Şimdi Ara

LENOVO Y50 (Y5070 59-432245) Notebook Satışta (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
10
Favori
57.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mgulec38

Ya arkadaşlar ne ben msi'den para alıyorum ne de lenovoya düşmanlığım var hatta lenovo dünya satışlarında birinci sırada ama laptopdan izlenimi söyledim ikincisi artık laptopu elinize almadan önce video siteleri çok iyi inceliyor onun için videoları izlemenizi tavsiye ederim msi ge60 APACHE laptoplarda sıvı soğutma var asus n750jk da bildiğim kadarıyla sıvı soğutma var üçüncüsü donanımları ucuza mal edildiği için fiyatı yüksek biraz bekleyin demek istedim yanlış anlaşılmaya sebep verdiğim ve sürç-i lisan ettiğim için özür dilerim

Apache de sıvı soğutma olduğunu nerden okudunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgulec38 M kullanıcısına yanıt
    sıvı soğutma mı? :D önceki yorumuna cevap bile vermeyeceğim çünkü şuan o menteşeleri elde kalan laptoptan yazıyorum :D surçilisan filan geç bunları da insanları yanlış bilgilendirmek gerçekten ayıptır.
  • Merhaba değerli arkadaşlar,
    Bugun cihazı inceleme fırsatı buldum.İlk izlenimlerimi aktarayım sizlere.Cihazı hep unboxing videolarından izlemiştim daha önce...
    Öncelikle cihaz gerçekten uzaktan bile dikkat çekiyor.Muhteşem bir kasa tasarımına sahip bence ve incelik konusun da da harika buldum açıkçası.
    Klavyenin bulunduğu kısım mat dizayn edilmiş ve çok iyi görünüyor.Ayrıca ekran ile gövdeyi ayıran kısımların içerden başlaması ayrı bir hava katmış kesinlikle.
    Bu arada klavye kısmında bazı esnemelerden bahsedilmişti,özellikle dikkat edip denedim ve kesinlikle rahatsız edici bir durum sözkonusu değil di.
    Açıkçası tasarım bence muhteşem.
    Gelelim ekrana,çok konuşuldu bu da.Eğer bilgisayar alıp kullanmaya başlarsanız hiçbirşey sizi rahatsız etmeyecektir ekran konusunda ta ki yanına farklı bir model koyup karşılaştırana kadar...Yanlış hatırlamıyorsam yanında Lenovo Y510 vardı ve Y50 nin ekranı bariz şekilde soluk duruyordu.çeşitli parlaklık ve renk ayarlarını yapmaya çalıştım ama maalesef yine aynıydı,bu arada açılı olarak bakmayı hiç söylemiyorum renkler ve görüntü başarısız oluyor IPS ekran olmadığı için.

Bir süredir Asus G550 yide inceliyorum ve hemen ardından onu da tekrar inceledim.Zaten direkt ekranı dikkatinizi çekiyor mükemmel bir doygunluk var renklerde bence çok başarılı.Ama açıkçası kasasını ben çok beğenmedim.Bir şeyler eksik gibi,kalın bir kasası var zaten.bir de ekran kartı gtx 850 fiyatı:3700 civarı...

Lenovo'yu özetleyecek olursam;

+Muhteşem ve dikkat çekici bir kasa
    +İnce kasa ve tasarım bütünlüğü
    +Güçlü bir cihaz
    +Harici DVD sürücü yanında geliyor
    +İyi fiyat

-Ekran kalitesi

Alır mıyım EVET alırım

Bu arada cihazı şans eseri Forum İstanbul Bimeks 'te teşhir olarak gördüm.
    Ellerinde 4 adet varmış.Fiyat:3.125 (Yanında 100 tl lik yazıcı ve 300tl lik hediye çeki veriliyor)

Teşekkürler...

• Fiyatlar bimeks hepsiburada ve pcdepoyla ayni gibi kimse pcdepodan almaz artık

• Hediye çeki mağazaya özelmi? Alt limit neydi çekte? Teşekkürler

• Greyblack kullanıcısına yanıt
    Bimeks mağazalarına özel %10 para puan gibi birşey her üründe sanırım.Çek'de direkt para gibi kullanılabiliyor.
  • Arkadaşlar merak ettiğim şey , Ekran 4k dan beklentiği karşılayamadığı için mi kötü yoksa gerçekten kötü bir ekran mı? almayı düşünüyorum ama önemli ekran benim için. Dizi film izlerken görüntü kötü mu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegantt

Arkadaşlar merak ettiğim şey , Ekran 4k dan beklentiği karşılayamadığı için mi kötü yoksa gerçekten kötü bir ekran mı? almayı düşünüyorum ama önemli ekran benim için. Dizi film izlerken görüntü kötü mu olur

Şu zamanda 1080p idealdir. Fazlasına gerek yok. 4K'da sıkıntılar çok oluyor. En basitinden dpi sorunu. Chrome berbat oluyor. Sizin yerinizde olsam 1080p alır geçerim.
  • Siz hangi bilgisayarı öneriyorsunuz. y510 a baktım ama bu daha şık ve ince geldi. Taşımam da gerekecek laptop u hafif bir de. Ekranına çok laf edilmese bu idealdi benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegantt

Siz hangi bilgisayarı öneriyorsunuz. y510 a baktım ama bu daha şık ve ince geldi. Taşımam da gerekecek laptop u hafif bir de. Ekranına çok laf edilmese bu idealdi benim için

Al gitsin kardesim ya takma ekranı bencd

• memoli31200 M kullanıcısına yanıt
    vatana falan gelsin almıcam. Ne zamana gelir mediamarkt teknosa vatan gibi yerlere bilen var mı ? tahmini olan ve ya
  • Görmeden alınmaz bilgisayar. O sebeple görmeden almanızı önermem.

• arkadaşlar yorumumla çok tepki aldım ama pişman olmamanız için ya bekleyin fiyat düşsün çünkü bir anda bir laptopa talep olursa fiyatı yükseliyor herkes telaşlanıyor millet alamaz oluyor lütfen hassasiyet gösterip alanlar izlenimini söylemekten çekinmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgulec38 -- 7 Eylül 2014; 19:41:15 >
  • Mimarlık programları raıno ve otoket gibi, rahat çalışır mı bununla?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGÜ

Mimarlık programları raıno ve otoket gibi, rahat çalışır mı bununla?

Çalışır

• Ekran kartı son modellerden biri olması nedeniyle kasılmadan çalıştırır

• Merhaba arkadaslar,

Laptopu bugun aldim, durumu sizlere hizlica aktarmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.

Oncelikle ürünün Wifi si rezalet bence, dandik netbookumda bile B-G-N calisirken bu cihazdaki wifide sadece B ve G modlari var, Netookumu balkonda kullanabilirken bu ürün balkonda cekmiyor..
    N modunu aktif edebilen varsa beni bilgilendirebilirse cok sevinirim bende calismadi..

Ikinci sorun ise bendeki laptopun ekran kartlari ters baglanis : Yani dahili ekran Intel 4600 e , HDMI cikis ise Nvidia ya baglanmis,
    Bunlari dogru sekilde baglayabilmemin bir yolu varmidir?

Ben yazdigim sorunlar ile ugrasirken sizlerden yorumlarınızı ve önerlerinizi rica ediyorum,

Gelismeler ile ilgili sizi yeniden bilgilendirecegim.

Selamlar..
  • Hocam haftaya salıya kalır mı? Bunu alacağım da Flash projelerim için yeni bir bilgisayar almam lazım

• Nasip olursa alacagım...

• quote:

Orijinalden alıntı: NeverGiveLife

Nasip olursa alacagım...

Nasip olursa bende almayi planliyorum :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.