Şimdi Ara

LENOVO Y50 (Y5070 59-432245) Notebook Satışta (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
10
Favori
57.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

arkadaşlar ben 3-4 aydır kullanıyorum fakat hddnin yanına ssdyi takabilceğimizi öğrendim nekadara mal olur bi fikri olan var mı birde garantisi devame diyor sonuçta serviste yapılıyor mu bu iş

Uzerinde harici ssd takabilcegim giris maalesef bulunmuyor, uzerindeki hdd yi sokup yerine ssd takabilirsini, bi onceki sayfada ben gorsel ayrintili olarak anlattim, goz atabilirsin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flexii_87 kullanıcısına yanıt
    anladım çok sagolun hocam :)
  • pardon hocam ben sayfları karıştırmışım, başka bi sayfada anlatmışm, aşağıdaki linkten bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_96826367/mpage_27/tm.htm

Bu arada ssd hakkında şunları söylemek istiyorum, ssd resmen laptobu canlandırıyor, çok farklı bir kullanım deneyimi sunuyor, herşeyde etkisini görüyosun, kısaca örneklicek olursam dizel araçtan inip 97 oktan benzinli arabaya binmek gibi brşey

kullandığımız cihaz güçlü bir cihaz ve ssd ile gerçek gücünü gösteriyor, kesinlikle paraya kıyıp ssd almanı tavsiye ediyorum, tabi marka markaya performans ve güç tüketim oranları değişiyo, netten araştırıp al mutlaka, ben tavsiyem samsun evo 840-850 serileri, bende de aynı şekilde aynı dediğim ssd modellerinden mevcut

iyi forumlar efenim

çok sagolun verdiginiz bilgiler için 2.5 inch lik bi ssd bakmam lazım degil mi boyut olarak ben baya disk sömüren birisiyim birde 512 lik uygun fiyat bulurum inşallah :D:D bir de ssdlerin ömürleri nasıl acaba içinde mekanik parça olmadıgı için daha uzun mu ömrü yoksa nasıl bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruhh1903 -- 23 Nisan 2015; 0:10:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

çok sagolun verdiginiz bilgiler için 2.5 inch lik bi ssd bakmam lazım degil mi boyut olarak ben baya disk sömüren birisiyim birde 512 lik uygun fiyat bulurum inşallah :D:D bir de ssdlerin ömürleri nasıl acaba içinde mekanik parça olmadıgı için daha uzun mu ömrü yoksa nasıl bilginiz var mı?

2.5 inc bakicaksiniz, zaten ssd ler hepsi asagi yukari ayni boydur, cok somuren birisiyseniz harici hardisk alabilirsiniz

Ssd fiyatlari cok yuksek en mantiklisi ayri bir harici alip kullanmak, cok onemli olmayan seyleri bu haricide kullanmak. ssd omurleri 50-150 TB arasi degisiyo yani soyle aciklim, aktarim 50-150 TB arasi bir omur sunuyo, gunluk hesaba bolucek olursak gunluk 30-90 gb arasi aktarim yapan birisi 5 yil kullanabilir, yani hergun 30-90 GB arasi aktarim yaparsak. 30 GB * 1825 gun(5yil) = 54,000 GB yani 54 TB yapar

Tabi bizler gunluk 30-90 GB aktarim yapacak kadar kullanmiyoruz, cogu ssd ler 3 yil garantili, samsung modelleri 5 yil garantili, benim onerim samsung evo serisi almaniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 23 Nisan 2015; 23:46:14 >

çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için 256 gb ssd alıp 2 tb da 3.0 harici harddisk aldım mı temiz
  • cihazın eksi yönleri nelerdir kullanan arkadaşlar yazabilir mi? y5070 mi msi ge60 mı acer nitro v17 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Mühendisi

cihazın eksi yönleri nelerdir kullanan arkadaşlar yazabilir mi? y5070 mi msi ge60 mı acer nitro v17 mi

Konunun diğer sayfalarına bakabilirsin. - ve + yönleri yazılmış zaten.
  • Ben aynı kodlu cihazı teknosadan aldım ama d diski 25 gb gözüküyor 8 değil bunun sebebi nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.amazon.com/gp/product/B00TZIK0F8/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B00TZIK0F8&linkCode=as2&linkId=LVT5TIBGWW7RJBXW

g60m li ips ekranlı yeni modeli çıkmış mart ayında türkiyeye ne zaman gelir bilmem ama alacaklar ve bekleyenlere duyurulur.

• arkadaslar klavye tusu kırıldı yapak bisi yokmu tek sans klavye degisimimi bu laptopta
  • Arkadaşlar i7 modelini kulanıyorum GTA 5 performanslarınız nelerdir acaba

• arkadaşlar ekranı değiştiren oldu mu ips ile?bu cihaza uygun ips ekran var mıdır?türkiyede bu modele uygun paneli nerden alabilirim?biliyorsanız lütfen yazın.
  • Sormak istediğim birkaç soru var. Bilgisayardaki ısınma sorunu soğutucuyla çözülmeyecek düzeyde mi? Bi hafta sonra almak istiyorum yeni modellerde sshd yok mu? Arkadaşım kullanıyor ve fan sesi sorunu falan görmedim kronik bi sorun mu? Ve ssd takmak istersem nası Hallediyoruz o işi

• Crystallize33 C kullanıcısına yanıt
    Y50-70 i SSD ile kullanıyorum buna rağmen GTA5 te donmalar oluyor hafif.
  • Ben aliexpresten pin sayısına bakmadan 4k aldım uyumludur diye, ( 350 TL ) gelen ürün tam uydu fakat pin sayısı 4k da 40 pin miş bunu değiştirmek mümkün olmadığından monitör elimde patladı şuan evde 2 aydır. :(
  • oacsau O kullanıcısına yanıt
    SSD , şubat 2015 te vatanda Samsung EVO 840 500GB lık modelini 830 TL ye almıştım. takması basit. Kendinde takarsın. alırsan win 7 kurmanı tavsiye ederim. bence daha anlaşılır ve stabil.
  • Açma kapama düğmesine basıyorum. Açılırmış gibi yapıyor kapanıyor 2.sinde açılıyor var mı neden olduğunu bilen.
  • Crystallize33 C kullanıcısına yanıt
    Gayet akıcı ve iyi...
  • Hocam ben bu cihazı aldım fakat fan sesi gelmeye başladı daha 1 hafta oldu. Lütfen yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.