Şimdi Ara

Lenovo G505 Kasma Sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , Benim kendi laptopum bozulduğu için 1 haftadır lenovo g505 marka laptopu kullanıyorum . Laptop yaklaşık 1 yıl önce alındı . Ancak alındığı günden beri masaüstünde bilgisayarıma tıkladığımda bile kasıyor . İnternette çok kasıyor .Oyunları söylemiyorum bile . Bu pc'nin iyi bir model olmadığını biliyorum ancak bu kadar kasmaması lazım . Sorun neden kaynaklanıyor olabilir .Laptopta ek olarak hiçbir oyun , uygulama vs yok . İlk alındığı günki gibi duruyor .

SİSTEM ÖZELLİKLERİ :
    İŞLEMCİ
    AMD A4-5000 1.50Ghz 2 MB Önbellek

RAM
    4 GB DDR3

EKRAN KARTI
    Radeon HD 8330 GPU Paylaşımlı Ekran kartı

• Bios ayarlarında ekran kartına atanmış ram miktarına müdehale edebiliyorsan, miktarı 256mb ile kısıtlayın.
    işlemci görece güçsüz, ramin 1-1,5gb gibi bir miktarı ekran kartına, hemen hemen aynı miktar işletim sistemine ayrılırsa, geriye kalan ram miktarı, yetmeyip hdd'ye veri yazılmasına ve okunmasına neden olabilir. Buda kasma ve yavaşlama demektir.
    Bütçe varsa ram miktarını artırmakda işe yarayacaktır.

Ha unutmadan, işletim sistemini 8.1e güncellemediysen , güncelle, o da fark ettirecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drk_m -- 7 Temmuz 2015; 0:05:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

Bios ayarlarında ekran kartına atanmış ram miktarına müdehale edebiliyorsan, miktarı 256mb ile kısıtlayın.
    işlemci görece güçsüz, ramin 1-1,5gb gibi bir miktarı ekran kartına, hemen hemen aynı miktar işletim sistemine ayrılırsa, geriye kalan ram miktarı, yetmeyip hdd'ye veri yazılmasına ve okunmasına neden olabilir. Buda kasma ve yavaşlama demektir.
    Bütçe varsa ram miktarını artırmakda işe yarayacaktır.

Ha unutmadan, işletim sistemini 8.1e güncellemediysen , güncelle, o da fark ettirecektir.

Dediklerini deneyeceğim . Zaten eski laptopum bozulduğu için yenisini alana kadar birkaç hafta idare etsin diye kullanıyorum . Teşekkürler yardımınız için
  • Aynysyny ben de kullandym, rezil bir aletti elden cykardym hemen.
    Ayny kasmalar bende de vardy
    i3 i?lemci altynda PC alynmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Monster Leptop Kasma Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.