Şimdi Ara

Lenovo y5070 59-442610

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i7-4720hq-25ghz-16gb-1tb-156-4gb-w81-notebook.html#genel-bakis
    Bu bilgisayarı önerirmisiniz?
    Bildiğiniz kronik sorunları varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
  • Ekranı sıkıntılı falan diyenler var dizüstü olarak bu modeli kullanıyorum 3750 liraya aldım 4710hq işlemcisi gtx860m ekran kartı gayet güzel bir performans veriyor oynayamadıgın oyun yok ısınma durumu yok ekranı oyun oynarken karanlık bölümlerde sıkıntı yaşatıyor diyorlar ama zerre kadar katılmıyorum her anlamda çok güzel ama ne yazıkki 3700 lira malum fiyatlar arttı.
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Bu vatandaki model gtx960 ekran kartlı 4720hq işlemcili o yüzden dikkatimi çekti. Önerirmisin bu fiyata bu özellikleri?

• Bende bu modeli almayı düşünüyorum

• Konu biraz hortlamış olacak.

Bende bu cihazı almayı düşünüyorum. Bakalım, biraz daha araştırmak gerekiyor. Bimeks'te fiyatı da uygun.
  • Buna 4800 vereceğinize Asus n551vw alın onda 128 GB ssd var ve 4100 lira felan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • brkkrsd kullanıcısına yanıt
    O teşhir galiba diyecektim ancak satılmış bile sanırım.
  • Bilgisayarı bir hafta kadar önce aldım.

Ekran kartı güzel, tam randıman veriyor. GDDR5 olması büyük bir avantaj. Ancak oyunlarda en fazla 23 fps aldım. ( full ayarlar değildi. ) Bilemediğim bir ayar olabilir.

Monitör boyut dışında gayet güzel. Ultra Hd olması gerçekten görsellik açısından insanı doyuruyor.

Wireless konusu çok büyük sıkıntı. 5 - 10 dakika wireless bağlı kalıyor. Ancak 5 - 10 dakika sonra kendiliğinden kopuyor. Sadece bilgisayar bağlantısı değil bir şekilde modemin bağlantısını kesiyor. Bir kaç dakika sonra otomatik olarak tekrar geliyor internet, lakin devamlı kopması insanın canını sıkıyor.

Hard disk konusunda SSD olmadığı için öyle müthiş bir hız beklemek hayal kırıklıklarına yol açabilir.

Ses sistemi gayet güzel bir diz üstü bilgisayara göre.

Bilgisayarın tasarımı gayet başarılı. Oyun bilgisayarları genelde büyük ve biçimsiz olur. Ancak Lenovo Y50 tasarım olarak alışılagelmişin dışına çıkıyor. Isınma problemi çok yok gibi geldi. Bir de parmak izi bırakması, o tarz olaylara dikkat edenler için biraz sıkıntılı olabilir.

Cd - Rom harici olarak veriliyor. Bu da olumlu bir yön olarak aktarılabilir.

Genel olarak Orta/iyi şekilde oyun oynayabilecekler için ideal bir bilgisayar. Beklentileri çok yüksek tutmamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkkrsd -- 20 Ocak 2016; 13:52:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.