Şimdi Ara

LENOVO Y50 (Y5070 59-432245) Notebook Satışta (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
10
Favori
57.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar i7li modelini aldım 2 gün oldu sizce ssd takmalımıyım takarsam garanti bozulurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertandu E kullanıcısına yanıt
    Şöyle özetleyelim. Ssd takarsanız garanti bozulur ama garantiye yollamadan önce orijinal hdd yi takıp yollarsanız farketmeyebilirler.
    Sssd takarsanız açılış süresi ve oyunlarda loading sürelerinde falan inanılmaz bir faek görürsünüz. Ve ayriyetenssd daha sessizdir. Ara sıra hdd den gelen ufak sesler gibi ses olmaz, telefon gibi çalışır. Tabi fanı saymazsak

• Anladım samsung 840 evo aldım yarın gelir takıcam garanti bandrolü yok nasılsa

• Arkadaşlar bana da soğutucu fan önerebilecek var mı?
    40-50 lirayı geçmezse iyi olur bir de fanda hangi özelliklere dikkat etmeliyim?
    Bf3 ultrada falan oynarken 1 saatten sonra performans düşmesi yaşanıyor pek belli etmese de ama fiziksel olarak pek ısı hıssettirmiyor

• Merhaba arkadaşlar, hoşgeldim.

Bilgisayarı birkaç aydır inceliyor ve uygun zamanı bekliyordum, bugüne kısmetmiş. Pcdepo'dan siparişi verdim, bir aksilik olmazsa, bugün yarın elime ulaşır diye ümit ediyorum.

Bundan önce cihazı inceleme aşamasında konu içinde birkaç yorumum vardı. Benim genel olarak gördüğüm ortak sorun ekran ile ilgiliydi. Bazı arkadaşlar da fanın olduğu yerlerden gelen bir sesten bahsediyordu. Ekran konusunda sert bir şekilde olumsuz yorum yapan arkadaşların biraz önyargılı olduğunu veya yanlış/eksik bir yorumlama yaptığını düşünüyorum açıkçası. Fandan gelen "sürtünme" benzeri sese ise biraz takıldım. Umarım kronik bir sorun değildir bu cihazlarda. Yoksa hem ben hem Pcdepo'nun başı çok ağrıyacak. Fakat tüm kullanıcılarda bu sorunun olmadığı algısı oluştu ve "şans" diyerek cihazı bekliyorum.
    ...

Bilgisayara halihazırda sahip olan arkadaşların bilgileri bizim için değerli, umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz. Ayrıca müstakbel sahipleri için de sorularınızı ve merak ettiklerinizi yanıtlayabilirim. Youtube üzerinde Türkçe inceleme videosuna denk gelmedim hiç fakat yabancı -genelde İngilizce- inceleme ve kutu açma videoları bana yeterli geldi. Eğer Türkçe inceleme için bir talep olursa seve seve yardımcı olurum. Tekrar hoşgeldim.

edit: imla & ek bilgi

(Lenovo Y50/70 59-432245)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkman -- 24 Aralık 2014; 6:52:26 >

• Laptopu bugun aldim msi veya asus alacaktim aklimda hic yoktu kismet nasip isi =).aksam eve gecip detayli inceleme yaparim isterseniz bende almadn once ekrani cok kotu gelmisti bana ama performansi 5 bin tl lik laptoplar kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetbugra -- 24 Aralık 2014; 15:48:23 >
  • beyler laptopu baya begendim.belkide kötü bi laptopdan sonra iyi kaliteli laptop kullandıgım içinde olabilir.ekran konusuna gelecek olursak ekran gayet güzel gayet can alıcı renkte.bi 2 oyun da test ettim performansı gayet güzel.simdide lol e giriş yapacam bakalım fps performansı nasılmış.girer girmez düzenleyip buraya tekrardan yazacagım.
    lol de fps genellikle 190 larda nedenini anlamis degilim internetim yavas.pazar gunu ogrenci evine gececem orada tekrar test ederim sizlerle paylasirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetbugra -- 24 Aralık 2014; 21:43:40 >
  • Beyler pc nin acma tusunun yanindaki tus ne ise yariyor birde dun oynarken 1 2 donma sorunu yasadim lolde bi anlik donma vardi.guncellemeleri kontrol ettim hepsi guncel diyor.baska guncellemeye nerelerden bakabilirim birde donma sorunu yasayanlar cozdumu?

• Arkadaşlar ilk izlenimlerimi ve sorularımı paylaşmak istiyorum.

- Bilgisayarı beğendim gayet şık ve güçlü.

- Ekranıyla ilgili problem yaşamadım, içime sindi yani. Bazı programlar ya da uyarı ekranlarında yazılar bulanık oluyor sadece, o da beni pek etkilemedi.

-Klavye daha doğrusu tuşları hiç beğenmedim. Özellikle "R" tuşuna bastığım zaman etrafındaki tüm tuşlar dalgalanıyor, içerden birbirleriyle bağlantılı olduğu için. Keza boşluk tuşunda da bir takılma söz konusu. Bazen, çıtırdıyor ve ben pek memnun değilim.
    (Özellikle bu konuda benim içimi rahatlatırsanız sevinirim. Bu sorunun sadece bende olma ihtimali pek yok gibi ama olur mu olur? Cevaplarsanız sevinirim.)

- İncelemelerde mousepade pek değinilmemişti. Mousepad kullanışlı, kesinlikle vasat değil. Çift parmak slide çok rahat kullanılıyor.

- Hoparlörler yeterli ama "Oooo, JBL yapmış!" da bir şey yok kanımca.

- Cihaz olabildiğince sessiz, varlığıyla yokluğu bir.

...

• brkman kullanıcısına yanıt
    Hocam katıldığım ve katılmadığım bazı noktalar var. Ayrıca sorularım da var.
    Cihazı ben de kullanıyorum.
    Ekranı evet gayet güzel bence de sert eleştiri yapanlar cidden ön yargılı.
    Hoperlörüne laf ettirmem kesinlikle. Bence çok başarılı. Masaüstümdeki 2 tane logitech hoperlör kadar sesi var nerdeyse.
    Sorum ise bende hdd'den sanırım sessiz de olsa kulakta duyulabilecek ses geliyor ara ara cz czzt diye ama sürtünme sesi değil. Sanırım normal çünkü sadece kulaklka algılanabiliyor. Ses kayıtlarında hiç anlaşılmıyor. Bir de render falan yaparken fandan normal hava sesi geliyor. Normaldir dimi bunlar?

• Ben bu notebook'u Cumartesi günü Vatan'dan aldım. Çok güzel, çok beğendim. Ancak anlamadığım birkaç mevzu var yardımlarınızı rica ediyorum.

1- Bundan daha düşük modellerde 8gb SSD varken neden bunda yok acaba? Önceki sayfalara biraz baktım ama aradan zaman geçmiş biraz acaba halen garanti sorunu oluyor muyki?

2- Ekran kartı hafızasının 4 gb olduğu bir yer göremedim. Özellikle dxdiag ile baktığımda böyle bir ifade yok. Bunu nereden anlarım?

Teşekkürler...
  • bende özelliklerini beğendim internette baktım pcdepo.com sitesinde 2870 tl idi fakat ekran yorumları dolayısıyla aklımda soru işareti oluştu biraz internette araştırayım derken saat geç olmuş neyse yatıp yarın alırım dedim bugün almak için siteye girdim fiyat 3006 tl

sadece 16 saat geçti 136 tl zam konulmuş ne kadar basit zam yapıyorlar (askari ücret 949 tl günlük 32 tl gelir)
  • arkadaşlar sizlere bir sorum olacak Nvidia sitesinde gtx860 için gtafik saat hızı olarak 797+boost veya 1029+boost yazıyor (GTX 850--870--880 de tek değer var fakat 860 da 2 değer) bu bilgisayardaki ekran kartının saat hızı kaç ki?
  • arakaşdalar yeni pc alanlar pc de sorunlar varmı olum suz yönleri neler ben asus n505 serisi düşünüyodum o 3000tl bu 3200 tl en azından lenovada işlemci ve ekran kartı daha iyi oldugunu gördüm ve lenva almayı düşüüyorum lenovanın kasası nasıl arkadaşlar alminyummu yani sizi saglamlıgı doyurdumu bide windowsun leptop için derecelendirmesini bizim için paylaşırmısınız teşekkürler
  • Arkadaşlar. Ekran ile ilgili sorun yaşayanları dikkate almayın fakat yine de bir mağaza inceleyin ürünü. Ekranın zaten antiglare olduğu belirtliliyor, sorun yaşayanlar sanırım bunun yüzünden dert yakınıyor. Fakat daha önemli bir sorun var. Ben pcdepo üzerinden satın aldım ürünü ve geçen hafta elime ulaşan ilk üründe klavyede tuşlarda problem vardı ve birebir değişim yaptırdım. Bugün yeni kutu ulaştı elime. Her şey güzel, güncelleme ve yüklemelerimi yaparken farkettim ki "touchpad"in sağ tuşu köşede çalışmıyor. Ancak ortadaki çizgiye yakın basmak gerekiyor. Cihazı pzt günü tekrar göndericem bu yüzden.
  • arkadaşlar bu gün vatana gittim pc yi kontrol ettim pc iyi hoş güzelde aliminyum kasa degil birinci üzerindeki kulanılan malzeme güzel bir malzeme hoş bir hisiyat veriyor asusda oldugu gibi bununda pili çıkmıyor ama şarjın sürekli taklı olması sorun degimiş %100 olunca enerjiyi kesiyor %30 olunca otomatik şarj işlemini başlatıyormuş bu işlem güzel ama oyun oynayan bi kişi bataryayı bir günde 3 defadan fazla boşaltıp şarj eder diye düşünürum çünkü ekran kartı asus un kinden daha gtx860m ddr5 ve 4gb bunun yanında işlemciside i7 4710m bunlar zaten yeterli özellikler şu ekrandaki sorunu ben tam anlamadım daha dogruzu inceledigim pcde gözüme çarpan bişey olmadı sadece bu kadar büyük bir firma pc nin üzerindeki yapışkanları yamuk olarak yapıştırmış bu komik durmuş ekrandaki sorun tam olarak nedir. birde bence işlemci ve ekran kartının iyi olması kasanın plastik tarzı bi malzemeden yapılmasına çok takılmasam iyi olur diye düşünüyorum kullanıcıların yorumlarını bekliyrum

• arkadaşlar iki laptop arasında ki özellik farkı fiyat farkına değer mi sizce

Lenovo Ideapad Y50 59 425035 fiyatı 3475 tl [ HD WLED True-Life ekran ve 1 TB SATA HDD / 8 GB SSD Hybrid HDD ]

Lenovo Ideapad Y50-70 59 432245 fiyatı 3047 tl (2850 tl de gördüm ama şuan değil) [ Full HD(LED) ekran ve 1 TB HDD ]
  • Beyler benim laptopta ölü piksel tespit ettim. Çook minik ve kırmızı, ayrıca beyaz renklerde beyaz oluyor, mesela mouseu üstüne götürünce kayboluyor ama öbür renklerde kırmızı. Hiç anlaşılmıyor aslında ama insan gözü işte. Bir kez görünce sürekli oraya göz takılıyor. Ne yapacağım ben? Ürün hepsiburadadan nerdeyse 1 ay oldu kullanalı

• quote:

Orijinalden alıntı: ertandu

Selam arkadaşlar i7li modelini aldım 2 gün oldu sizce ssd takmalımıyım takarsam garanti bozulurmu

Lenovo teknik servisini aradım hdd çıkarıp ssd takmak istiyorum ama garanti bozulurmu diye sordum bana bozulmayacağını söyledi fakat garantiye yollarken hdd takmanız gerekiyor dedi 3 kere tekrarladım kesin olarak deilmi falan diye bana ileridie herhangi bi sorun çıkarırlarsa delil olarak sunacağım nede olsa görüşme kayıt altına alınıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu bilgisayarda ekranı açıp değiştirenleri gördük. Şuan da ekranı değiştirmeden 4k görüntü elde edemiyor muyuz ? yani isteğe bağlı 4k hd ekran dedikleri ekran paneli değiştirilirse mi mevcut ? 2 3 tane 4k film var elimde 4k çözünürlük elde edersem bu şekilde izlemeyi planlıyorum :) Yardımlarınız bekliyorum, ve birde video izlerken saniyenin 2 de 1 i kadar kısa süreli teklemleer yaşıyorum çözen varsa bilgilendirebilire sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.