Şimdi Ara

lenovo y510p almaya karar verdim yarın alicam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncede birçok başlık açtım. İlk başta msi ge70 vardi aklimda ama 3bin beni aşar. Sonra asus n550jv c217d yi gördüm ona karar kılmıştım lenovo ve msi i elemistim. Sonradan okuduğum yorumlarda asusun ekran kartının ileriye dönük fazla ömrü olmadığını gördüm. Aldım mi en az 3/4sene gitmeli zaten sonradan parça değiştirme yada yükseltme gibi bi hakkımız yok. Laptopu mühendislik programlari icin film ve oyun için alicam.i7 ve ekran kartının bu derece kalite oldugu başka bir ürün yok bildiğim kadarıyla. Lenovo için çok ısınıyor diyolar onu bi şekilde hallederiz . Kasa kalitesi çok kötü diyolar ama sürekli taşımicam masamin üstünde durcak arada birde belki okula götürürüm , eve giderken yanımda olur.. yani pek taşımicam. Sizce nasıl y510 p alsam pisman olurmuyum? Son olarak vatanda satilan sli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam şu an y510p f/p oranı en iyi cihaz. Isınma sorunu her laptopta vardır. Soğutucu ile halledilir. Bende bu bilgisayarı düşünüyorum ama gt755 sli modeli gelecekmiş ocak sonu şubat başı ama tam belli değil. Performans olarak %5 artış olcakmış ama o kadar artış için 1.5 ay beklenmez. Valla ocak sonu istanbuldayım hangi seri varsa onu alırım. Vatanda satılan sli model zaten orda bakarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanda 2.539 tl % 30 indirim ile . Sadecenotebook da ise 2.600 lerde bişey . Vatandaki sli değil diyenler var. Eminsiniz dime hocam. Normalde asus n550jv c217d alicaktim ama bu daha cazip geldi bide asus freedos netten alicam uğraştircak. Vatana gidip elden almak daha iyi. (Not:istanbulda yim ama netten alsam yine kargo ile alırım simdi yolda bişey gelir başına makinenin ölürüm üzüntüden valla)

• bende lenovoyla msi ge70 2oe 267xtr 17.3 inç arasında gidip geliyorum. Msi nin büyük ekranı bide ve lenovo dan daha sorunsuz oluşu beni msi ye itiyor . Ama lenovoyuda düşünüyorum. Bende ikisinden birini alıcam.
  • Dediğin msi ürünü benimde çok hoşuma gitti ama 2.800 civari bi fiyatı var diye biliyorum. Lenovo yu 300tl daha ucuza alırım. Ama ikisinden birini alsam tercihim msi ge70 olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: blue1299

Dediğin msi ürünü benimde çok hoşuma gitti ama 2.800 civari bi fiyatı var diye biliyorum. Lenovo yu 300tl daha ucuza alırım. Ama ikisinden birini alsam tercihim msi ge70 olurdu.

msi ge70 2oe 267xtr sanalmarketimde 2500 tl iyi bak :)
  • Pardon hocam valla artık aklım karıştı bi buçuk aydır laptop inceliye inceliye . Benim aklimdaki msi i7 işlemcili olandı onun fiyati 3000 i buluyo hatta geçiyo malesef. Aklım acayip karıştı artık bi karar versem yeter artık valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: blue1299

Daha öncede birçok başlık açtım. İlk başta msi ge70 vardi aklimda ama 3bin beni aşar. Sonra asus n550jv c217d yi gördüm ona karar kılmıştım lenovo ve msi i elemistim. Sonradan okuduğum yorumlarda asusun ekran kartının ileriye dönük fazla ömrü olmadığını gördüm. Aldım mi en az 3/4sene gitmeli zaten sonradan parça değiştirme yada yükseltme gibi bi hakkımız yok. Laptopu mühendislik programlari icin film ve oyun için alicam.i7 ve ekran kartının bu derece kalite oldugu başka bir ürün yok bildiğim kadarıyla. Lenovo için çok ısınıyor diyolar onu bi şekilde hallederiz . Kasa kalitesi çok kötü diyolar ama sürekli taşımicam masamin üstünde durcak arada birde belki okula götürürüm , eve giderken yanımda olur.. yani pek taşımicam. Sizce nasıl y510 p alsam pisman olurmuyum? Son olarak vatanda satilan sli mi?

Laptopu mühendislik için kullanacağım demişsiniz ve arkasından da SLI bir cihaz seçmişsiniz...! Bana göre doğru bir mantık değil. SLI deyince aklınıza oyunlar haricinde bir şey gelmesin. Birde nereden bakarsanız bakın SLI'nini problemleriyle uğraşmaktan başınız dönebiliri benden hatırlatması....! Bana sanki pişman olurmuşsunuz gibi geliyor.
    Ayrıca GT750M ekran kartı ciddi anlamda güçlü bir karttır ve kesinlikle sizi 4 seneden bile daha uzun süre idare eder. Tabii bunu söylerken oyunlar açısından değil mühendislik açısından söylüyorum. Öteki türlü zaten oyunlar için olan ekran kartları 2 sene bile güncel kalmayacaktır. Çünkü olayın yapısı bu.. İnanın bana oyun piyasası söz konusu olmasa yılda bir kere bile yeni ekran kartı üretilmezdi...
    Siz açıkca "mühendislik" için demişsiniz ve inanın CN211d'den daha iyi bir model bilgisayara sahip olamazsınız... Ekran kalitesi olsun, subwoofer hediyesi olsun kalitesi olsun hepsi üst düzey bileşenler...
    Benden söylemesi...
    Aşağıdaki sitede bahsedilen ürün oldukça iyi fiyata satılıyor şu an bilginiz olsun:
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565249-asus-n550jv-cn211d-i7-4700hq-240-ghz-8gb-1tb-156-full-hd-led-4gb-vga-dos-cam-blt.html

Saygılarımla,

• Hocam mühendislik programları öncelikli olcak tabiki ama bu oyun oynamam anlaminada gelmez. Ogrenciyiz illaki oynariz. Oyun oynamayi severim ama öyle delisi falanda değilim. Eger dedigim asus modeli beni 2 sene götürür se oyun konusunda yine iyi. Simdilik medium oynarim ilerde artık lowda olsa olur n'apalim bütçe bu. Amacım bütçeme uygun kullanim amaçlarımi karsilayabilcek bir laptop almak. Bu dogrultuda asus u mu önerirsiniz? (Uzun ömürlü olması önemli malum 2 senede bir laptop degistircek bir bütçem yok) .

• gayet iyi seçim karşısına bu model çıkabilir belki

http://www.notebookadresi.com/asus_n550vj-cn211d_notebook
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.