Şimdi Ara

lenovo y530 menteşe varmı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar mentesesini yaptıran var mı ? ankara veya izmir illerinde ?
  • istanbulda var...stoklar tukendi....haftaya yenı parti geliyor..ihtıyacı olan yazsın ..ona göre adetli getıreyım..30$+kdv den verıyorum çiftını....servisinde 230$ cıvarı dıye duydum ..aradaki farka bak
  • montajı nasıl olcak ??
  • montajı bedava
  • SELAM LENOVO Y530 MENTEŞESİ LAZIM ACİL UYGUN FİYATA TEMİN EDEBİLİRMİSİNİZ 2 ADET
  • nerden aldım bunu almaz olaydım keske. benım laptop lenovo y530. menteşelerden ilkin biri daha sonra diğeri kırıldı bu halıyle kullanmak zorunda kaldım ekrana gıden kablolar zara gordugu ıcın goruntu de arada bır gıdıyor artık. takozlar sırf bıraz daha degişik ve gelişmiş bir gorunum olsun dıye sacma sapan bi laptop yapmışlar insan bunu sureklı masaya monte edıp mi kullanacak.. ankarada 28 mart-4 nisan arası mentese tamiri yaptırabılecegım bır yer var mı. yardımcı olursanız sevınırım.
  • Arkadaslar,
    gördüğüm kadariyla çoğu Lenovo idepad Y530 kullanıcısı bu menteşe problemiyle karşılaşmış. Bende de aynı problem var. Yetkili servisin bu problemi çözmek için istediği fahiş fiyatları da duydum...
    Menteşe problemini çözen arkadaşlar, çözümle ilgili bizleri bilgilendirebilirse çok sevinirim. Çünkü bu kadar fahiş fiyatları görünce yetkili servise ürün teslim edilmez, alternatif yollar deneyip sonuçtan memnun kalan/kalmayan arkadaslar
    deneyimlerini paylasirsa cok yararli olur.

Selamlar,
  • Benim Y530 sizlere ömürdü. Ne LCD duruyordu yerind. nede kasada sağlam bi yer vardı. Servise gönderdim. Bana 550 Lira gibi bir fiyat geldi. Ancak Yaptırmak istediklerim şöyleydi; LCD Değişecek/Menteşeler Değişecek/LCD kabloları/Wireless Kabloları/ALT KASA/ÜST KASA/LCD ALT VE UST KASA/ Recorvery yüklemesi/ .. Bunlar vardı..ve geldiğinde Laptop 0'dan farksızdı.. 550'liranın zerresine kadar değdi.
  • Merhaba;

Gittigidiyorda 80 tl .

http://urun.gittigidiyor.com/LENOVO-Y510-Y520-Y530-Orjinal-Mentese_W0QQidZZ37884720

Bu adresten satın alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetincet -- 25 Mart 2011; 22:43:18 >
  • Benimde menteşelerim önce biri daha sonrada biri olmak üzere kırıldı.İstanbulda daha önce yaptırıp önerebileceği bir yer olan varsa yazarsanız çok makbule geçer.
  • Arkadaslar o kadar kisi ayni sorunu yasamis. Mentese problemini cozup bunu paylasacak kimse yok mu???
  • Menteşe kırılmasu hiç aklıma gelemiyecek bir durum.
    Lenovo yu alış/veriş listemden çıkardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbjk

Benimde menteşelerim önce biri daha sonrada biri olmak üzere kırıldı.İstanbulda daha önce yaptırıp önerebileceği bir yer olan varsa yazarsanız çok makbule geçer.

Menteşe sıkıntımı giderdim.Pendik de bir firma sayesinde.İsteyen olursa bilgileri özelden paylaşabilirim.Toplam 80 liraya maloldu.Şu anda ilk alındığı gibi sert durumda kapak...
  • Bende 2 yildi kullaniyorum menteselerimde ne bir esneme nede bir sorun var :) sizin kullanimizda bir acayiplik var Lenovo ibm muhendisleri tarafindan tasarlanip uretiliyor ve Y530 yapisi ve tasarmiyla essiz bir makina :) yatakta orda burda kullaniyorsaniz yada acarken ekrani arkaya dogru kasa kasa aciyorsaniz yani adam gibi kullanmiyorsaniz o sizizn sorununuzdur ben onceden hep asus ve hp kullanirdim fakat suan 3 adet makina kullaniyorum hepsi lenovo dediğim gibi cahil kullanımınızla makinayı suçlamayın suan y530 makinama i7 işlemci ve 6 gb ddr 1333 ram ile kullanıyorum yenii cıkan bilgisayarlar yanında çöp gibi kalıyor dediği gibi Y530 lenovonun ideapad serisinde uretttiği en muhtesem makınadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asiatico

Bende 2 yildi kullaniyorum menteselerimde ne bir esneme nede bir sorun var :) sizin kullanimizda bir acayiplik var Lenovo ibm muhendisleri tarafindan tasarlanip uretiliyor ve Y530 yapisi ve tasarmiyla essiz bir makina :) yatakta orda burda kullaniyorsaniz yada acarken ekrani arkaya dogru kasa kasa aciyorsaniz yani adam gibi kullanmiyorsaniz o sizizn sorununuzdur ben onceden hep asus ve hp kullanirdim fakat suan 3 adet makina kullaniyorum hepsi lenovo dediğim gibi cahil kullanımınızla makinayı suçlamayın suan y530 makinama i7 işlemci ve 6 gb ddr 1333 ram ile kullanıyorum yenii cıkan bilgisayarlar yanında çöp gibi kalıyor dediği gibi Y530 lenovonun ideapad serisinde uretttiği en muhtesem makınadır.

Hocam ilk olarak konuşma üslubunuz'u hiç tasrif etmedim. O yüzden sizinle sizin anladığınız ve konuştugunuz dilden konuşacağım. Sen Notebook / laptop'u ne için alıyorsun?? Sadece masanın üstünde öylece durması içinmi ?? Masaüstünde kullanacaksan neden ismini Notebook,laptop veya biz Türkler olarak dizüstü diye adlandırmışız ?? 2. olarak Adam gibi kullanmıyorsanız demişsin. Senin yaşın herhalde 10-15 araşı birşey. Bu kadar Şikayetci olan insanlarmı senden öğrenecek Adamlığı ??.. Anladık Zenginsin 3 makinan var.. 3'ünüde değişe değişe kullanıyorsun. Tabi Bozulma/arıza çıkarma olayı en aza iner. Bknz; Ayakkabı konusunda bile 3 çift ayakkabıyı değişe değişe giyseniz bile yırtamazsınız..! Makinayı Suçlamıyoruz. Sadece Böyle bir hatanın biz kullanıcılara yükleyip garanti kapsamı dısına çıkarılmasına kızıyoruz. ! ve son olarak i7 ve 6 gb ddr 1333 ram takmıssın Hayırlı olsun ;).. Bizde paramızı Biktiririz ve i5 işlemciye paramız yeterse ondan alırız.. !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saksaf0n -- 10 Nisan 2011; 20:19:05 >

• selam arkadaşlar.
    bende menteşelerden çok çektim. sonunda bi adres buldum ve bütün sorunlarımı onlar sayesinde çözdüm. çok uygun fiyata menteşe aldım ve bir çok arkadaşımın menteşelerini tamir ettim. hem kasası kırık olan cihazlardada çok işe yaradı. resimli laptop kasa tamiri var.Laptopla ilgili ne parçası ararsanız yardımcı oluyorlar. en son eski sony makinamın boyası iyice berbat olmuştu. 80 tl verdim modifiye metalik bi renge döndürdüler ve süper oldu. resimlerini çekip yayınlayacağım burda.

menteşe sayfası :

http://www.dizustu.com.tr/Notebook-Lcd-Mentese,LA_157-2.html

kasa tamiri :

http://www.dizustu.com.tr/NOTEBOOK-KASA-KIRIK-ONARIMI-COVER-KIRIK-ONARIMI-KIRIK-LAPTOP-ONARIMI-LAPTOP-MENTESE-ONARIMI-KIRIK-NOTEBOOK-TAMIRI-,PR-947.html

Laptop kasaları:

http://www.dizustu.com.tr/2El-Kasa-Cower-Alt-kasa,LA_280-2.html

laptoplarımızın hiç arıza yapmamasını dileyerek boyanmış laptopumun resimlerini çekmeye gidiyorum.

• Evet 2 yıldır masanın üstünde kullanıyorum eğer gereçkten mobil birşekilde kullanacaksanız bu boyut ve ağırlıkta makina almak zaten anlamsız :) ki garantisinde tavsiyeler başlıgını okuduysanız mumkun oldugunca düz zeminlerde

kullanılması tavsiye ediliyor.

Laptop kavramı yatakta hava karada suda kullanabilecğein anlamına gelmez en buyuk avantajı yerden ve enerjiden tasarruftur .

Eğer niyetin başkaysa daha hafif kasası esnek makinalarvar netbooklar var :)

ki bunun dışında gunde belki ekranını 20 defa açıp kapıyorum senelerdir daha gevşeme dahi olmadı

Saygılarımla

not : zengin değilim ama bilgisayarları severim :) yemem içmem gider bilgisayar parçası alırım ki ben yazılımcıyım işimde bilgisayarla ama benimki birazda tutku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asiatico -- 18 Nisan 2011; 16:47:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asiatico

Evet 2 yıldır masanın üstünde kullanıyorum eğer gereçkten mobil birşekilde kullanacaksanız bu boyut ve ağırlıkta makina almak zaten anlamsız :) ki garantisinde tavsiyeler başlıgını okuduysanız mumkun oldugunca düz zeminlerde

kullanılması tavsiye ediliyor.

Laptop kavramı yatakta hava karada suda kullanabilecğein anlamına gelmez en buyuk avantajı yerden ve enerjiden tasarruftur .

Eğer niyetin başkaysa daha hafif kasası esnek makinalarvar netbooklar var :)

ki bunun dışında gunde belki ekranını 20 defa açıp kapıyorum senelerdir daha gevşeme dahi olmadı

Saygılarımla

not : zengin değilim ama bilgisayarları severim :) yemem içmem gider bilgisayar parçası alırım ki ben yazılımcıyım işimde bilgisayarla ama benimki birazda tutku.

Kardeşim bir şekilde aldık bu dizüstü bilgisayarını, sonrada sorunla karşılaştık. Yok cahilsiniz yok adam akıllı kullanmamışsınız gibi saygı sınırlarının aşan lafların yetmiyormuş gibi bi de kalkıp yaptığınız anlamsız gibi kafa ütülemeye devam etme. Biz burda hangi notebooku alalım diye görüş sormuyoz, kullanıcı klavuzunu sonradan açıp okuduğun maddeleri sıralayıp da akıl verme. Gören de uzanarak yatarak bu notebooku kullanmak yasak sanır. Bir sorunumuz var ve yardımcı olabilecek kişilerden yardım istedik. Benzer sorunla karşılaşan kişi çok, bu notebooku daha estetik gösterebilmek adına menteşe bağlantıları zayıf kaçmış. Yok yardım veremem anca öğüt verebilirim diyorsan da üslübuna dikkat et, dikkat et ki ciddiye alınasın.

• AliKırca caahilsiniz demedim ama sen adam akıllı kullanmasını bilmiyorsanda yapacak birşey yok. yolla servise taksınlar ücretinide paşa paşa öde.
    Bir şey aldığında ampul bile alsan git önce kullanım kılavuzunu garanti şartlarını oku arkadaşım süs olsun diye koymuyorlar onları oraya.
  • :) Ne yakınlığım olacak bir çıkarımda yok ama sonuç itibariyle kullanıcı hatası sonucuc bu durum meydana geliyor ve haksız yere ona buna çamur atıyorlar :)

ben çıktığından beri kullanıyorum neden bende en ufak bir menteşe veya kasa ile ilgili bir sorun yok ?

ya bende bi anormallik var yada bu vatandaşlarda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.