Şimdi Ara

Lenovo y510 a Neden Gt750m koymuslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 750m sli fiyatinin 2400 civarina dusmesini bekliyorum fakat bugun gordum gt750m modeli 2400 tl. neden bu ekran kartini sli olmadan koymuslar cok sacma degil mi ? sli 43.sirada tekli olan ise 96.sirada ve gt650m den kotu gorunuyor. bi sebebi varsa bilmek istiyorum arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim

• Bir sebebi yok sıralama neye göre yapılmış bilmiyorum ama gerekli sürücü güncellemeleriyle hızı artar,gt650m'den daha seri bir karttır ondan aşağıya düşmez.Gt650m ddr5 olanı var gt750m olanın ddr3 olanı listeye konulmuş olabilir kaldıki ddr3 olanı bile ddr5 gt650m'yi geçebilir.Lenovo'nun bu segmentlerinde sli olan ve olmayan 2 makinesi var fiyat marjını ayarlamak açısından hangisi işinize gelirse onu alın.Sli olmayana bile sonradan DVD sürücüsü bölümüne ekran kartı ekleme yapılabilir ama pahalıya gelir kartlar tek başına çok pahalı.Sli olanı alın daha iyi bu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Bir sebebi yok sıralama neye göre yapılmış bilmiyorum ama gerekli sürücü güncellemeleriyle hızı artar,gt650m'den daha seri bir karttır ondan aşağıya düşmez.Gt650m ddr5 olanı var gt750m olanın ddr3 olanı listeye konulmuş olabilir kaldıki ddr3 olanı bile ddr5 gt650m'yi geçebilir.Lenovo'nun bu segmentlerinde sli olan ve olmayan 2 makinesi var fiyat marjını ayarlamak açısından hangisi işinize gelirse onu alın.Sli olmayana bile sonradan DVD sürücüsü bölümüne ekran kartı ekleme yapılabilir ama pahalıya gelir kartlar tek başına çok pahalı.Sli olanı alın daha iyi bu durumda

Gt650 zaten eski hocam onunla kiyasliyorsan 750m de ileriye donuk değil demek ki . 750msli 2⁴00 civarina düşer mi sizce 1 ay içinde ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kıyaslamadım sen kıyasladın gt650'den geride diye onun üzerine bu yorumu yazdım.Gt750m tek başına tabikide fazla gitmez sli olanı almalısınız fiyat endeksi konusundaysa dolar kuru bunu belirler dolar düşerse o seviyeye düşebilir zaten o seviyelerdeydi dolarla birlikte yükseldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 960m vS Gtx 1050 mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.