Şimdi Ara

pasta-cila Antalya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
7.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalya da aracıma pasta-cila ve motor koruma/temizliği yaptırabileceğim bir yer önerisi olan var mı?

• Oto King var tedaş kavşagında
  • Bende Antalya' da kısmetse Pazartesi / Salı gibi iç / dış detaylı bir temizlik ve boya rötuş, pasta ve koruma yaptırmayı düşünüyorum. AutoKing dışında fiyatları daha makul, işçiliği güzel bir yerler var mı Antalya' da gidilebilecek? ...
  • ToTeM kullanıcısına yanıt
    Uygun ve temiz bir yer bulursaniz bana da heber verir misiniz lutfen @ToTeM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacardi cola -- 3 Temmuz 2015; 3:12:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardi cola

Uygun ve temiz bir yer bulursaniz bana da heber verir misiniz lutfen @ToTeM

Elimden geldiğince araştıracağım fakat biliyorsunuz çevrede yaptıran arkadaş olmayınca "rastgele" diyerek bir şansımızı deneyeceğiz.

İnternetten okuduğum kadarıyla bu işte paradan ziyade şanslı olmak gerekiyor. 1500 TL komple temizliğe araç veren, Sonax, Ziebart v.s kullanan kişilerden de şikayetçi çıkabiliyor. Bakıyorsunuz bir başka kişi 300 TL vermiş ve çok memnun.

Gözümün tutmadığı yere aracımı vermem, en son Isparta' da aracımı temizlemeye vereceğim yeri gözüm tutmamıştı, 200 TL temizleyiciye (Metro marketten halı temizleme, leke çıkarıcı v.s) para verdim aracımızı eşimle birlikte komple temizledik. Temizlik malzemeleri de çok tutabiliyor, harcanan emek zaten hafife alınamayacak derecede olabiliyor ama yaptığımız iş içimize sinmişti. Olmadı en son çare öyle yapabilirim, sizi de davet ederim birlikte yaparız gerekirse. Bende devir ayarlı arada pasta cila işinde kullandığım bir spiral de var. Her ne kadar "uğraşmayacağım" desem de son çare iş başa düşebilir.

Şu adrese bir bakın, ilk uğrayacağım yer olacak;

https://www.facebook.com/KingCarCareWahsDetailCenter

Durumla ilgili haber veririm, temizlik yaptırırsam firma bilgisi, ben yapacak olursam davet ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 3 Temmuz 2015; 3:28:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: narsess

http://www.sehirfirsati.com/deals/antalya/car-club-1/61792277

şu paketler nasıl ki?

Paket 1 / 9,90 TL

Araç İç ve dış yıkama
    Paket 2 / 49 TL

Araç İç ve dış yıkama
    Tüm Plastik ,Vinyl iç aksam temizliği ve koruması
    Araç içi Ozon dezenfeksiyon
    Islak Cila Uygulaması (Sıvı Cila El uygulaması)
    Paket 3 / 89 TL

Araç İç ve dış yıkama
    Tüm Plastik ,Vinyl iç aksam temizliği ve koruması
    Araç içi Ozon dezenfeksiyon
    Teflon Wax (6 Ay korumalı Makina Cilası)

http://www.sehirfirsati.com/deals/antalya/erasta-avm-car-wax-1/66301140

bu daha iyi değil mi

• ToTeM kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim... Ben işten güçten pek fırsat bulamıyorum, aracımı satmayı düşünüyorum ama böyle içime sinmiyor satmadan önce pasta cila yaptırmak istedim, bütçeme uygun ve düzgün bir yer bulamazsam fiyattan düşüp satarım artık. H.sonu boş bir vakitte olursa size yardıma gelebilirim ama:)

Bir de bu yukarıda arkadaşların gösterdiği şehirfırsatı'nda ki paketleri görmüştüm ama ıslak cila veya makine cilası nasıl oluyor, pasta yapılmadan cila yaptırmak ne kadar verimli olur bilemediğim için uzak durdum.
  • Daha önce yaptıran varsa eğer bu paketler güzel gibi ama oradaki çalışanların, uygulamayı yapanların tutumu çok önemli. Birde uygulama öncesinde gerekirse pasta uygulaması rica edilir, parası verilir yaptırılır. Bu gibi ufak tefek şeyleri dert edeceklerse hiç çalışmamak gerekir ...
  • Aracımı az önce Volume Oto dan teslim aldım. Gece gece pek bir şey görünmüyor ama yarın ilk iş izlenimlerimi söyleyeceğim.

İç dış temizleme + motor temizleme + pasta cila + rötuş işlemleri için 320 TL para ödedim. Ekstra olarak rötuş için kullanılan boyadan da yanıma verdiler ki gündüz gözü ve sonradan görünen rötuşluk yerler olursa kendim yapabileyim. Ben rica etmiştim.

Bakalım gündüz neler göreceğiz, nasıl bir iş yapılmış ...
  • oto kink 250 tl fiyat verdi , oto kingde yaptıran oldumu acaba pasta -cila...
  • Antalya koch var, yetkilisi Alpaslan Bey, mevlana kavsaginda, googledan aratin bir inceleyin.

• erasta car wax'da 200 TL'ye iç detaylı temizlik ve pasta cila için 200 TL'ye anlaştım, pasta cilayı yaptırdık, iç temizliği için paspasları yıkayıp öylece teslim etmişler akşam karanlığında farkedemedik. kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • erasta dan ben de memnun kalmadım.. ozon temızlık vs reklam yaptı boş ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

Aracımı az önce Volume Oto dan teslim aldım. Gece gece pek bir şey görünmüyor ama yarın ilk iş izlenimlerimi söyleyeceğim.

İç dış temizleme + motor temizleme + pasta cila + rötuş işlemleri için 320 TL para ödedim. Ekstra olarak rötuş için kullanılan boyadan da yanıma verdiler ki gündüz gözü ve sonradan görünen rötuşluk yerler olursa kendim yapabileyim. Ben rica etmiştim.

Bakalım gündüz neler göreceğiz, nasıl bir iş yapılmış ...

Arkadaşlar Volume Oto dan kesinlikle memnun kalmadım. Dünya Göz hastanesinin karşısında, sakın uğramayın! Sözde temizlikleri tamamen kandırmaca!

320 TL para verdim, iç temizlik (aracımın içi sıfıra yakın temizlikteydi zaten), pasta cila, rötuş, motor temizliği yapılacaktı ve aracı öğlen 12 de teslim ettim akşam 20:30 da geri aldım. Hiçbir şey yapılmamış, belki birtek aracın su tutmaması için Wax yapılmıştır ama araç koltukları ıslaklığı dışında ne rötuş var ne pasta atılmış. Kılcal çizikler çokça bulunuyordu, hatta selpakla ovalayınca bile geçen kılcal çizikler dahi duruyor. Koltuklardan birinde teslim etmeden önce olmayan ufak birde leke mevcut.

Hakkımı ve paramı helal etmiyorum, yazık doğrusu! İyi niyeti ve samimiyeti fırsat bilen kötü niyetli bir işletmeye denk geldim.

Hea hakkını yememek lazım ama; "abi al bununla da rötuş yaparsın" dediği boya az önce çok işime yaradı, aracı yıkadım ve hiçbir şey yapmadığını görünce iş başa düştü, kendi rötuşlarımı ben yaptım.

320 TL puff diye uçtu : ))! Şimdi gitsen "ne arkadaş bu hiçbir şey yapılmamış" desen "ertesi gün geleydin" diyecekler onuda adım gibi biliyorum ya neyse! Uğraşmayacağım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 15 Temmuz 2015; 19:01:30 >

• Bende aramaktayim antalyada yok mu uygun guzel is yapan bir yer?

• Antalya'ya büyük şehir diye tayin olduk ama bu konularda çok zayıf gibi sanki :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanyada 1 yildir yasayan bir insan olarak mumkun oldugunca esnafa sanayiye bulasmamaya calisiyorum. Ne terzisi terzi ne kaportacisi. Cok sehir gezdim ama burdaki gibi suratsiz is bilmeyen ama maksimum oranda musterisini yolmaya calisan esnaf gormedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

Alanyada 1 yildir yasayan bir insan olarak mumkun oldugunca esnafa sanayiye bulasmamaya calisiyorum. Ne terzisi terzi ne kaportacisi. Cok sehir gezdim ama burdaki gibi suratsiz is bilmeyen ama maksimum oranda musterisini yolmaya calisan esnaf gormedim.

söylediklerine aynen katılıyorum
    1.5 senedir antalyadayım. işini layıkıyla yapan esnaf bir elin parmaklarını geçmez. hepsi turist kazıklamaya alışmış.
    antalyanın adı büyükşehir ama içi hala köy
  • düzgün dürüst bir yer yokmuş bunu tecrübe etmiş olduk böylece, ilerde yaptıracak arkadaşlar olursa da yukarıda yazılı yerlere uğramasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.