Şimdi Ara

Ankara Pasta Cila Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. 2017 model Skoda Octavia kullanıcısıyım. Aracımı 1 yıl önce aldım. Aracım sanırım alındığından beri pasta cila görmemiş, arabanın her tarafı kılcal çizik dolu. Arabayı yıkıyorum parlamiyor o derece :) Bu sebeple bir pasta cila uygulaması yaptırmak istiyorum. Ankara içinde tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır. Önceki konuları okudum, detailing dükkanını çok övmüşler fakat 13 bin lira fiyat çıkardılar. Pasta cilaya 13 bin lira vermem, o parayla 3 bakım yaptırırım arabaya :) Max 6-7 bin liraya işi çözmek istiyorum. Önerisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt
    6 7 bin lira pasta-cila için çok para. 6 7 bin lirayı gözden çıkardıysan 13 bin liraya detailing yaptır aracın her noktasını temizler pastasını cilasını yapar cıncık gibi eder verirler

• FarukGöksen kullanıcısına yanıt
    Hocam arabamın içini ben sürekli temizliyorum. Sadece koltukları sökmedim onun dışında direksiyonunu, konsolunu kapılarını wurth spreyle ayda bir temizlerim. İç olarak benim sorunum yok. 6-7 bence de çok ama nereye sorduysam kapıyı 8den aşağı açmıyorlar. Daha ucuza düzgün iş yapan biri varsa ona da kabulüm.

Anladım. Düzgün, düsrüst iş yapanlar o güzel atlara binip gittiler abi bulamazsın artık.

• Ankara Pasta Cila Önerisi

Ankara’da burası için önerebileceğiniz bir yer var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Eskiden foruma özel uygun ücretle güzel işler yapanlar vardı ancak hiçbiri kalmadı. Ben de arıyorum düzgün bi yer ama 7-8 vermem kesinlikle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.