2k 27" monitör arayışı bütçe 10k
1ms ve 144 hz'den aşağı olmayan bir monitör almak istiyorum. bütçem max 10k civarında. ekran kartım 3060ti
curved ve pivot olursa iyi olur ama mecbur değil.
daha önceki monitörüm https://forum.donanimhaber.com/samsung-c27hg70-lc27hg70qqmxuf-ana-konu-27-2k-144hz-1ms-hdr600--139672835
teknoloji biraz şans işi tabi ama samsung'un bu model curved monitöründe kronik flicker sorunu yaşadığım için samsung istemiyorum.
f/p tavsiyeniz varsa çok sevinirim.
Bu sistem bu fiyata alınır mı? (Yardım)
https://pckolik.com/urun/isis-oyun-bilgisayari/
Değişen parçalar:
İşlemci: AMD RYZEN 5 5600X MPK 3.7/4.6GHZ CPU
Anakart: GIGABYTE B550M S2H AMD B550 SOKET AM4 DDR4 5100MHZ (O.C.) M.2 ANAKART
Fiyat: 19.430
Değiştirdiğim parçalar ile birlikte bu sistemi daha uygun fiyata getirme şansım yoksa alıp geçeceğim tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum.
Ram ve SSD'yi de yükseltmek isterdim fakat 20k psikolojik sınır oldu 17-18'e içim rahat alabilecekken 20'yi görünce aman Allahım ben ne yapıyorum moduna giriyorum.
7-8k Bütçe ile Kasa Tavsiyesi
Arkadaşlar 144 hz destekli bir monitör aldım ancak şu an kullandığım laptop yetersiz geldiği için(gtx960m) yeni bir kasa toplama arayışına girdim. Forumdaki sistem toplama tavsiyelerini okudum iyice beynim yandı
Elimde monitör ve 500 GB samsung evo ssd mevcut.
Kısacası SSD ve Monitör hariç, güncel oyunlarda çok sıkıntı yaratmayacak ve 144 hz monitör ile darboğaz yaşatmayacak bir kasa arayışındayım. Bütçe 7-8 k arası...
5-6 Bin TL Monitör Hariç Kasa Tavsiyesi
Arkadaşlar elimde aşağıda linkini bıraktığım 144 hz monitör var. Ayrıca 500 GB SSD de mevcut. 5-6 bin TL bütçeyle Monitör ve SSD hariç oyun kasası tavsiyesi verebilir misiniz.
Çok ilginç, bu kurumsal firma benim evraklarımı kaybettiği için 7 gün içinde hattım kapanacak.
Bir ay önce numaramı turktelekom.com.tr online işlemlerden Türk Telekom'a taşıdım. Kargo görevlisi geldi, kimlik fotokopimi ve imzaladığım 7-8 sayfa sözleşmeyi teslim ettim. ardından evraklarınızda eksik yoksa hattınız kullanıma açılacaktır şeklinde mesaj geldi.
Ardından hattım açıldı, 1 aydır kullanıyorum ve hatta ilk faturamı ödedim. Derken dün yeni bir mesaj geldi evraklarım eksik olduğu için hattım kapatılacakmış.
Hemen müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Kontrol etti evraklarınızda eksiklik var bayilerimize gidip sözleşme imzalamanız gerekiyor dedi. Benim daha önce imzaladığım kendilerine ulaşan sözleşmenin ve kimlik fotokopisinin nerede olduğunu sordum bilemiyorum dedi. Benim evraklarımda eksiklik varsa hattımı nasıl açtınız diye sorunca biz buradan yardımcı olamıyoruz, sistemde göremiyoruz dedi. Konuşmanın bir yerinde kuryeye evraklarımı teslim ettiğimi doğruladı, kuryeden sorabilirsiniz bile dedi (kendi kaybettikleri evrak için ben kurye peşinde koşacakmışım)
Bugün iş yerimden izin alıp iki farklı Türk Telekom Bayisine gittim, durumu izah ettim. Müşteri hizmetlerini arayın dediler, zaten aradım size yönlendirdi deyince kendilerinin yardımcı olamayacağını, ana bayiye gitmem gerektiğini söyleyip yerini tarif ettiler. Ana bayi diye tarif ettikleri bayiye gittiğimde oradaki görevli de bunun için genel merkezle görüşmem gerektiğini söyledi :)
Yani adamlar hem benim evraklarımı kaybetmiş ki üzerime sahte hat mı açılır ne olur bilinmez hem de üzerime kullandığım hattı kapatıyorlar.
Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum, genel merkeze şikayetim iletildi galiba ama pazartesiye kadar arayan soran olmazsa tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum.
|
|
pasta-cila Antalya
|
akü mü bitti?
|
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 205
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 15.209 (Bu ay: 209)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 98 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar