Şimdi Ara

lenovo y530 menteşe varmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lenovo y530 iki menteşede kırık durumda eğer elinde olan varsa yada temin edebiliceğim bir yer bilen lütfen msj atın

• bende var ?
  • Benimde kırıldı; önce sağdaki sonra soldaki kırıldı.Servise göndersek ne kadar mal olur?
  • UP

arkadaşlar aynı sorun bendede var çözüldüyse bi bilgi verin lütfen
  • Bnm menteşelerin de bir ayağı çukurda..
  • arkadaslar gnel sorunu menteşe bunlarda ve servis garantisi yok 200 tl istiyolar. ve kimseyede tavsiye etmiyorum lenovoyu
  • Elimde Adetli Menteşe Mevcut İrtibata geçerseniz Yardımcı olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo N500 Ekran Çatladı
    14 yıl önce açıldı
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağ taraftaki mantar oldu acaba tek değişse işçilikle beraber ne fiyata olur
  • Servis 350 euro + kdv istedi nasıl küfrediceğimi şaşırdım şu anda.
  • LENOVO NUE6JTX netbook almayı düşünüyordum. Sizin yazdıklarınızı görünce tereddüt ettim arkadaşlar. Almayım mı lenovo? IBM garantili değil mi bu alet, nasıl böyle kalitesiz olur ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ljevri

LENOVO NUE6JTX netbook almayı düşünüyordum. Sizin yazdıklarınızı görünce tereddüt ettim arkadaşlar. Almayım mı lenovo? IBM garantili değil mi bu alet, nasıl böyle kalitesiz olur ki?

valla makinaları güzel ama bozuldumu yandın anlıyacağın. Ben bi daha lenovo almam şahsen
  • 230 Euro + KDV :D küfür Edemez hale geLdim :S... Neyse s*ke s*ke ödüycez :S Sadece 1 menteşem Kırıldı Değişmedik Yeri kalmamıs pc nin..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenomenC!

230 Euro + KDV :D küfür Edemez hale geLdim :S... Neyse s*ke s*ke ödüycez :S Sadece 1 menteşem Kırıldı Değişmedik Yeri kalmamıs pc nin..!

yok artık bu kadar pahalı mı gerçekten...lenovo servisi mi bu fiyatı verdi yoksa başka biryer mi?

benim y530 un sağ menteşe sorun çıkardı, en uygun nasıl halledebilirim bilmiyorum...

not: biraz önce bir notebook servisine danıştım. ellerinde menteşe yokmuş ama özel bir solüsyon kullanıp menteşeyi tamir ediyorlarmış ve dediğine göre eskisinden sağlam oluyormuş. bu uygulama konusunda bilgisi olan veya yaptıran var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enciniyır -- 14 Aralık 2010; 14:31:15 >
  • arkadaşlar menteşenin onarımı yapılabılıyor..100 tl gıbı tutarı var...tornada birebir aynı metalin işlendiğini düşünün .çokta kaliteli yapılıyor..tekrar kırılması halinde paranız iade ediliyor..yapılan onarım 3 ay garantili .yenisini istersenız 150$ gıbı satışı mevcut..2 haftada bır yurt dışından kişiye özel italat yapılabılıyor...ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim
  • sıfır menteşeler geldi arkadaşlar..ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabılırım ..uygun fiyata..stokta 6 çift var.
  • bi ara lg nin bi serisinde vardı bu menteşe kırılması sorunu.herkesin çatır çatır kırılıyordu menteşeleri baya bi mağdur oldu kullanıcıları.şimdi görüyorumki aynı şey sizin başınıza gelmiş arkadaşlar..bence birleşip bu konuda ürünün ayıplı olduğuna dair sanayi ve ticaret bakanlığına ortak bi başvuru yapmalısınız..bakanlığa durumu ıspatlamanız durumunda rapor tarzı bişey hazırlayarak duruma müdahale edebilir diye düşünüyorum.sonuç olarak bakanlık konuya ilişkin ürün ayıplıdır diye bi karar alırsa menteşeleriniz ücretsiz değiştirilir hatta yeni alınan ürünler içi iade şansı doğabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 15 Aralık 2010; 18:02:40 >
  • arkadaslar benim ekranıda acarken batarya gostergesinin oldugu yerde acılma oluyor zannedersem alt kasada bi sorun war, alt kasayı nasıl yaptırabilirim ne kadar tutar ? bi fikri olan warsa yardımcı olsun, suan alt kasa fiyatlarına bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozakkas

arkadaslar benim ekranıda acarken batarya gostergesinin oldugu yerde acılma oluyor zannedersem alt kasada bi sorun war, alt kasayı nasıl yaptırabilirim ne kadar tutar ? bi fikri olan warsa yardımcı olsun, suan alt kasa fiyatlarına bakıyorum

http://img827.imageshack.us/gal.php?g=pict0847.jpg

bu fotoğraflardaki gibi mi? şu anda benim bilgisayar bu durumda, eğer senin de sorun aynıysa kasadan değil menteşedendir. menteşe kırıldığı için alt kasaya baskı yapıyor lcd ekran ve o kısımda açılma oluyor.

ben de çözüm arıyorum, müsait olduğum en kısa zamanda bu sorunu çözmeye çalışcam.

@GeCCCe

evet hemen hemen aynı süre kullanım sonucu gördüğüm kadarıyla herkes aynı sorunu yaşıyor. 4-5 sene sonra olsa biraz anlarım ama daha 2yıl olmadı. demek ki kullanıcı hatası değil.

bir tüketici olarak nasıl bir yol izlemeliyiz bilmiyorum ama birleşip birşey yapsak iyi olacak gerçekten. şu aşamada en azından bu sorunu yaşayan bütün kullanıcılar olarak sikayetvar'a üst üste yazalım, belki lenovo itibar kaybetmemek için bu soruna çözüm bulmaya çalışır.

ben şahsen artık lenovo almayı düşünmüyorum, çevremdeki insanlara da tavsiye etmiyorum. ama eğer lenovo sattığı ürünün arkasındaki durup bu sorunu yaşayanlara ücretsiz olarak tamir veya yenileme hizmeti verirse, bak adamlar en azından sattığı ürünün arkasında duruyor diye yine lenovo düşünebilirim.

daha müsait olduğum zamanda hem türkiye temsilciliğine hem de genel merkezine ve ayrıca diğer gerekli mercilere bu konuyla ilgili ulaşmayı düşünüyorum ama şu anda vaktim yok maalesef.

• Bu marka nasıl böçyle kalitesiz bir iş yapar ve bun a sahip çıkmaz ya
  • daha o kadar ilerlemedi ama resimlerde gelecegi gordum :D kasadan mı diodum ben suan rahat bi nefes aldım aslında :D
    serviside kotu deildi benim bilgisayar calısır durumda sut banyosu yaptı her tarafında kurumus sut varken garantiye yolladım servisteki teknik amcam saolsun garanti dısına cıkarmadı bilgisayarımı garanti servisinden cok memnun kalmıstım 3 gun icinde ewimden alım geri getirdiler, telefon filan actılar hal hatır sordular ama keske su problem icinde bise yapsalar warya marka bomba olur o zman
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.