kadar kasaya baktım çok beğendim tüm fikirlerim değişti öğlenden beri makina bence çok başarılı şimdi size bir kaç isteğim var beni en az 3-4 yıl götürsün ve mümkünse 80-85 dereceleri görmesin fiyatı kadarda performansı sunsun istiyorum sizce bu laptop iyi bir seçim mi?
  • Arkadaşlar kapalı kutu y50 isteyen varsa benimle irtibata geçsin i7 li modeli garantiden Sıfır ürün geldi

• bende i5 modelı var ram yetersız kalıyor ama bf4 falan oynadım sıkıntı olmuyor çok ınternet sekmesı acınca ram tıkanıyor tabı.onun dısında guzel cıhaz ekran kartı gtx dıye almıstım. i5 modele ram takan varmı 2 slot var dıye bılıyorum.sanırım duzgun takınca servıs sıkıntı yapmıyor.
  • y510p ile y5070 arasında ne fark var? Birde ısınma sorunu çok rastlayan olmuş. Şuanki laptopumu ısınma probleminden dolayı değiştirmeyi düşünüyorum...
  • Y510 p çok ısınıyor tek fan olup çift ekran kartı olduğundan sanırım y50 ona göre daha ince ve şık kasaya sahip

• quote:

Orijinalden alıntı: qral623

Y510 p çok ısınıyor tek fan olup çift ekran kartı olduğundan sanırım y50 ona göre daha ince ve şık kasaya sahip

Araştırmama göre y50 , y510p ye göre üstün özellikli.1-2 sene sonra 90-95 derece görürmüyüm diye korkuyorum.
  • Bende senin gibi düşünüyorum emin ol çok araştırdım pazartesi günü cihazı alacağım ısınma sorunu her laptopta oluyor emin ol ama önemli olan ısınmayı en aza indirmek bende şuana kadar ısınma sorununa pek rastlamadım sadece w a s d tuşlarının o tarafı ısınıyomuş orasıda normal sanırım

• Bilgisayarını satmak isteyen varsa pm den iletişime geçebilir.

• selamlar bisey sorucam klavye de bi esneklik varmı tuslara basınca bazı bolgelerde hafif iceri gocme yada esneme gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotomanje

selamlar bisey sorucam klavye de bi esneklik varmı tuslara basınca bazı bolgelerde hafif iceri gocme yada esneme gibi ?

Var fakat problem teşkil etmiyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.