Şimdi Ara

LENOVO Y50 (Y5070 59-432245) Notebook Satışta (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
10
Favori
57.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ürünü dün aldım oyun oynarken veya video izlerken mouse hareket ettirmediğim zaman video veya oyun donmaya başlıyor hareket ettirdiğim donma gidiyor.sonra yine oluyor anı şey nedeni nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: binali.g

ben ürünü dün aldım oyun oynarken veya video izlerken mouse hareket ettirmediğim zaman video veya oyun donmaya başlıyor hareket ettirdiğim donma gidiyor.sonra yine oluyor anı şey nedeni nedir acaba

Hocam güle güle kullanın güncelleştirmeleri yüklediniz mi acaba onları yükleyince düzelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: binali.g

ben ürünü dün aldım oyun oynarken veya video izlerken mouse hareket ettirmediğim zaman video veya oyun donmaya başlıyor hareket ettirdiğim donma gidiyor.sonra yine oluyor anı şey nedeni nedir acaba

hocam bu hdd ile alakalı bir durum.raid sürücüsü güncellerseniz düzelebilir.bende şuan ssd takılı ve muhteşem performan alıyorum.yani böyle bir cihaz en azından 128 gb ssd falan ile kullanılsa daha hakkını verir bence.
    bu arada ekranı kötü denmiş.ekran gayet yeterli özellikle msi ge 60 kullandım ondan cidden çok daha iyi.kasa kalitesi msi ve monsterlere göre oldukça iyi.
    piyasada fiyat ve özellik olarak taşınabilirlik olarak bu cihaza söylenebilecek tek şey ssd harddiski olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esperer -- 13 Ekim 2014; 10:06:33 >
  • esperer kullanıcısına yanıt
    SSD yi kendiniz mi taktınız hocam ?

Lenovo müşteri hizmetleri biz değiştirmiyoruz,değiştirirseniz garanti dışı kalır dedi bana
  • abdispowerr kullanıcısına yanıt
    aldığım gün hatta pc yi hiç açmadan taktım :) vatana söyledim durumu normal hdd yi takarsın öyle göndeririz sorun olmaz dediler.ama ben onların yalancısıyım ne olur bilemem yani.ama bence hdd ve ram değiştirebilir parçalar garanti etiketi vs de yoktu bence bir sorun çıkarmaz diye umut ediyorum.
    şöylede bir durum var aslında haklılar neden derseniz atıyorum şimdi ssd niz üzerinde takılı gönderdiniz ve atıyorum size değişim çıktı ssd niz ne olacak yada onların fabrikadan değiştirmeleri için sonuçta üzerinde takılı olan 1 tb hdd olması gerekir bence sırf bu yüzdendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esperer -- 13 Ekim 2014; 10:25:48 >
  • bu arada dün bir abimize daha aynısından aldık ancak mağazada olmadığı için çarşamba günü getirtecekler.240gb samsung proda aldık yanında ve onuda hiç açmadan direk ssd yi takacağız :)
    bir bilgilendirme daha yapayım ben eylül 24 de aldığımda bana Office 360 hediye ettiler.dün aldığımızda kampanya bitti dediler siz vatandan alırken Office 360 hediye ettiler mi acaba ?
  • esperer kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde aklıma geldi o şekilde yapmak ama risk almak istemedim

Ben pcdepo dan almıştım 2900 TL ye 26.08.2014 tarihinde ve Ağ kartı hata verdi
    Teknik servise gönderdim ağ kartını değiştireceğiz dediler,azami 15 gün sürer parçanın yurtdışından gelmesi dediler.
    Bende değişim talep ettim değişime onay çıktı pcyi pcdepo.com a gönderdim şu an stoklarında yokmuş beklemedeyim ama pc geldiğinde SSD takmayı düşünüyorum.
  • lenovo y5070 donanım açısından son derece kaliteli özelliklere sahip ve her türlü ihtiyacını karşılayabilcek bir model. kesinlikle tavsiye ederim,şimdiden iyi günlerde kullan :)
  • Şu alette ssd olsa çoktan almıştım. Büyük eksiklik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

Şu alette ssd olsa çoktan almıştım. Büyük eksiklik.

En büyük eksiklik sdd tabiki.Eksik yan olarak ekran kenarlarını parlak plastik yapmasalar daha iyi olurdu.Bide ekran gerçekten cansız kalıyor.Bunun yanında harika bir laptop.Bu arada 15.6 lık çantama zar zor sokabıldım.Çanta alacak olanlar denesin iyice.
  • 256 ssd takip harici hard disk kullanmak iyi olurmu bu laptopta. Arsiv yapan biri degilim sadece oyun oynarim.

• Arkadaslar sıfırını boşverin 40 saat kullanılmışı var nakit 2350 tl ye vereyim :-)

• Arkadaşlar dün ürünü almış bulunmaktayım kasa olarak gördüğüm en güzel laptoplardan biri (kesinlikle abartmıyorum lenovo dan bukdarını beklemezdim helal olsun) performans olarak daha detayli incelicem 2 gün icinde. Sorularınz varsa elimden geldiğince cevaplamaya calısırım. Alanlara hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okibay

Arkadaşlar dün ürünü almış bulunmaktayım kasa olarak gördüğüm en güzel laptoplardan biri (kesinlikle abartmıyorum lenovo dan bukdarını beklemezdim helal olsun) performans olarak daha detayli incelicem 2 gün icinde. Sorularınz varsa elimden geldiğince cevaplamaya calısırım. Alanlara hayırlı olsun.

Hocam lenova deyip geçme geçen bir yerde okudum dünyanın en iyilerinde 1. sıradaydı.Kasa bana görede şuana kadar gördüğüm en iyi kasa uzay kasa diyorum ben.Eski BMW lerdeki gibi tek kötü yanı el ızı bırakıyor ve ekran cevresı parlak. yansıtmasız ekrana parlak çerçeve koymak hangı akıl anlamış degılım. unutmadan hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 15 Ekim 2014; 17:27:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

Hocam lenova deyip geçme geçen bir yerde okudum dünyanın en iyilerinde 1. sıradaydı.Kasa bana görede şuana kadar gördüğüm en iyi kasa uzay kasa diyorum ben.Eski BMW lerdeki gibi tek kötü yanı el ızı bırakıyor ve ekran cevresı parlak. yansıtmasız ekrana parlak çerçeve koymak hangı akıl anlamış degılım. unutmadan hayırlı olsun.

Kardesim resimlerde gorduumden cok cok iyiydi o arkasındaki egik ızgaralar falan spor araba havası katmıs :D. dediin gibi parmak izi bırakıyo y510p de böyleydi. Basımdan 2 tane y510p sıkıntılı ürün gecince parmak izi falan benm icin yalan oluo :) o cerceve benide rahatsız etti klavye tabanını bile mat siyah yapmıslar biraz karbon havası var ama cerceve olmamıs goruntusunde kucuk bir kusur diyelim. Tesekkur ederim alan herkese de hayırlı olsun ben birazdan denemelere baslıcam ;) iyi eglenceler herkese...

• okibay O kullanıcısına yanıt
    Dene kardesim eline alinca saglamlik hissi veriyor insana.kutusunda bile asalet var. Buna ssd yi ekleseler uzay mekigi olur.Ben sorunsuz kullaniyorum suan.Tasarim gercekten guzel ilk basta toshibaya guzel diyordum bunun kasayi görunce unuttum toshibayi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

Kardesim resimlerde gorduumden cok cok iyiydi o arkasındaki egik ızgaralar falan spor araba havası katmıs :D. dediin gibi parmak izi bırakıyo y510p de böyleydi. Basımdan 2 tane y510p sıkıntılı ürün gecince parmak izi falan benm icin yalan oluo :) o cerceve benide rahatsız etti klavye tabanını bile mat siyah yapmıslar biraz karbon havası var ama cerceve olmamıs goruntusunde kucuk bir kusur diyelim. Tesekkur ederim alan herkese de hayırlı olsun ben birazdan denemelere baslıcam ;) iyi eglenceler herkese...

Hocam başladınız mı testlere ? Ekran konusunda ne düşünüyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tony Iommi

kardesm basldım bugun acıkcası ekran benden biraz eksi puan aldı ama öle abartılcak aa cok kotuluk bir durum yok. Bende de takılmalar oluo belli aralıklarla 1-2 snlik sinir bozucu onu halletmeye calıscam simdi cözum bulan varsa paylasırlarsa guzel olur
  • quote:

quote:

kardesm basldım bugun acıkcası ekran benden biraz eksi puan aldı ama öle abartılcak aa cok kotuluk bir durum yok. Bende de takılmalar oluo belli aralıklarla 1-2 snlik sinir bozucu onu halletmeye calıscam simdi cözum bulan varsa paylasırlarsa guzel olur

http://forum.donanimhaber.com/m_97842756//tm.htm#98440663 şuraya bir bakım derim

• quote:

quote:

Tesekkurler hocam. Aslinda ekran önemli benim için doğal en yakın renkleri almam lazım fotoğrafçılık ile uğraştığım için. Asusun ips ekran modelleri aklımı çok çeliyor o yüzden. Keşke şartlar el verse de retina ekran bir macbook pro alabilsek :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.