Şimdi Ara

akü mü bitti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun aksam sorunsuz bir sekilde araci park ettim. Bugun aksam arabanin yanina gittigimde arabayi uzaktan kumandali anahtarla acamadim,anahtarin dugmesine basinca alarm kisa sureli uyari verirdi hic ses gelmedi. Iceriye oturdum hemen farlari falan kontrol ettim acik unuttugum bir sey yok. Ic aydinlatma farlar ve gostergedeki isiklandirmalar cok zayif yaniyor mars hic basmiyor. Anahtari kontaktan cektigim anda alarm cayir cayir otmeye basliyor.

En son kaputu acip alarmin kablosunu soktum kapilari da elimle tek tek manuel olarak kilitledim. Acaba alarm akuye bagli degil de kendi pili falan mi var aku bitse de alarm oter mi, aku bitti desek kapilar(otomatik) neden acilip kapanmiyor:s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet akü bitmiş aynısı olmuştu banada. Hatta vurdurarak çalıştırmama rağmen alarm ötüyodu ama frene basınca sesi kesiliyodu
    Aküyü değiştirdim düzeldi
  • 1) soğuk havalar'da aracı çalıştırmayan akü muhtemelen ölüdür.?.

2 ) fakat şu'da var.?. şarz dinamosu tam anlamıyla şarz etmez'se aküyü zayıflatarak etkisiz hale getirmektedir.

3) bu sebeplerden dolayı akü biter bizler'de akü bitti diye yenisini takarız.?

siz bence yeni akü alamdan aracınız otomatik deyil'se.vurdurarak akücü'ye gidin ,akü ve şarz dinamosunu ölçtürün

hangisin'de hata varsa doğru yolu izleyerek sorunu çözersiniz...

not: aracınızın merkezi kilidin çalışmama sebebi aküden yeterli voltaj çıkmadığından..

sevgiyle kalın..

efsanemühendis....zkz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.