Şimdi Ara

Yeni akü şarj edilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, eniştemin aracının aküsü bitti ve ucuz olsun diyerek internetten akü sipariş ettik. Akü geldiğinde bir miktar sıvısı akmıştı. Aküyü araca bağladık araç ışıkları yandı fakat marş tepki vermedi. Akabinde satıcı ile iletişime geçtik akünün bayisine yönlendirdi, bayide 2 gün sarjda dursun dedi ve Aküyü sarja bağladı. Sorum başlıkta, sıfır akü şarj edilir mi? İade süreci baslatayim mı? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yeni Akü Şarj Edilir mi?

Yeni alınan aküler, genelde kısmen şarj edilmiş olarak gelir. Ancak, en iyi performansı elde etmek için yeni bir aküyü taktıktan sonra şarj etmeniz önerilir.

Sıfır Akü Şarj Edilir mi?

Evet, sıfır aküler de şarj edilebilir. Ancak, sıfır aküleri şarj ederken özel dikkat göstermek önemlidir. Düşük akımlı bir şarj cihazı kullanın ve aküyü aşırı şarj etmekten kaçının.

Yeni Alınan Akü Şarj Edilir mi?

Evet, yeni alınan aküler de şarj edilmelidir. Bu, akünün tam kapasite çalışmasını ve daha uzun ömürlü olmasını sağlar.

Yeni Akü Takıldıktan Sonra Ne Yapılmalı?

Yeni bir akü taktıktan sonra aşağıdaki adımları uygulamalısın:

• Aküyü uygun şekilde bağla.
    • Akü terminallerini temizle.
    • Akü şarj cihazını bağla ve aküyü tam olarak şarj et.
    • Şarj ettikten sonra akü voltajını kontrol et.
    • Aracını çalıştır ve şarj sisteminin düzgün çalıştığından emin ol.

Doğru bakım ve şarj ile yeni akün uzun yıllar boyunca aracında güvenilir bir şekilde çalışacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Satıcıyı boşver mesai saatlerinde akü markasının müşteri hizmetlerini ara teknik destek hattına yönlendirilmeyi iste onlara sor. Biz mutludan 3 akü aldık sfb sulu akü olarak geçiyor. Hepside doluydu şarj etmedik akü ışığıda yakmadı senin akünün türü farklı olabilir. Yada sıvı seviyesi düştüğü için sorun olmuştur orda takviye etmişlerdir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır akünün şarj edilmesine gerek yoktur. Büyük ihtimal akü çok uzun bir süre yatmış. Ayrıca asit döküldüğünü söylüyorsunuz. Ben iade yada yeni bir aküyle değişimini talep ederdim.
  • sıfır akü şarj edilmez tak çalıştır. pajero'ya iki tane akü aldık taktık çalıştırdık hiç sorun yaşamadık.

o aküde bir nane var bence. iade sürecini başlatın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Sıfır akünün şarj edilmesine gerek yoktur. Büyük ihtimal akü çok uzun bir süre yatmış. Ayrıca asit döküldüğünü söylüyorsunuz. Ben iade yada yeni bir aküyle değişimini talep ederdim.
    Akü 2020 tarihli hocam. Asitte az dökülmüş 200TLlik president akü zaten. Teşekkürler

• Kargoda onu yere düşürmüşlerdir.

• Motor için aldığım akü şarj edilmesi gerekiyordu.
    Araba için aldığım tak çalıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Powerbank Tamir Edilebilir Mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de internetten aldım ama bir daha alır mıyım bilmiyorum. Düşürmüşse ve de farketmeden teslim almışsanız elinizde patlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.