Şimdi Ara

Lenovo Y510P [VS] MSI GE60 2OE-294XTR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle konu kirliliği olmuşsa eğer bunun için özür dilerim.

Bu cihazlardan birini almak istiyorum.Bu işten gerçekten anlayan bana bu iki cihazın farkını gerçekten açıklayabilen profesyonellere ihtiyacım var.
    Yani demek istediğim hangi cihaz hangi nedenden dolayı alınabilir?

Benim istediğim cihaz uzun ömürlü, ileri oyunları oynatabilen takılmayan akıcı olan bir cihaz.Lenovo Y510p modeline harici olarak ekran kartı girişi var.Optik sürücü koymamışlar yani ekstradan.Dahili 2 gb ve Harici takılabilen 2 gb'la birlikte toplam 4 GB ekran kartı belleği var üzerinde.Ama zaten GT serisi.GtX'in yanında isterse 10 gb olsun.GTX serisinin her zaman daha fazla performans vereceğinden eminim(MSI).Bununla birlikte Lenovo Y510p modeline daha sonra istediğimiz bir notebook ekran kartı modelini de takabilir miyiz.Ya da mesela anakart üzerinde dahili bulunan kart 128 bit ise eğer harici olarak takabileceğimiz kart 256 bit olabilir mi?.Ve ben bunları ayrı ayrı kullanabilir miyim?(Dahili olan 128 bit'i ofis ve basit masaüstü uygulamaları için! ; harici olan 256 bit ekran kartını da oyunlar için mesela)Ama hangisi olduğuna pek karar veremedim.
    Özellikle hangisi beni oyun konusunda bir adım öne çıkarır ve uzun yıllar cihaz değiştirmek zorunda bırakmaz?

Estetik, görünüş ve tutuş açısından,pil durumuyla da yorumlarsanız minnettar olurum.

Lenovo IdeaPad Y510P

MSI GE60 2OE-294XTR

Engin bilgilerinizden dolayı şimdiden çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla.
    İyi Forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinmor

Merhaba Arkadaşlar.

Öncelikle konu kirliliği olmuşsa eğer bunun için özür dilerim.

Bu cihazlardan birini almak istiyorum.Bu işten gerçekten anlayan bana bu iki cihazın farkını gerçekten açıklayabilen profesyonellere ihtiyacım var.
    Yani demek istediğim hangi cihaz hangi nedenden dolayı alınabilir?

Benim istediğim cihaz uzun ömürlü, ileri oyunları oynatabilen takılmayan akıcı olan bir cihaz.Lenovo Y510p modeline harici olarak ekran kartı girişi var.Optik sürücü koymamışlar yani ekstradan.Dahili 2 gb ve Harici takılabilen 2 gb'la birlikte toplam 4 GB ekran kartı belleği var üzerinde.Ama zaten GT serisi.GtX'in yanında isterse 10 gb olsun.GTX serisinin her zaman daha fazla performans vereceğinden eminim(MSI).Bununla birlikte Lenovo Y510p modeline daha sonra istediğimiz bir notebook ekran kartı modelini de takabilir miyiz.Ya da mesela anakart üzerinde dahili bulunan kart 128 bit ise eğer harici olarak takabileceğimiz kart 256 bit olabilir mi?.Ve ben bunları ayrı ayrı kullanabilir miyim?(Dahili olan 128 bit'i ofis ve basit masaüstü uygulamaları için! ; harici olan 256 bit ekran kartını da oyunlar için mesela)Ama hangisi olduğuna pek karar veremedim.
    Özellikle hangisi beni oyun konusunda bir adım öne çıkarır ve uzun yıllar cihaz değiştirmek zorunda bırakmaz?

Estetik, görünüş ve tutuş açısından,pil durumuyla da yorumlarsanız minnettar olurum.

Lenovo IdeaPad Y510P

MSI GE60 2OE-294XTR

Engin bilgilerinizden dolayı şimdiden çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla.
    İyi Forumlar.

Çift gpu lu kartlarda daha fazla isinma ve ozellikle çift gpu desteklemeyen oyunlarda gtx765 farkini gösterecektir.bana kalirsa msi bakini ekranin mat olusu artisi. Dvd rom olusu ve ileride ssd takmana olanak sağlamasi.bu arada sli-cf duzeneklerde ekran karti bellegi yada ozellikleri 2 ye katlanmaz. Yani 128 bit kart 128bit kalir 256 bit olmaz.) Ve ayni seri olmayan gpu lar ile sli yapamazsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsi burada da g60 icin kdv dahil 3300 diyor. Vatan da ise hem 16 gb ram hemde isletim sistemi varken 2900 diyor bi degerlendir derim. Bende g60 alacagim sanirim bu hafta sonu...msi daha agir basiyor gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI diyorum bende :http://www.sadecenotebook.com/msi-ge60-20e-294xtr-core-i7-4700mq-240-ghz-8-gb-1-tb-2-gb-vga-156-freedos-pmu305230

Haftaya bende almayı düşünüyorum tek sorun kasada parmak izi kalması :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.