Şimdi Ara

LENOVO Y50 (Y5070 59-432245) Notebook Satışta (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
10
Favori
57.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GuiWan

Ürünün ekranına yapılan yorumları okudum da anti-glare yani yansımasız olması büyük bir nimetken bunun beğenilmemesine şaşırdım. Ben de dahil millet üstüne para veriyor mat ekran almak için zira ekranlarda en nefret edilmesi gereken şey arkadan ışık geldiğinde ayna gibi kendinizi görmenizdir.

Eleştirilen kısım mat ekran olması değil,panel kalitesi.Mat ekranı şöyle düşün,telefonun ekranına mat jelatin takıyorsun ve yansımayı engelliyor.ekran parlaklığ ve canlılıģıı zayıf kalıyor,abartı değil ama belli ediyor.Ürünü karalamıyorum,bende almayı planlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En uygun fiyat nerede şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar incelemesini yapan var mı laptobun? Isınma sorunu vs. var mıdır? Vatan bilgisayarda değişim yapılıyor mu bide bilginiz var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

Arkadaşlar incelemesini yapan var mı laptobun? Isınma sorunu vs. var mıdır? Vatan bilgisayarda değişim yapılıyor mu bide bilginiz var mi?

Yapmak zorunda yasada var zaten 15 gun icinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverGiveLife -- 21 Eylül 2014; 15:08:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverGiveLife

quote:

Arkadaşlar incelemesini yapan var mı laptobun? Isınma sorunu vs. var mıdır? Vatan bilgisayarda değişim yapılıyor mu bide bilginiz var mi?

Okudum sitede bende teşekkürler. Yani iade edip başka bilgisayar alabiliyorum değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeverGiveLife

quote:

Okudum sitede bende teşekkürler. Yani iade edip başka bilgisayar alabiliyorum değil mi?

TAbiki alirsin

• NeverGiveLife kullanıcısına yanıt
    Toshiba P50-B-10F yi değiştireceğim acaba toshiba mı lenovo mu dersiniz? Herkese soruyorum.
  • quote:

Toshiba P50-B-10F yi değiştireceğim acaba toshiba mı lenovo mu dersiniz? Herkese soruyorum.

Eger oyun agirlikli istiyorsan lenovo ama kasa dizayni kalite diyorsan toshibayi alabilirsin.

• Bugün bende aldım vatandan 3137 TL malzeme kalitesi mükemmel. Isınma yok içini ssd takmak için açtım içinde çift fan var. Ekranı çok güzel yeterli parlaklık var ve yansımasız olması çok iyi. Tek hoşuma gitmeyen yanı klavyesi biraz sert geldi bana başka söylenecek hiçbir söz yok.
    Dileyen arkadaşlarımın sorularını cevaplayabilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: esperer

Bugün bende aldım vatandan 3137 TL malzeme kalitesi mükemmel. Isınma yok içini ssd takmak için açtım içinde çift fan var. Ekranı çok güzel yeterli parlaklık var ve yansımasız olması çok iyi. Tek hoşuma gitmeyen yanı klavyesi biraz sert geldi bana başka söylenecek hiçbir söz yok.
    Dileyen arkadaşlarımın sorularını cevaplayabilirim...

Garanti bozulmuyor degilmi SSD takınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverGiveLife -- 24 Eylül 2014; 18:52:54 >
  • Tam olarak bilmiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esperer -- 24 Eylül 2014; 19:16:23 >
  • quote:

Tam olarak bilmiyorum :)

Bozuluyor diye biliyorum umarim yaniliyorumdur

• NeverGiveLife kullanıcısına yanıt
    Hiç aklıma gelmedi ama arka taraf tek parça ve kapağı Sökmek bayağı zordu

• quote:

Hiç aklıma gelmedi ama arka taraf tek parça ve kapağı Sökmek bayağı zordu

Umarim garantisi gitmez

• PC nin fiyatı vatanda sürekli artıyor :)

• 3172 liraya ürün almış bulunmaktayım, gayet hoşuma gitti
  • Arkadaşlar bende bu gün vatandan 3172 tl ye ürünü aldım gayet iyi bi ürün ve fiyatının düşeceğini sanmıyorum. Özellikleri zaten ortada bunun yanında tasarım olarakta cihaz 10 numara diyebilirim. Ekran evet benimde biraz garibime gitti ilk başlarda ama göz alışınca sorun ortadan kalkıyor. Bu fiyata bence süper tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelmurat

Arkadaşlar bende bu gün vatandan 3172 tl ye ürünü aldım gayet iyi bi ürün ve fiyatının düşeceğini sanmıyorum. Özellikleri zaten ortada bunun yanında tasarım olarakta cihaz 10 numara diyebilirim. Ekran evet benimde biraz garibime gitti ilk başlarda ama göz alışınca sorun ortadan kalkıyor. Bu fiyata bence süper tavsiye ederim.

Ekran'la ilgili garibine giden ne?

Lenovo'nun genel ekran kontrast/parlaklık ve rengine göre daha mı başarılı daha mı kötü? Kıyaslamayı neye göre yapmak gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkman

quote:

Orijinalden alıntı: rebelmurat

Arkadaşlar bende bu gün vatandan 3172 tl ye ürünü aldım gayet iyi bi ürün ve fiyatının düşeceğini sanmıyorum. Özellikleri zaten ortada bunun yanında tasarım olarakta cihaz 10 numara diyebilirim. Ekran evet benimde biraz garibime gitti ilk başlarda ama göz alışınca sorun ortadan kalkıyor. Bu fiyata bence süper tavsiye ederim.

Ekran'la ilgili garibine giden ne?

Lenovo'nun genel ekran kontrast/parlaklık ve rengine göre daha mı başarılı daha mı kötü? Kıyaslamayı neye göre yapmak gerekir?

Şu anda önümde samsung led toshiba hd ekranları olan laptoplar var üçünü yanyana koyduğumda en mat ve renkleri en soğuk ekran bu diyebilirim belki ayarlarıyla braz ısıtılabilir ama bilmiyorum denemedim. Karanlık oyunlarda sıkıntı olabilir falan yazmış bazı arkadaşlar ama ekrn diablo3te gayet tatminkardı. Bende daha karanlık oyun yok :)
    Bu özelliklere sahip diğer makinaların kasalarına göre çok daha ince olduğu için ısınırmı diye korkum vardı fakat böyle bir problem olmadı. Oyunlarda gayet iyi ...Ayrıca ses sahiden harika aususn sub lı ses sisteminden bence daha daha iyi JBL yapmış diyorm. Fiyatının en iyisi diyebilirim.

• Arkadaşlar 26.08.2014 tarihinde aldığım Lenov Y50-70 ürünüm Güncelleme sonrası Ağ hatası verdi,servise gönderdim ağ kartını değiştirmemiz gerekiyor yurt dışından parça bekliyoruz dediler.
    Bende cihazı alalı daha 1 ay oldu yenisini talep ediyorum dedim..
    Şu an cevap bekliyorum..Değişim kararı çıkarsa pcdepo dan aldığım Y50-70 ürünün yenisinimi istemeliyim yoksa para iadesimi talep edeyim kararsız kaldım.

Bana önerebileceğiniz daha sağlam, ince, şık 3000 ile 3500 arası tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.