Şimdi Ara

LENOVO Y50 (Y5070 59-432245) Notebook Satışta (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
10
Favori
57.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun Aleykum arkadaşlar, LENOVA Y5070, ASUS N750JK, MSI GE70 APACHE, bu 3 ünün arasında kaldım. lenova yaklaşık 1000 tl daha uygun fiyatta ama almışken iyisi olsun diyorum. Sizce Y5070 mi alayım ? Kullanan arkadaşlar memnunmu ?
  • Hocam ben lenovo yu aldım, daha 2 gün önce aldım, laptopun altını düz masa vb gibi bir zemine koymazsanız ısınma problemi yaşatacaktır ama masa vb yüzeyler de sıkıntı yaşatmıyor. full ayarlar BF3 için konuşuyorum, ekran oyunun karanlıkta gece b zamanalrda geçtiği zamanlar da arkadan gelen bi aydınık varsa iptal oluyor ama onun haricinde görüntü kalitesi olarak çok güzel, ancak grafik performansı olarak msi den düşük performans veriyo, asusla aynı belkide daha iyidir, bu 3 ürün arasından ben olsam alabiliyo olsam msi yi alırdım, onu alamadığım için lenovo yu aldım diyebilirim zaten :) ancak performans istiyorsan sadece 3200 tl ye monster tulpar var gerçekten bi canavar :)
  • Ve evet arkadaşlar lenovo y50 kervanına bende katıldım, ancak ben uzun süre oyun oynadığımdan daha rahat etmek için 50 60 tl ye kadar olan bir notebook soğutucu istiyorum bu pc ye uyum sağlayacak ve sağlam bir cihaz olmalı, performansının çok yüksek olmasına gerek yok zaten, ısınma sorunu pek yok, o yüzden 61 tl bile değil 60 tl ve altı önerebileceğiniz, ancak sadece kullandığınız ve kalitesini bildiğiniz ürün önerirseniz sevinirim, ve tek usb olmalı çift usb olursa zaten mouse ve soğutucu takınca yer kalmayacak :D şimdiden teşekkürler
  • exmachine E kullanıcısına yanıt
    Kaç TL aldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında ben en başta bilgisayara hayran kaldım.sonra dedim ucuz etin yahnisi olmaz(dolar kanatlanmadan önce) Bi.çok yabancı ve yerli siteyi araştırdım. Video lar izledim.conclusion:
    Ekranin
    -parlaklığı
    -kontrasti
    -renk derinliği
    Abartmıyorum yerlerde(msi ge ve gs serisine gore)
    İşlemci,ekran karti,motherboard i çoğu üst seviye bilgisayarla aynı
    Ama gel gorki benchmarklar ole demiyor.
    Yüzde 15lik bi kayıp var ortalama olarak(yine msi ve gigabayt a göre)
    Kasa kalitesi iyi denebilir(çok iyi diyenler için önerim gs 60 ve 70)

Klavye yine karşılaştırmalı olarak idare eder (plastik tuş takım kullanmışlar )(hemde kalitesiz)
    Eski fiyatı (2600-2800)arası yine alınır ama 3200-3500 arasında gerçekten iyi bilgisayarlar var (şahsen 300-400 lira daha veririm mis ge60 apache pro yu alirim)
    Ağırlığı gerçekten iyi ama yine gel gör ki batarya yüzde 50 parlaklikta internette 3 saati zar zor goruyor)
    Yine de alırım diyosaniz hayırlısı olsun diyelim (sorusu olanlar olacaktır belki msi gs60 gosth pro kullanicisiyim)

• ofliwilson O kullanıcısına yanıt
    3200 almayı düşünüyordum

• Hacı yani dediğim gibi msi ge60 apache pro 3699tl ebrar bilgisayarda
    7200 rpm hdd ve 128 gb ssd si var
    Yani paran varsa kesinlikle tavsiye ederim
    Özellikle ekran lenovodan çok daha iyi
    Ama 3kg a yakın bi ağırlığı var göz önünde bulundurmanız lazım arada 500 600gr fark var

• Desmotes kullanıcısına yanıt
    ofliwilson O kullanıcısına yanıt
    An itibari ile vatan d 3200 lira

Kardeşim zaten 3200 ona vermektense monster Victor alayım mı diye düşünüyorum kafa çelme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 10 Ekim 2014; 12:46:15 >
  • http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=468883&kat=6453&lang=tr-TR
    Bunu da bi dusun istersen
    Göz 870 le kafa kafaya ekran karti var
    Ama 4 kg:)
    Bide ben victor modelini bulamadım
    O nasil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofliwilson -- 10 Ekim 2014; 14:14:26 >
  • ofliwilson O kullanıcısına yanıt
    bunun stok durumu yok ya :D

http://www.victor.com.tr/

buda victor
  • Arkadaşlar ben bu laptop vb. ürünleri internetten almakta pek yakın olan biri değilim çünkü bi skntı yaşandığında ürünü servise verdiğiniz andan itibaren size gelme süresi vatan dan aldığınızda olan sürenin 2 katı, vatan computer da olan ürünler arasında seçim yaptım yani, 3199 tl ye aldım, monster tulpar da 3199 tl idi onu alabilirdim çok daha iyi performans verebilir di de ama üni de öğrenciyim bi problem yaşadığımda bilgisayarım olmadan 2 hafta geçirmek bile beni çıldırtırken monster da servise verice oraya gidicek yapılıcak geri gelicek en az 1 ayı tamamlar, bana göre değil, ki bide serviste istediğiniz problem giderilipte başka bi problem çıkma durumu olursa hayda bidaha geriye :D gerek yok, ve bu pc de tasarım muhteşem, msi var ancak rkibi ancak msi de 3200 tl ye bu özellkleri alamazsınız yine benim gibi sadece mağazadan alıcam derseniz :) seçme sebebim mağzalarda olan alabileceğim max fiyat olan 3200 tl de en iyisi bu olmasıydı :)

• öncelikle hayırlı olsun, bende bugün almak için mağaza mağaza gezdim ama ne Bimkes'te nede Vatan'da bulamadım. Sadece teşhir ürünü kalmış, üstelik yakın zamanda yeni partinin gelmesini beklemiyoruz dediler. Acaba siz hangi ilden ve mağazadan aldınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desmotes

öncelikle hayırlı olsun, bende bugün almak için mağaza mağaza gezdim ama ne Bimkes'te nede Vatan'da bulamadım. Sadece teşhir ürünü kalmış, üstelik yakın zamanda yeni partinin gelmesini beklemiyoruz dediler. Acaba siz hangi ilden ve mağazadan aldınız.

Hangi ildesin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverGiveLife

quote:

öncelikle hayırlı olsun, bende bugün almak için mağaza mağaza gezdim ama ne Bimkes'te nede Vatan'da bulamadım. Sadece teşhir ürünü kalmış, üstelik yakın zamanda yeni partinin gelmesini beklemiyoruz dediler. Acaba siz hangi ilden ve mağazadan aldınız.

Hangi ildesin hocam

Ankara.
  • quote:

quote:

quote:

Hangi ildesin hocam

Ankara.

Ankamall de var gösteriyor vatan in sitesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

quote:

quote:

Hangi ildesin hocam

Ankara.

Ankamall de var gösteriyor vatan in sitesi

Bugün Ankamall'e Bimeks'e bakmak için gittim, orda vatan olduğunu unuttum Söğütözü şubesine gittim. Sadece 1adet teşhir ürünü var dediler, Ankarada hiçbir şubemizde kalmadı dediler. İnternette söğütözü'nde de var gözüküyor ama durum böyle yinede birara ankamall dekinede uğrarım.

• Dün gittim aldım 3.200 TL civarı vatandan,

eve geldim açtım bilgisayar sorunlu çıktı. HDD ses geliyor, 8 dakikada açılıyor üstüne mavi ekran hata veriyor götürdüm iade ettim başka bir tane verdiler

şuan sorun görülmüyor ama bu olay beni bilgisayardan soguttu açıkcası.
  • Dün gittim bende vatandan aldım.Bu özellikler ile alınacak en iyi laptop sanırım şuan.İstanbuldaki vatanlarda teşhire koymuyorlar.Çok satılıyor şuan.İnternet stoğunda çok varmış ama mağzalarda 2-3 adet zor bulunuyor.

• Eski laptop a göre yazı karakterleri bana farklı geldi küçük.Sizdede durum böylemi acaba internet yazılarıda çok farklı.Menü yazıları küçüktü büyüttüm biraz ama karakter farklı geliyor gözüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 12 Ekim 2014; 16:37:29 >
  • arkadaşlar bilgisayar 3 4 gündür bende, oyun performansını tam olarak zorlama şansım olmadı sadece Battlefield 3 oynadım ultra ayarlarda bi sorun yok, ancak farkettiğim tek sorun film izlerken 10 15 dk da 1 yarm saniyelik 1 saniyelik kasmalar yada bi nevi teklemeler yaşıyorum bir arkadaşta mw3 oynarken bu sorunu yaşıyomuş, bakalım ne çıkacak altından, sürekli olarak devam ederse sinir bozacak bi durum, bu durumu yaşayan yada çözen olursa da haber verebilirse şimdiden teşekkür ederiz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.