Şimdi Ara

LENOVO Y50 (Y5070 59-432245) Notebook Satışta (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
10
Favori
57.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XmysticX

quote:

Orijinalden alıntı: memoli3120

quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

kime güvenipte alacağız arkadaşlar biz bu bilgisayarı?

forumda bu modeli novadan alıp çok memnun kalanlar var bence bir firmayı arayıp ya da mail atıp iletişime geçin yardımcı olacaklardır.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9810

fiyat da hiç değişmedi hep 3000 TL civarında yani öyle dansöz gibi bir 2800-bir 3150 olmuyor.

Kardesim yardımcı olmuyorlar alacaksınız o fiyat almayacaksaniz almayın diyorlar valla ne yapalım

fiyat açısından demedim zaten fiyat sonuçta ithalatçının verdiği fiyat üzerinde eklenen %3-5 kar ile belirlendiği için satıcı firmaların elinden pek bişi gelmez. İthalatçıda az sayıda getirdiği için ve ürünün satılacağını çok iyi bildiği için indirim yapmaz.

Arkadasım pcdepo da aynı yerden alıyor diger firmalarda yani onlar 2750 ye çekebiliyorsa fiyatı diğerleride çekebilir yani kardesim bu ac gozlulugu anlamıyorum ben bekleyeceğim elbet bu fiyata düşecek cogu kişide bekliyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2750 ye çeksin fiyatı pcdepo 3/4 kisi alacağız hemen pesin

• Arkadaşlar laptopu gidip inceleyeniz oldu mu teknik özellikleri iyi de donanımsal(kasa,ekran,klavye vs)olarak hiç tavsiye etmem yüksek torklu şık araba görünümde cilalı boyalı rot balans ayarları yapılmamış eski lastikli hurda yığını arabaya benziyor her zaman ki gibi lenovo göstermiş üç kağıtçılığını bu yüzden çok masraf açar kafanızı ağrıtır tavsiye etmem zaten fiyatı çok abartılı beklemeyin boşuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgulec38 -- 29 Ağustos 2014; 16:25:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgulec38

Arkadaşlar laptopu gidip inceleyeniz oldu mu teknik özellikleri iyi de donanımsal(kasa,ekran,klavye vs)olarak hiç tavsiye etmem yüksek torklu şık araba görünümde cilalı boyalı rot balans ayarları yapılmamış eski lastikli hurda yığını arabaya benziyor her zaman ki gibi lenovo göstermiş üç kağıtçılığını bu yüzden çok masraf açar kafanızı ağrıtır tavsiye etmem zaten fiyatı çok abartılı beklemeyin boşuna

Bu fikirlere nereden vardınız?

• quote:

Arkadaşlar laptopu gidip inceleyeniz oldu mu teknik özellikleri iyi de donanımsal(kasa,ekran,klavye vs)olarak hiç tavsiye etmem yüksek torklu şık araba görünümde cilalı boyalı rot balans ayarları yapılmamış eski lastikli hurda yığını arabaya benziyor her zaman ki gibi lenovo göstermiş üç kağıtçılığını bu yüzden çok masraf açar kafanızı ağrıtır tavsiye etmem zaten fiyatı çok abartılı beklemeyin boşuna

hocam her alette bi kusur var ne alalım 2.5-3 arası performansı soğutması kasa kalitesi servisi iyi alacağımız yer guvenilir olan?

• Ben cok sıkıldım beklemekten bu fiyata alacağıma gider msi Alir keyfime bakarım

• Arkadaşlar Ankara Akköprü Ankamall 2 deki Bimekste mevcut gidip inceleyebilirsiniz ben bu laptopla dair bütün inceleme videolarını izledim özelliklerini kullanmaya kalksan oyun oynamak istesen laptopun donanımsal sıkıntı verir boşuna 3.000 tlye kafan ağrır arkadaşın dediği gibi o fiyatlara msi alırsın daha ekonomik olsun dersen asus alabilirsin

• quote:

Arkadaşlar Ankara Akköprü Ankamall 2 deki Bimekste mevcut gidip inceleyebilirsiniz ben bu laptopla dair bütün inceleme videolarını izledim özelliklerini kullanmaya kalksan oyun oynamak istesen laptopun donanımsal sıkıntı verir boşuna 3.000 tlye kafan ağrır arkadaşın dediği gibi o fiyatlara msi alırsın daha ekonomik olsun dersen asus alabilirsin

Neden sıkıntı hocam gayet iyi her şeyi donanımı vs.

• ben elime aldım bir saat inceledim Çin malı kullanılmış ekran çıtaları tuttumu eli geliyor kasadan dolayı 2-3 fan olmasına rağmen videolarda gösterildiği gibi sıvı soğutma olmadığı için çok ısınıyor hava üfürme sesi kulağı tırmalıyor el izi bırakıyor klavye tam algılamıyor zaten Steelseries de değil siz bilirsiniz bu fiyata alınmaz bence

• quote:

ben elime aldım bir saat inceledim Çin malı kullanılmış ekran çıtaları tuttumu eli geliyor kasadan dolayı 2-3 fan olmasına rağmen videolarda gösterildiği gibi sıvı soğutma olmadığı için çok ısınıyor hava üfürme sesi kulağı tırmalıyor el izi bırakıyor klavye tam algılamıyor zaten Steelseries de değil siz bilirsiniz bu fiyata alınmaz bence

ya birader sorunlu musun gelmiş kötüleyip duruyosun ne alalım onda o var bunda bu var diyoruz cevap vermiyosun laf olsun diye konuşuyosun

• Aynen katılıyorum arkadaşım sana. Gelmiş buraya bilgisayarı kötülemekten başka bişey yapmıyor.
    Sanırım msi bu arkadaşa maaş falan bağladı, rakip firmaları kötülemesi için. (Böyle dememin nedeni klavyesi steelseries değil demiş olması ki steelseries klavyeyi sadece msi kullanıyor.)
    Sıvı soğutma yok demiş ama sıvı soğutma kullanan bir notebook söylememiş. Ben daha görmedim araştırdıklarım içerisinde.
    Bana göre bu fiyata alınabilecek en iyi donanıma sahip. Biz oyuncular için oyunun oynanabilirliği bilgisayarın sağlamlığından veya klavye ve ekran kalitesinden çok daha önemli.
    Ve bu bilgisayar diğerlerine nazaran çok daha iyi bir görünüşe de sahip.

Not: Arkadaş yazıyı yazarken daha noktalama işaretleri keşfedilmemişti sanırım...
  • quote:

ben elime aldım bir saat inceledim Çin malı kullanılmış ekran çıtaları tuttumu eli geliyor kasadan dolayı 2-3 fan olmasına rağmen videolarda gösterildiği gibi sıvı soğutma olmadığı için çok ısınıyor hava üfürme sesi kulağı tırmalıyor el izi bırakıyor klavye tam algılamıyor zaten Steelseries de değil siz bilirsiniz bu fiyata alınmaz bence

Cin malı olmayan bir bilgisayar gösterir misin

• bana 3000 lira civarı sıvı soğutmalı bir laptop gösterebilirmisin o kadar biliyorsun hadi 1000 lirada benden olsun 4000 liralık göster..ayrıca çinde üretilmeyen olacak...
  • Arkadaşlar dayanamayıp 2908 Lira(19TL kargo dahil) Pcdepo dan ürünü satın aldım (Lenovo y50-70 serisi)
    Ürünün ince olması çok hoşuma gitti...Bataryası çıkmıyor sanırım :))
    Elleriniz yağlıysa veya benim gibi çok terliyorsanız iz bırakıyor evet doğru...benim beğenmediğim tarafı ekranı...1920-1080 olmasına rağmen FULL HD tadında görüntü alamadım ekrandan..zaten benim için ekran o kadar önemli değil. Evde LG Projeksiyonla kullanıcam genel olarak...
  • quote:

bu şahsiyeti klaale almayın sakın bir halt bildiği yok gelmiş atıp tutmuş.
    1 saat incelemişmiş 1 saat oturup oyun mu kurdunda ısınıyor diyorsun.
    hangi notebook sıvı soğutma kullanıyor bir yazdsana biz de bilelim.

• Alan arkadaslar ekran hakkindaki izlenimini video seklinde paylassada millet soru isaretlerini giderse...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat yine çıkmış ürünü alan arkadaşlar bilgi verebilirmi nasıl ısınma sorunu falan var mı acaba?
    Ayrıca ssd anlamadım 8gb çok az değilmi win8 oraya nasıl kurulur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganil17

fiyat yine çıkmış ürünü alan arkadaşlar bilgi verebilirmi nasıl ısınma sorunu falan var mı acaba?
    Ayrıca ssd anlamadım 8gb çok az değilmi win8 oraya nasıl kurulur?

oraya kuramazsın zaten..ayrıca orası ssd değil sshd dir...normal hdd üzerinde chip çeklindedir önbellek vazifesi görür
  • Ya arkadaşlar ne ben msi'den para alıyorum ne de lenovoya düşmanlığım var hatta lenovo dünya satışlarında birinci sırada ama laptopdan izlenimi söyledim ikincisi artık laptopu elinize almadan önce video siteleri çok iyi inceliyor onun için videoları izlemenizi tavsiye ederim msi ge60 APACHE laptoplarda sıvı soğutma var asus n750jk da bildiğim kadarıyla sıvı soğutma var üçüncüsü donanımları ucuza mal edildiği için fiyatı yüksek biraz bekleyin demek istedim yanlış anlaşılmaya sebep verdiğim ve sürç-i lisan ettiğim için özür dilerim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.