Şimdi Ara

LENOVO Y50 (Y5070 59-432245) Notebook Satışta (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
10
Favori
57.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: zotomanje

selamlar bisey sorucam klavye de bi esneklik varmı tuslara basınca bazı bolgelerde hafif iceri gocme yada esneme gibi ?

Var fakat problem teşkil etmiyor

tesekkrler
  • birde bu laptop icin oyunlarda flan mouse ve mouse pad onerisi olan varmıdır? g300 kullandım 4 sene artık miladı doldu tekliyor :)
  • quote:

birde bu laptop icin oyunlarda flan mouse ve mouse pad onerisi olan varmıdır? g300 kullandım 4 sene artık miladı doldu tekliyor :)

Ben microsoft 3000 kullanıyorum hayatımda kullandığım en iyi mouse. Bf3'te falan hiç sıkıntı yaşamıyorsunuz. Zaten microsoftun her mouseunun kabul edilir bir kalitesi vardır. Tekmelsiği ekstra tuşu yok. Ama öneririm size mouse'ı ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steelseries in bi kac mouse u varmıs onlarada bakıyorum bakalım subat bası alıcmam bitane alıp uzun sure almamayı planlıyorum bende.
  • arkadaşlar piyasata bi y5070 tarzı bide direk y50 diye bir model var adalarında fark varmı _?

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9810

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9808

tamam performans olarak varda kasa yada teknoloji olarak varmı bildiginiz bi farkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardalia

arkadaşlar piyasata bi y5070 tarzı bide direk y50 diye bir model var adalarında fark varmı _?

tamam performans olarak varda kasa yada teknoloji olarak varmı bildiginiz bi farkı

2 ürününde ürün kodu aynı; 59-432245

Bir fark yok yani

• efege kullanıcısına yanıt
    bencede aynı ama fiyatları ve stok durumları farklı y50 ultra book la y5070 arasında bi fark varmı peki normalde
    belki sitenin hatasııdır
  • son bir sorum daha var prizden cıkarınca pildeyken cok kısa sürede dusuyormu sarji 2 saatlik bir film izledim dengeli modda 100 den 15 e dustu normalmidir 2 saatte pil ile
  • quote:

son bir sorum daha var prizden cıkarınca pildeyken cok kısa sürede dusuyormu sarji 2 saatlik bir film izledim dengeli modda 100 den 15 e dustu normalmidir 2 saatte pil ile

Bence normal.

• insallah normaldir birde klavyeyi nasıl sliyorsunuz cok fazla iz bırakıyor ve kirleniyor:(

• Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, kısmetse daha doğrusu stokta vatanda varsa bu haftasonu alıyorum. Ssd takmış arkadaşlara bir sorum olacaktı, veyahut konu hakkında fikir sahibi olanlardan, ben hiç kurulum yapmadan var olan hdd yi cikartsam ssdyi taksam kurulumu nasıl yapıcam. Bu konularda çok bilgili değilimde yani hdd nin icinde herahngi bir yazilim var midir baslangıçta onu transfer etmem gerekir mi? Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ardalia

arkadaşlar piyasata bi y5070 tarzı bide direk y50 diye bir model var adalarında fark varmı _?

y5070 diye bir model yok aslında. :)
    Y50 ve Y70 var. Aynı modeller her şeyi aynı biri 15 diğeri 17 inç. Ondan ötürü y5070 diyerek ikisinden de bahsedilmiş oluyor ;)

• mami9690 kullanıcısına yanıt
    Dostum bu işi sorunsuz nasıl yapılacağını öğrenirsen bana da haber ver

• antiglare ekran ne demek oluyor, gunes gelince yansima durumu vs oluyormu

Pil kalitesi kagit ustunde cok kotu gozukuyor.

Cihazi ben oyun icin degil ama cizim icin alicam ve pilde onemli
    İ7 cihaz icin

internet dolasiminda
    Hd film izlerken
    highda oyun oynarken
    En yogun performansli kullanimda

ayri ayri kac dk gidiyor sarji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 30 Ocak 2015; 13:22:43 >
  • Laptopumu nasıl test edebilirim? Bildiğiniz benchmark, performans testi var mı?
  • tavsiye etmiyorum 2 ayda 4 kere degisim almıs biri olarak ekranı solgun klavyesi hemen cizilmeye ve ize musait ayrıca bazı tuslara basınca gocme oluyor yüksek kullanımda 1 saatte pil bitiyor dengelide 2 saat ortalama benim dusuncelerim bu sanırım birdaha lenovo almam sansıma mıdır bilinmez ama 4 kere de degisim alınca kanaatim boyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotomanje -- 31 Ocak 2015; 13:15:39 >
  • quote:

tavsiye etmiyorum 2 ayda 4 kere degisim almıs biri olarak ekranı solgun klavyesi hemen cizilmeye ve ize musait ayrıca bazı tuslara basınca gocme oluyor yüksek kullanımda 1 saatte pil bitiyor dengelide 2 saat ortalama benim dusuncelerim bu sanırım birdaha lenovo almam sansıma mıdır bilinmez ama 4 kere de degisim alınca kanaatim boyle oldu

Değişim sebebiniz neydi yani problem neydi?

• ilkinde anakart yanık cıktı ikincisinde pil ve batarya sorunluydu teknik servise gelmedi parcalar gene degisim cıktı ucuncusunde bi harfi kırık cıktı bu sefer klavye bekledim gene gelmedi sonuncusunda simdilik bi sorun yok insallahta olmaz:)

• bu saydıklarım 2 ay ıcınde hepside degisimden gelen sıfır urunlerde oldu ben diyim benim elektronik şansım siz deyin lenovo :) bilemiorum nasip 4.sündeymiş :)

• Almayı düşünüyorum ama ekranı kötü diyenler olmuş. Ekran nasıl tam olarak?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.