Şimdi Ara

SATILIK 95 MODEL MERCEDES C200 OTOMATİK VİTES LPG DERİ KOLTUK 134 BİN KM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Memurdan satılık 95 Model Mercedes C200

Aracın kazası belası yoktur. Boyası orijinaldir. Boyası orijinal olunca doğal olarak değişen parçası da yoktur.

İlgilenen olursa aşağıya ilan linkini bırakıyorum.

Herkese hayırlı alışverişler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-c200-otomatik-vites-deri-koltuk-lpg-130-bin-km-kazasiz-211514115/detay/

SATILIK 95 MODEL MERCEDES C200 OTOMATİK VİTES LPG DERİ KOLTUK 134 BİN KM  SATILIK 95 MODEL MERCEDES C200 OTOMATİK VİTES LPG DERİ KOLTUK 134 BİN KM SATILIK 95 MODEL MERCEDES C200 OTOMATİK VİTES LPG DERİ KOLTUK 134 BİN KM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacardi cola -- 8 Ağustos 2015; 19:16:12 >

• İlan güncel. Aciliyetten dolayı fiyat düştü.
  • mb clup türkiye facebook grubuna katılın yazın mutlaka
  • bacardi cola B kullanıcısına yanıt
    iyi günler. kendi aracımı satmak üzereyim. aracınızı çok beğendim. ancak otomatik olması beni korkutuyor. genel olarak bilgi verebilir misiniz? mümkünse pm atın. teşekkürler.
  • Yav 95 model araba ya bak bizim 2010 modeller arabaysa bu ne ? Adamlar ne araba yapmış ya maşallah araç kaçırılmayacak bir araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

iyi günler. kendi aracımı satmak üzereyim. aracınızı çok beğendim. ancak otomatik olması beni korkutuyor. genel olarak bilgi verebilir misiniz? mümkünse pm atın. teşekkürler.

Teşekkürler arkadaşlar.

@leonidas26, Daha önce otomatik kullanmadıysanız tedirginlik yaşamanız normal. Genelde bir kez otomatik kullanan bir daha manuele dönmek istemeyebiliyor. Bazıları da araba sürdüğünü hissetmek için? manuel istiyor. Yokuşta geri kaçırma, debriyaj, vites değiştirme, kavrama noktası vs derdi olmadan araç sürmenin keyfi başkadır. Aklınıza takılan soru varsa bildiğim kadarıyla yanıtlayabilirim. İyi günler.
  • yakıt tüketimi ne aracın?
  • Kullanıma bağlı olarak benzinde ş.içi 30-35 krş. civarı yakar.

• E clas 94-95 E200 avangardlarin fiyati be kadar ?

Memlekette clio pahali meganneler ucuz olur olmus. Boyle lanet bir piyasa var memlekette ...

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

E clas 94-95 E200 avangardlarin fiyati be kadar ?

Memlekette clio pahali meganneler ucuz olur olmus. Boyle lanet bir piyasa var memlekette ...

hocam pahalı mı ditorsunuz
  • bacardi cola B kullanıcısına yanıt
    Şehir içinde bu rakamlardan fazla yakar. 35 krş yaklaşık 7.5 lt/100 km demek. 2000 motor bir araçla 7.5 lt şehiriçinde yakmanız çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hboluk

Şehir içinde bu rakamlardan fazla yakar. 35 krş yaklaşık 7.5 lt/100 km demek. 2000 motor bir araçla 7.5 lt şehiriçinde yakmanız çok zor.

zor değil imkansız, full ş. içi 11 lt den aşağı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

quote:

Orijinalden alıntı: hboluk

zor değil imkansız, full ş. içi 11 lt den aşağı olmaz

Milletin aracı satarken az yakıyor. Noter satışı itibarı ile çok yakmaya başlıyor.

Sorunsuz araçlar noter satışının akşamı geceleri bozuluyorlar. Lafım bu başlıktaki C 200 den dışarı. Yalnız yakıt tüketimi kısmı C 200 den içeri.

• Ben hep 100 liralık benzin aldığım için beni etkilemiyor :)

Arkadaşlar hangi aracın ne kadar yaktığı ile ilgili konular sitede mevcuttur. Bu bir satılık araç ilanı. Alıcısıysanız buyrun test edin, deneyin, kaç km yakıyor kendiniz deneyimleyin, kuruşunu litresini hesaplayın içinize yatarsa alırsınız, yatmazsa almazsanız.

Araç bana babamdan yadigar, tutup kuruşunu akçesini detaylıca ölçmedim, bu şekilde gözlemledim ama peki sizin dediğiniz doğru olsun.

Ha, 5-10 kuruş hesabı yapacak olan zaten 0.9 motorlu araca biner? Otomatik vites, yanlış hatırlamıyorsam 1365 kg. ağırlığında 2000 motor tank gibi araca biniyorsam 10 kuruş 20 kuruş fazla yakıyor diye yakınmam şahsen. Alacak olan çok yaktığını düşünüyorsa başka araçlara yönelir;)

Neyse konuyu amacından saptırmayalım. Teşekkürler keyifli alışverişler.
  • lpg vaR araçta ben ondan sordum
  • Bir sozum yok hocam tabiki soracaksiniz. Lpg de hic olcmedim acikcasi. Hayirli gunler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.