Şimdi Ara

Lenovo y5070 ve gtx 960m bir arada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mediamarkt de bu modeli buldum .
    960m 4gb
    16 gb ram
    UHD ekran

Ve 3699 tl

Yanlış yazmış olabilirlermi .
    Yani 960m gpular genelde 4500 üstü. Oluyorlar

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_LENOVO-Y50-70-15-6-inç-Intel-Core-i7-4720HQ-16-GB-1-TB-8-GB-SSD-GeForce-GTX960M-4-GB-Windows-8-1-Notebook,103452,504927,2116473.html?langId=-14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wen_CAINE -- 12 Haziran 2015; 11:40:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorum ben de bekliyorum.

• Bugun mediamarkt e gittim
    Doğru 960m ama ekran 1366x768 mis.
    Eledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wen_CAINE -- 14 Haziran 2015; 19:54:41 >
  • wen_CAINE W kullanıcısına yanıt
    Ekran çözünürlüğü web sayfasında UHD diye geçiyordu ama mediamarkt'ta full hd olduğunu gördüm yani 1920x1080, sizin dediğiniz gibi 1366x768 değil. Aslında laptopta UHD diye bir etiket var ama nedir anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mersin forum mediamarkt te bakmış idim sizin baktığınız şube farklı olabilir.

• wen_CAINE W kullanıcısına yanıt
    Ben Ankara'da baktım hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Dostum kusura bakma zamanını alıyorum ama bu bilgisayarı sipariş ettim 960m internette ısınma problemi gibi büssürü yazı var korkuyorum o kadar çok ısınıyormu alev alev patlıcak diyorlar eğer bir bilginiz varsa benide bilgilendirir misiniz 3800 tl ye sipariş ettim gelicek çarşamba günü
  • Hocam teknosada dun baktim 3799 tl idi bide hediye kupon felN vardi ayrica ekran full hd bu urunde 1366*768 gormedim daha once
  • bende bu cihazdan almayı planlıyorum, özellikleri muazzam 4gb gtx960m ekran kartı i7 4720 işlemci ve 16gb ram !
  • Ben bu üründen aldım arkadaşlar 1 hafta kadar oluyor,
    Aslında mediamarkt'e acer'in vn7 modelini almak için gitmiştim içimden 17" bir alet almak geçiyordu.
    Ancak mağaza çalışanları ile yaptığım teati neticesinde 100 lira kadar daha fazla vererek çok daha performanslı bir ürün aldığımı düşünüyorum.

Yalnız alacak olanlara tavsiyem hdd bu bilgisayara yetersiz kalıyor, ssd takmayı düşünüyorum ben de ileride. üründe 1tb hdd ve 8 gb ssd gösteriyor ama henüz ne işe yaradığını çözebilmiş değilim burda farklı bir durum sözkonusu anladığım kadarıyla.

Hem kasa tasarımı hem de performans olarak gayet memnunum.

Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
  • bacardi cola B kullanıcısına yanıt
    Şu an memnun musunuz hocam?

• BenQuaker kullanıcısına yanıt
    evet memnunum, alırken ve aldıktan sonra söylediklerim halen geçerli, aletten bir şikayetim yok beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. her gün oradan oraya taşıyıp duruyorum üstelik. diğer konuda ürün hakkında yazılan olumsuz yorum ve şikayetleri biraz şaşırarak izliyorum zira ya ben çok şanslıyım arızayla karşılaşmadığım için ya da insanlar bazı şeyleri gözünde fazla büyütüyor anlamadım.
    Siz 960 olanı mı aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: bacardi cola

evet memnunum, alırken ve aldıktan sonra söylediklerim halen geçerli, aletten bir şikayetim yok beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. her gün oradan oraya taşıyıp duruyorum üstelik. diğer konuda ürün hakkında yazılan olumsuz yorum ve şikayetleri biraz şaşırarak izliyorum zira ya ben çok şanslıyım arızayla karşılaşmadığım için ya da insanlar bazı şeyleri gözünde fazla büyütüyor anlamadım.

Hocam yukarıdan bazı arkadaşların sormuş olduğu ana temel soruyu birkez daha soracağım kusura bakmayın.

Bilgisayar çok hoşuma gitti, alacağım ama bazı arkadaşlarım ile yaptığım istişareler şu konuya açıklık getirmeni istiyorum.

1-Şu Isınma problemine değinsen ? Bir laptop tabiki yüksek kaliteli oyunlar da ısınacaktır ben çift fanlı bir soğutucu da alacağım altına bunu minumum'a taşımak istiyorum.
    Lenovo'ya karşı herkesin bir ön yargısı mı var nedir herkes böyle çekinceli davranıyor. Ama ben karar verdim bu makineyi alacağım çok hoşuma gitti.

• Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    hocam gta5, far cry, lol, pes 16, fifa16 vs aklına gelebilecek bütün oyunları açtım oynadım, söylenilen gibi EL YAKACAK DERECEDE SANKİ ALEV ALACAKMIŞ GİBİ! bir sıcaklıkla asla karşılaşmadım. Yüksek performans isteyen bir oyunu iki saat aralıksız oynadığınızda herhangi bir laptop ne kadar ısınıyorsa bu da o kadar ısınıyor. Benimki ısınmıyor, falan marka ısınmıyor diyen zaten yalan söylüyordur. "Bir laptop tabiki yüksek kaliteli oyunlar da ısınacaktır" kesinlikle katılıyorum. Kasa alüminyum, oyunu kapatınca nasıl da hızla soğuduğunu elinle dokunarak kendin gözlemle. Benim bu aletle ilgili tek olumsuz görüşüm hdd biraz yetersiz kalıyor, bilgisayarın hızına yetişemediği hissediliyor ssd takılabilir, ben şu an için ona da gerek duymuyorum. 8 gb ssd var görülüyor ama o ne işe yarıyor halen tam olarak çözebilmiş değilim.

Ben soğutucu da kullanmıyorum.
    Logitech kablosuz gamepad ile oynuyorum oyunları da, size de hangi dizüstü bilgisayarı alırsanız alın ya gamepad ya da harici bir klavye ile oynamanızı tavsiye ederim.

Teknoloji biraz da şans işi, şimdi gitsem yine bu fiyata aynı bilgisayarıı alırdım. Tasarımı, özellikleri performansı ile beklentilerimin üzerinde. Her söylenene de kulak asmayın.

Beğendiyseniz alın. Mağazada dokunun, inceleyin. "wasd" tuşlarının olduğu kısma elinizle dokunun, fanın altına elinizle dokunun sıcaklığına bakın. Sonra yanında duran diğer ürünlerin sıcaklığına bakın öyle karar verin.

O değil de fiyatlar sürekli yükseliyor sanki

• BenQuaker kullanıcısına yanıt
    malum dolar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.