Şimdi Ara

AKÜ BİTTİ, TEYP GİTTİ, nasl olacak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
44.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2004 model clio authentic aracımın farını açık unuttuğum için aküsü bitti, sonra dışarıdan beslemeyle çalıştırdım fakat akü tamamen bittiği için olacak, radyo/teybi de dahil herşey sıfırlanmış. Müzik çaları açtığımda bir kod sorma ekranı gibi birşey geliyor..
    Ve çalışmıyor..
    Ne yapmam gerekir... Renault.com.tr'e mesaj attım ama yardımcı olacaklarını sanmıyorum..

Teşekkürler, muhabbetle.

• aracın kitapçığına genelde teyp kodunu yazıyorlar. ancak sizde yoksa servise giderseniz ücret karşılığında size bu kodu söylerler. o kod olmadan teybi çalıştırman zor. kodu öğrendiğinde yaz biryere de tekrar başına gelirse kullanırsın.
  • servisi arayıp şasi nosunu söyleyin onlar size kodunu verirler
  • 20 dk. sonra araç, aküyü kullanan tüm tesisatı kesmiyor mu?
    eğer anahtar üzerinde yoksa ve kapılar da kapalıysa , akü bitmesin diye ışıkları, açık kalan radyoyu vs. herşeyi kapatıyor diye biliyorum ben.
  • Yetkili servisler size yardımcı olurlar. Bilgisayardan araç bilgilerine bakıp kodu söyleyecek bu kadar basit sanmıyorum bir ücret almazlar renault'un web sitesi sizi servise yönlendirir zaten cvp beklemenize gerek yok. bu tür ufak işlerden ücret alacaklarınıda sanmıyorum. Alırlarsa ayıp ederler. Tatlı dil güleryüz yılanı deliğinden çıkarır. Ücret alılarsa hangi servis olduğunu belirtin. Alem duysun kimlermiş

• quote:

Orjinalden alıntı: 55dogan58

Yetkili servisler size yardımcı olurlar. Bilgisayardan araç bilgilerine bakıp kodu söyleyecek bu kadar basit sanmıyorum bir ücret almazlar renault'un web sitesi sizi servise yönlendirir zaten cvp beklemenize gerek yok. bu tür ufak işlerden ücret alacaklarınıda sanmıyorum. Alırlarsa ayıp ederler. Tatlı dil güleryüz yılanı deliğinden çıkarır. Ücret alılarsa hangi servis olduğunu belirtin. Alem duysun kimlermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

aracın kitapçığına genelde teyp kodunu yazıyorlar. ancak sizde yoksa servise giderseniz ücret karşılığında size bu kodu söylerler. o kod olmadan teybi çalıştırman zor. kodu öğrendiğinde yaz biryere de tekrar başına gelirse kullanırsın.

aracın satın alındığı bayiye, servise giderseniz yardımcı olup kodunuzu söylerler. Aslırda aracın kitapçığında var olması lazım bu kod ama. Ha bu arada sakın ha ücret vermeyin bunun için. Talep ederlerse de salça olun adamlara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AKÜ DE KACAK MI VAR ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En yakın renault servisine git 2dk lık işi var
  • banada aynısı oldu. aküyü değiştirirken teyp kod istedi. reno servisini aradım. ücretle yapacaklarını ssylediler. sonra aracın kitapçığına baktım. aracın benden önceki sahibi yazmış oraya teyp code diye. kodu girdim. sorun kalmadı.

quote:

Orjinalden alıntı: makifozcan

quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

aracın kitapçığına genelde teyp kodunu yazıyorlar. ancak sizde yoksa servise giderseniz ücret karşılığında size bu kodu söylerler. o kod olmadan teybi çalıştırman zor. kodu öğrendiğinde yaz biryere de tekrar başına gelirse kullanırsın.

aracın satın alındığı bayiye, servise giderseniz yardımcı olup kodunuzu söylerler. Aslırda aracın kitapçığında var olması lazım bu kod ama. Ha bu arada sakın ha ücret vermeyin bunun için. Talep ederlerse de salça olun adamlara.

• benimde başıma gelmişti servise gittim bi ücret almadılar...
  • Bu servistekilerde TUTTURABİLDİKLERİNE galiba
  • Doğru Servise..
    Ama bir de eski Broadway ve 19'larda geçerli bir yöntemi söyleyeyim. Araç kontak anahtarı aksesuar konumunda (sanırım 12 saatti) bekletilirse kod problemi kendiliğinden halloluyor. Bunu kitapçığından okumuş, ve sorunu o zaman böyle halletmiştim.
    Tabii bu nun için güvenli bir yer, mesela garaj, ve yedek anahtarla kapatılmış kapılar lazım.
  • [simage][/simage]
  • normalde teyp yerinden sokulmediği surece kod istememesi gerekiyor ama istiyorsa kitapcıktadır ordada yoksa herhangi bi servise gidin ucret talep etmeksizin kodu vermek mecburiyetinde

para alamazlar eşek gibi vercekler kodu
  • Android telefonunuz varsa yükleyin çok basit bi program
    https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_chunkster29.Radiocalc_v2&hl=tr

Konuyu hortlattık kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n_geen -- 19 Aralık 2013; 0:34:59 >
  • Merhabalar... Hiçbir servis ücretsiz vermemektedir. Renault servisleri 40-60 tl arası vermekte ve servise gitmek zorunda bırakmaktadır. Biz Renault ve Dacia Özel Servis olarak ucretsiz vermekteydik yanlız cok sayıda galerici, elektronik ve farklı amaclarla sıklıkla aynı kısıler aradıgından kampanyaya son vermiş bulunduk 20 tl karşılığında vermekteyiz... Tesekkürler.

http://www.bilenlerrenault.com/News-TEYP-RADYO-KODU-SADECE-twenty-TL-item-79.html
     AKÜ BİTTİ, TEYP GİTTİ, nasl olacak?

• Teybin üzerindeki 4 haneli security kodunu bana gönderin size ücretsiz teyp kodunu göndereyim,bu işler için ücret alınmasına karşıyım...
  • benim teybin yanında yazan numara şu SERİ NO BP8124Y8123573. PART NO 7642375316 TEYB KODUNU YAZARSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • burdan nasıl versınler kı sana kodu . servisi ara
  • 2 tane uygulama ile kendi kodunu bulup girebilirsin boşuna sağa sola para verme. NAsıl yapıldığı Burada yazıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.